Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 6.09.2022 o 13:35, Ellig napisał:

Jakie słodziaki 🙂

To Cymuś, który już wkrótce pojedzie do domu do Poznania i Hugo, o którego pytała pani z Wrocławia, ale umilkła. Miała zadzwonić wczoraj i nie zadzwoniła.

Posted

Na konto Fibi wpłynęły poniższe kwoty:     

10,00 zł  -  Nesiowata  -  2.09.
        38,00 zł  -  Nadziejka z bazarku   -  5.09.

A na konto Hugo

10,00 zł  -  Nesiowata  -  2.09.

Bardzo serdecznie dziękuję

527750732_dzikujlicznie.jpg.193219f0bb75cdf3b40938c96c30596e.jpg

Posted

Wyróżniłam ogłoszenie Fibi i Hugo, chociaż jest na niego chętna pani, ale mam 60% zniżki na wyróżnianie, a pani nie jest jeszcze sprawdzona.

Hugo

946308557_ogosz_Hugo.png.e948dd6a0aad1e689697cfd31b176dd3.png

Fibi

954582136_ogosz_Fibi.png.72cbf5245a7ee85a0dac1b27dfd5bef9.png

Nie wiem czemu jest taka różnica w cenie - Fibi 6,26 zł, a Hugo (wyróżniony jako drugi)  9,97 zł. Wyróżniłam również ogłoszenie Micha i też zapłaciłam 9,97 zł.

Posted
Dnia 6.09.2022 o 15:37, elik napisał:

To Cymuś, który już wkrótce pojedzie do domu do Poznania i Hugo, o którego pytała pani z Wrocławia, ale umilkła. Miała zadzwonić wczoraj i nie zadzwoniła.

Szkoda...

Posted
Dnia 7.09.2022 o 11:29, Tyśka) napisał:

Szkoda...

Ale jest nowa chętna na Hugo. Z Katowic. Potrzebuję ankietę, nie masz przypadkiem w swoich zasobach?  🙂

Posted
Dnia 7.09.2022 o 11:40, elik napisał:

Ale jest nowa chętna na Hugo. Z Katowic. Potrzebuję ankietę, nie masz przypadkiem w swoich zasobach?  🙂

Mam. Wyślę na e-mail 🙂

Posted
Dnia 7.09.2022 o 14:23, Tyśka) napisał:

Ankieta poszła:)

I wróciła wypełniona od pani z Katowic 🙂
Z rozmowy telefonicznej i z ankiety oceniam dom pozytywnie.  Potrzebna wizyta w Katowicach. Jeśli wypadnie pozytywnie, Hugo będzie mógł pojechać 19.09. do Gliwic razem z Cymusiem.

Kto mógłby zrobić wizytę w Katowicach?

• Like 1
Posted
Dnia 9.09.2022 o 09:23, Tyśka) napisał:

chyba AM miała namiary na jakiegoś wizytatora. Trzymam kciuki ♡

Dziękuję Tysiu  🙂 

Dzisiaj i jutro jestem wyłączona. Córka z mężem wpadli wracając z urlopu.

Posted
Dnia 9.09.2022 o 09:13, elik napisał:

I wróciła wypełniona od pani z Katowic 🙂
Z rozmowy telefonicznej i z ankiety oceniam dom pozytywnie.  Potrzebna wizyta w Katowicach. Jeśli wypadnie pozytywnie, Hugo będzie mógł pojechać 19.09. do Gliwic razem z Cymusiem.

Kto mógłby zrobić wizytę w Katowicach?

Z Katowic jest Mysza2 ; Perełka1 ;malti ; musia ;Istar19 ; Iwona71 ; yulanovi ; Monika z Katowic.

Może Gabi79 bo praktycznie Dąbrowa Górnicza łączy się z Katowicami ; anecik też ma w miarę blisko.

Eluniu,0d 12.09. - 21.09. nie będę mogla zrobić przelewów jeżeli by były jakieś wydatki na Hugo,wyjeżdżam.

Posted
Dnia 10.09.2022 o 16:02, Anula napisał:

Z Katowic jest Mysza2 ; Perełka1 ;malti ; musia ;Istar19 ; Iwona71 ; yulanovi ; Monika z Katowic.

Może Gabi79 bo praktycznie Dąbrowa Górnicza łączy się z Katowicami ; anecik też ma w miarę blisko.

Eluniu,0d 12.09. - 21.09. nie będę mogla zrobić przelewów jeżeli by były jakieś wydatki na Hugo,wyjeżdżam.

Bardzo dziękuję Aniu za informacje. Chyba poproszę Gabrysię  🙂

Jedź spokojnie i wypoczywaj Aniu. W razie potrzeby założę swoją kasę.

Miłego wypoczynku  🙂 

Posted
Dnia 10.09.2022 o 16:09, elik napisał:

Bardzo dziękuję Aniu za informacje. Chyba poproszę Gabrysię  🙂

Jedź spokojnie i wypoczywaj Aniu. W razie potrzeby założę swoją kasę.

Miłego wypoczynku  🙂 

Eluś, kochana jestem trochę uziemiona, bo niestety znów wróciły moje problemy z kręgosłupem. W piątek miałam trochę "latania" po urzędach i się doigrałam. Biorę leki, które zostały mi po ostatniej kuracji, ale jak na razie poprawy nie ma. Chyba czeka mnie wizyta u lekarza. Zobaczymy, jak się sprawy rozwiną.

Posted
Dnia 11.09.2022 o 17:30, Gabi79 napisał:

Eluś, kochana jestem trochę uziemiona, bo niestety znów wróciły moje problemy z kręgosłupem. W piątek miałam trochę "latania" po urzędach i się doigrałam. Biorę leki, które zostały mi po ostatniej kuracji, ale jak na razie poprawy nie ma. Chyba czeka mnie wizyta u lekarza. Zobaczymy, jak się sprawy rozwiną.

Zdrowie najważniejsze Gabrysiu, dziękuję bardzo za wiadomość. Kuruj się i wracaj szybko do zdrowia.

A czy mogłabyś kogoś polecić na wizytę?

Posted
Dnia 11.09.2022 o 17:51, elik napisał:

Zdrowie najważniejsze Gabrysiu, dziękuję bardzo za wiadomość. Kuruj się i wracaj szybko do zdrowia.

A czy mogłabyś kogoś polecić na wizytę?

Dziękuję Eluniu. Nikt mi nie przychodzi do głowy, niestety. Mysza2 i AgusiaP już dawno wycofały się z Dogo.

Posted
Dnia 11.09.2022 o 18:54, Gabi79 napisał:

Dziękuję Eluniu. Nikt mi nie przychodzi do głowy, niestety. Mysza2 i AgusiaP już dawno wycofały się z Dogo.

Szkoda. Obie bardzo dużo dobrego zrobiły dla psiaków.

Posted
Dnia 11.09.2022 o 19:02, Gabi79 napisał:

To prawda, bardzo ich tutaj brakuje

Jak i kilku innych jeszcze. Wykrusza się ta "stara" dobra ekipa  😞