Nadziejka Posted August 12, 2022 Posted August 12, 2022 Posylam Mazowszance dla maluteczkow Mam juz na koncie 25 zl! Dziekuje Sercem Pani Aniu Dziekuje cudnie Pani Annie znajomej Nadziejkowej za piekne zakupy telefoniczne Num 8 ksiazka kryminal ,,Zabij mnie Tato,, za 10 zl Num 9 skarpetunki bale nowe za 3 zl Num 10 dlugopis nowy za 3 zl Num 11 dlugopis niebieski nowy za 3 zl Wysylam do Mazowszanki Cegielenki 15 zl Cegielka Szczescia Besia11 10 zl Dziekuje cudnie!mam na koncie Cegielenka Szcsecia Nadziejkowo 5 zl mam mam Nesiowata Ciocia kupila mam na koncie 9 zl Dziekuje pieknie i wysylam do Mazowszanki Num oo1 pojemnik na żywnosc 0,50 gr Num 002 ziele angielskie 0,50 gr Num 003 chalwa waniliowa 0,50 gr Num 4 pluszak misko duzy 2 zl Num 13 kredeczki 2 zl Num 15 kredki swiecowe 1 zl Num 16 dlugopis niebieski 1 zl Num 19 dlugopis niebieski 0,50 gr Num 20 ziele angielskie 0,50 gr Z modlitwą Zapraszam Dobrodziejedla Blakunia i Lukunia dla maluszkow dzieciaczkow ktore juz szczesciem calem w dt u Mazowszaneczki naszej kramcik do 20 sierpnia do godz 20.00 W opcji kup teraz Wysylam tylko Poczta Polska paczki ekonomiczne Quote
Nadziejka Posted August 12, 2022 Author Posted August 12, 2022 Fantuskowo po 0,50 gr kup teraz Num 001 pojemnik na zywnosc jak nowy kupila Nesiowata Ciocia dziekuje Num 002 przyprawa ziele angielskie kupila Nesiowata Ciocia dziekuje Num 00 3 chalwa pysznosci! waniliowa 80 gram kupila Nesiowata Ciocia dziekuje Num 004 pieprz czarny mielony Num 005 woerczki sniadaniowe Książki po 1 zl kup teraz Num 1 ksiazka ,,Bogowie Alabamy,, stan bardzo dobry plus str 264 okladka za skrzydelkami Num 2 ksiazka poradnik ,,Jesc zdrowiej i zyc dluzej ,, stan idelany nowa zafoliowana str 258 ksiazka b ciezka, duza Quote
Nadziejka Posted August 12, 2022 Author Posted August 12, 2022 Różności po 2 zl kup teraz Num 3 pojemnik wiaderko na lód stan bardzo dobry Num 4 duzy misko pluszak rożowy cudny wyszyte na lapeczkach ,,Love me,, stan jak nowy tutaj zdj z googla kupila Nesiowata Ciocia dziekuje pieknie Quote
Nadziejka Posted August 12, 2022 Author Posted August 12, 2022 Fantuskowo po 3 zl 50 gr kup teraz Num 5 ksiazka Jamie ktory gral Greya.. ,,Jamie Dornan Wszystkie Jego Twarze,, str 186 wiele zdjec , ciekawostki itd Num 6 swietna makrama dosc duza stan nowa , nic nie zakurzona nawet, kupilam ok 3 m ce temu Quote
Nadziejka Posted August 12, 2022 Author Posted August 12, 2022 Sztuczna trawa 4 zl kup teraz Num 7 sztuczna trwa w doniczce stan jak nowa wysokosci ok 40 cm Quote
Nadziejka Posted August 12, 2022 Author Posted August 12, 2022 Sprzedane Pani Anna Nadziejkowa znajoma za 10 zl dziekuje cudnie! Polecam ogromnie książka 5 zl 50 gr kup teraz Num 8 ksiazka ,,Zabij mnie Tato,, wstrzasajaca ...piekna str 544 okladka miekka Quote
Nadziejka Posted August 12, 2022 Author Posted August 12, 2022 Sprzedane num 9 za 3 zl num 10 za 3 zl num 11 za 3 zl Fantuskowo po 1 zl kup teraz Num 9 skarpetki damskie biale cienkie nowe rozmiar 39-42 Num 10 dlugopis nowy brazowy plastikowy, z metką Num 11 dlugopis nowy niebieski plastikowy Kupila Pani Anna Nadziejkowa znajoma dziekuje pieknie! Quote
Nadziejka Posted August 12, 2022 Author Posted August 12, 2022 Fantuskowo po 2 zl kup teraz Num 12 biale bawelna z domieszka figi damskie nowe z pepco, 1 szt rozmiar l Num 13 kredki bardzo ladne kolory nowiutenkie kupila Nesiowata Ciocia dziekuje pieknie Quote
Nadziejka Posted August 12, 2022 Author Posted August 12, 2022 Fantuskowo po 1 zl kup teraz Num 14 markery dwa kolorowe nowe zielony i niebieski Num 15 kredeczki swiecowe nowe kolorowe kupila Nesiowata Ciocia dziekuje Num 16 dlugopis nowy niebieski plastikowy kupila Nesiowata Ciocia dziekuje Quote
Nadziejka Posted August 13, 2022 Author Posted August 13, 2022 Księga 4 zl kup teraz Num 17 ksiązka ,,Tiger To Ja,, stan jak nowiutenka idealny str 288 ksiazka duzy format,ciezka bardzo ladny papier ,,Błyskotliwa kariera zadziornego chłopaka, z Gdańska, który jako 20-latek został zawodowym bokserem, otrzymał obywatelstwo niemieckie , rozpoczął drogę na sportowe szczyty i… został dożywotnio zdyskwalifikowany przez Polski Związek Bokserski. Opowiada tu o swojej 12-letniej karierze , o obecnym życiu ojca rodziny, biznesmena i społecznika, a także o kulisach współczesnego boksu zawodowego, najciekawszych walkach, postaciach i organizacjach bokserskich. Książka jest nowym – zmienionym i uaktualnionym - wydaniem edycji non-profit Tiger – Power is Back , wydanej przez fundację Michalczewskiego Równe Szanse w 2012 r. Dariusz Michalczewski (ur. 5 maja 1968 w Gdańsku) – polski i niemiecki bokser, były mistrz świata zawodowców federacji WBO, WBA, IBF w kat. półciężkiej oraz WBO w kat. junior ciężkiej; mistrz Europy amatorów w kategorii półciężkiej. Michalczewski był niepokonanym bokserem przez 12 lat. Ze względu na swój ofensywny styl walki zyskał sobie przydomek Tiger (Tygrys)....,, Quote
Nadziejka Posted August 13, 2022 Author Posted August 13, 2022 Fantuskowo po 0,50 gr kup teraz Num 18 pieprz mielony czarny Num 19 dlugopis niebieski nowy kupile Nesiowata Ciocia dziekuje Num 20 ziele angielskie kupila Nesiowata Ciocia dziekuje Num 21 tealighty 20 sztuk Książka kup teraz 13 zl swietna swietna swietna Num 22 ksiazka,,Pocalunek Kata,, stan nowiutenka str 362 piekny papier okladka twarda Pocałunek kata" to powieść kryminalna, która mrozi krew w żyłach! Czy okrutny i nieznający litości morderca zostanie schwytany przez utalentowaną panią inspektor? Różne miejsca, ale jeden czas w Linköping. Na portalu internetowym po imprezie młoda dziewczyna staje się ofiarą wyzwisk na tle seksualnym. W zgniatarce do samochodów odnalezione zostają zwłoki nastolatki. A na dodatek z lotniska porwany zostaje samolot! Chociaż z początku nikt nie połączyłby tych spraw, mają one wspólne źródło. Zająć się nimi musi inspektor policji kryminalnej Malin Fors. Właśnie ukończyła ona pracę oficer łącznikowej w Bangkoku i wróciła z powrotem do Szwecji. Trwa w trzeźwości, ale nie do końca potrafi znaleźć sobie miejsce. Potrzebuje szybko sprawy: trudnej i wymagającej. Ale czy chodzi właśnie o takie zadanie jak to? Czy inspektor będzie w stanie powstrzymać mordercę, który rozpoczyna z nią śmiertelną grę? Tutaj nic nie jest takie oczywiste, jak mogłoby się nam wydawać. "Pocałunek kata" to powieść, w której akcja pędzi jak szalona. Nie ma miejsca na zastanowienie się, trzeba działać tak, aby nikt więcej już nie zginął. Niestety morderca zrobi wszystko, aby udowodnić swą siłę, posunie się nawet do zagrożenia życiu pani inspektor!..,, Quote
Nadziejka Posted August 13, 2022 Author Posted August 13, 2022 Zapraszam sercem calem Maluteczki coraz większe smoki Quote
Nadziejka Posted August 13, 2022 Author Posted August 13, 2022 Dnia 13.08.2022 o 17:00, Mazowszanka13 napisał: Dziękuję Nadziejko 🙂 Najnajnajlepsiutkiego wszelkiego dla Mazowszaneczkowa caluniego Quote
Nadziejka Posted August 13, 2022 Author Posted August 13, 2022 Ja dzis nareszcie po pracy i welkiej ulewie ... .Ale radosci Dziekowanie pani Annie znajomej Nadziejkowej za piekne zakupy telefoniczne Num 8 ksiazka kryminal ,,Zabij mnie Tato,, za 10 zl Num 9 skarpetunki bale nowe za 3 zl Num 10 dlugopis nowy za 3 zl Num 11 dlugopis niebieski nowy za 3 zl Stokroc Dziekuje Klaniam Quote
Nadziejka Posted August 13, 2022 Author Posted August 13, 2022 Dnia 13.08.2022 o 17:00, Mazowszanka13 napisał: Dziękuję Nadziejko 🙂 Ciociu kochana posylam odrazu pieniazki ku Tobie ktore mam na koncie od Pani Anny 25 zl Moze będą u Ciebie we wtorek po święcie Pozdrawiam pozdrawiam sciskam caluje smokunie Quote
Nadziejka Posted August 14, 2022 Author Posted August 14, 2022 Dnia 13.08.2022 o 23:45, Radek napisał: Dziękuję za zaproszenie. 💛🙂 1 Quote
Nadziejka Posted August 14, 2022 Author Posted August 14, 2022 Dnia 14.08.2022 o 19:21, elmas napisał: To chyba ten upał tak rozleniwia 🙂 Dnia 14.08.2022 o 13:28, Radek napisał: Coś za leniwa ta niedziela na bazarku. 🙂💛💛 Quote
Nadziejka Posted August 14, 2022 Author Posted August 14, 2022 Wrócilam ledwie ledwie ale wrócilam z robotki....teraz juz odpoczyneczek bylby spokojnosci bylaby ....gdyby nie paskudy wiercace w calem bloku o matuniu.... wieczor sie zbliza to moze dadza spokoj ...a jutro od nowa Quote
Recommended Posts