elik Posted April 10, 2023 Author Posted April 10, 2023 Dostałam od Pani Marzeny kolejną porcje zdjęć z życzeniami świątecznymi. Hugo, zwany obecnie D2 (Di-tu) ma młodszego braciszka. Psiaczek został znaleziony przed Świętami Bożego Narodzenia przez Panią Marzenę przy autostradzie. Teraz z Hugo stanowią nierozłączny duet R2D2 Ar-tu-Di-tu - bohaterowie Gwiezdnych Wojen 🙂 Wszędzie chodzą razem. Nawet do weta muszą jechać wspólnie 🙂 W tej fryzurze Hugo wygląda ślicznie 💗 3 Quote
elik Posted April 10, 2023 Author Posted April 10, 2023 Pani Marzenka pisze o psiakach z wielką czułością: Dla jasności D2, to Hugo 🙂 Dzień dobry, generalnie to D2 chce nas zalizać na smierć 😊 jest baaardzoooo kochanym psiakiem, uwielbia nas wszystkich, a najbardziej to jedzonko 😂, zmienił się, jest z nim o wiele lepszy kontakt niż na początku, chodzimy na psi wybieg, chętnie bawi się z innymi pieskami, ale najbardziej lubi zabawy ze swoim młodszym bratem 🤗 - tak, D2 ma młodszego brata-mały psiak znaleziony przed Bożym Narodzeniem przy autostradzie. Na początku obawiałam się czy znajda wspólny język, ale moje obawy okazały się zupełnie niepotrzebne. Kochają się nad życie, jeden bez drugiego nie chce wychodzić na spacer, nawet do weterynarza chodzą razem. Oczywiście w dwójkę śpią z nami w łóżku 😂🤦♀️ ups… wiem, że to mało wychowawcze, ale oni są wtedy tacy szczęśliwi… ❤️ Marzena Mxxxx 2 Quote
Nadziejka Posted April 18, 2023 Posted April 18, 2023 Dnia 10.04.2023 o 21:08, elik napisał: Dostałam od Pani Marzeny kolejną porcje zdjęć z życzeniami świątecznymi. Hugo, zwany obecnie D2 (Di-tu) ma młodszego braciszka. Psiaczek został znaleziony przed Świętami Bożego Narodzenia przez Panią Marzenę przy autostradzie. Teraz z Hugo stanowią nierozłączny duet R2D2 Ar-tu-Di-tu - bohaterowie Gwiezdnych Wojen 🙂 Wszędzie chodzą razem. Nawet do weta muszą jechać wspólnie 🙂 W tej fryzurze Hugo wygląda ślicznie 💗 Dnia 10.04.2023 o 22:21, elik napisał: Harce przed snem. Dnia 10.04.2023 o 22:26, elik napisał: Pani Marzenka pisze o psiakach z wielką czułością: Dla jasności D2, to Hugo 🙂 Dzień dobry, generalnie to D2 chce nas zalizać na smierć 😊 jest baaardzoooo kochanym psiakiem, uwielbia nas wszystkich, a najbardziej to jedzonko 😂, zmienił się, jest z nim o wiele lepszy kontakt niż na początku, chodzimy na psi wybieg, chętnie bawi się z innymi pieskami, ale najbardziej lubi zabawy ze swoim młodszym bratem 🤗 - tak, D2 ma młodszego brata-mały psiak znaleziony przed Bożym Narodzeniem przy autostradzie. Na początku obawiałam się czy znajda wspólny język, ale moje obawy okazały się zupełnie niepotrzebne. Kochają się nad życie, jeden bez drugiego nie chce wychodzić na spacer, nawet do weterynarza chodzą razem. Oczywiście w dwójkę śpią z nami w łóżku 😂🤦♀️ ups… wiem, że to mało wychowawcze, ale oni są wtedy tacy szczęśliwi… ❤️ Marzena Mxxxx 🍀🍀 Quote
elik Posted December 31, 2024 Author Posted December 31, 2024 Nie dałam rady wkleić, zaległe zdjęcia świąteczne od Hugo 🙂 1 Quote
Recommended Posts