ankael Posted August 18, 2022 Posted August 18, 2022 Witam. Mój Snupek lat 14 ma PNN, chcę mu kupić karmę weterynaryjną. Zastanawiam się nad Puriną Pro Plan renal i HILL'S PD Prescription Diet Canine k/d. Macie jakieś doświadczenia z tymi karmami? Która lepsza? Quote
emma0101 Posted October 30, 2022 Posted October 30, 2022 mój starszy pies ma problemy z nerkami i wet polecił nam karmę Royal canin, mają świetne saszetki. Pies je ze smakiem i dobrze się czuje, ma zmniejszoną ilość fosforu więc nie obciążą tak nerek Quote
Karolcia1988 Posted November 29, 2022 Posted November 29, 2022 Dla piesków z przewlekłą lub przejściową niewydolnością nerek ma teraz świetną linię weterynaryjną również Lenda, linia nazywa się Vet. Szczerze polecam. Quote
Karolcia1988 Posted November 29, 2022 Posted November 29, 2022 Jakiś czas temu widziałam ją w Salonie Pupila https://salonpupila.pl/sklep-dla-psa/karma-dla-psa/sucha-karma-dla-psa/karmy-specjalistyczne/ ale obecnie jest niedostępna. Zawsze można do nich napisać z zapytaniem o dostępność. Quote
Recommended Posts