elik Posted August 23, 2022 Author Posted August 23, 2022 Pani Kasia zaniosła do badania kupki obu psiaczków. Niestety nadal są robale, bo psiaczki dostały dalsze leki. Fibi - Ruda faktura. Fibi przelew. Hugo - Kudłaty faktura. Hugo przelew. Quote
Anula Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 Dnia 23.08.2022 o 10:08, elik napisał: Pani Kasia zaniosła do badania kupki obu psiaczków. Niestety nadal są robale, bo psiaczki dostały dalsze leki. Fibi - Ruda faktura. Fibi przelew. Hugo - Kudłaty faktura. Hugo przelew. Rozumiem,że mam zrobić Tobie Elu przelew za leczenie Hugo. Jakie leki dostał Hugo,na jak długo? Quote
elik Posted August 23, 2022 Author Posted August 23, 2022 Dnia 23.08.2022 o 10:26, Anula napisał: Rozumiem,że mam zrobić Tobie Elu przelew za leczenie Hugo. Na razie nie trzeba Aniu 🙂 Tu możesz śledzić finanse Hugo link Po zapłaceniu tej faktury na koncie psiaczka zostało 103,50 zł. Quote
elik Posted August 23, 2022 Author Posted August 23, 2022 Dnia 23.08.2022 o 10:26, Anula napisał: Jakie leki dostał Hugo,na jak długo? Zapytam Pani Kasi i odpowiem 🙂 Quote
Anula Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 Dnia 23.08.2022 o 10:34, elik napisał: Na razie nie trzeba Aniu 🙂 Tu możesz śledzić finanse Hugo link Po zapłaceniu tej faktury na koncie psiaczka zostało 103,50 zł. Dobrze Elu. Nie wiem jak jest prowadzone rozliczenie za hotelikowanie.Hugo od 26.07.22 jest zakwaterowany u p.Kasi.Chyba powinno być rozliczenie za lipiec? Jeżeli p.Kasia ma zarejestrowaną działalność to raczej rozlicza się miesięcznie i każdy miesiąc zamyka.W tym przypadku Hugo nie ma wpłaty za lipiec. Quote
elik Posted August 23, 2022 Author Posted August 23, 2022 Dnia 23.08.2022 o 10:50, Anula napisał: Nie wiem jak jest prowadzone rozliczenie za hotelikowanie.Hugo od 26.07.22 jest zakwaterowany u p.Kasi.Chyba powinno być rozliczenie za lipiec? Za Cymusia dostaje rozliczeni miesięczne. Może te kilka dni rozliczy w sierpniowym rachunku. Ja mam zanotowane, że psiaki są w hoteliku od 27.07. muszę sprawdzić dokładnie o kiedy. EDIT Psiaczki są w hotelu na pewno od 27.07. Quote
elik Posted August 25, 2022 Author Posted August 25, 2022 Pani Kasia przysłała mi taki opis Fibi: Fibi to roczna, malutka i drobna suczka, waży około 7 kg. Wysterylizowana, zaszczepiona. Jest wesołym i żywym psiakiem. Łagodna do ludzi, toleruje inne psy. Kocha spacery, ruch, zabawę. Jest bardzo inteligentna, szybko się uczy. Ładnie chodzi na smyczy. Doskonale odnajdzie się w rodzinie aktywnej. Psie sporty jak np. obedience są dla niej wymarzone. Kocha tropić, wąchać więc zabawa w nosework będzie dla niej dużą frajdą, a dla przyszłego opiekuna super formą rozrywki. jeżeli oczywiście lubimy pracować z psem. Jest też małą pieszczochą i przytulaskiem, nakierowana przede wszystkim na człowieka. Będzie wierną i oddaną przyjaciółką na zawsze. Quote
elik Posted August 28, 2022 Author Posted August 28, 2022 26.08. na koncie Hugo pojawiła się kwota 189,00 zł od agat21 z bazarku imiennego Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
elik Posted August 28, 2022 Author Posted August 28, 2022 Dnia 28.08.2022 o 20:35, agat21 napisał: Dzięki za potwierdzenie 🙂 Jakże mogłoby być inaczej. To ja bardzo serdecznie dziękuję ❤️ Quote
elik Posted August 30, 2022 Author Posted August 30, 2022 Fibi i Hugo to wielce zabawowe psiaki 🙂 2 Quote
elik Posted August 31, 2022 Author Posted August 31, 2022 Hugo faktura za pobyt w hotelu w okresie 27.07. - 31.08.2022 r. Przelew Quote
elik Posted August 31, 2022 Author Posted August 31, 2022 Pani Kasia podesłała informacje do ogłoszenia. Hugo w typie sznaucera, z temperamentem i usposobieniem teriera😉 Chłopak ma około 4 lata, waży 10 kg, jest drobnej budowy ciała.To łagodny, bardzo nakierowany na człowieka pies. Akceptuje inne psy, nieznana jest jego reakcja na koty. Kocha spacery, biegi, zabawę, to takie żywe srebro. Na leśnych wędrówkach odzywa się jego terierowaty instynkt, tropi, wącha, skacze, wszystko go interesuje. Każdy lecący ptak, spadający listek nie umkną jego uwadze. Wszystkim się cieszy, jest radosny i pogodny, pięknie bawi się z innymi psami. Kocha kontakt z człowiekiem i wciąż pragnie jego bliskości, to na kolanach, to na kanapie, byle być blisko przy człowieku. Będzie oddanym i wiernym przyjacielem. Szukamy dla niego rodziny aktywnej, lubiącej zabawę i pracę z psem. Idealną formą dla jego edukacji będą zabawy węchowe, a nosework będzie trafioną formą aktywności dla chłopaka. Zachowuje czystość w domu. Hugo jest wykastrowany, zaszczepiony,odrobaczony. Nie będzie wydany do budy, ani do kojca. Obowiązuje wizyta przedadopcyjna oraz umowa adopcyjna. 1 1 Quote
Anula Posted August 31, 2022 Posted August 31, 2022 Dnia 31.08.2022 o 12:36, elik napisał: Hugo faktura za pobyt w hotelu w okresie 27.07. - 31.08.2022 r. Elu,zaraz zrobię przelew. Quote
elik Posted August 31, 2022 Author Posted August 31, 2022 Dnia 31.08.2022 o 18:10, Anula napisał: Elu,zaraz zrobię przelew. Może nie na całą kwotę Aniu, bo Hugo ma na koncie 292, 50 zł. Quote
Anula Posted August 31, 2022 Posted August 31, 2022 Dnia 31.08.2022 o 18:23, elik napisał: Może nie na całą kwotę Aniu, bo Hugo ma na koncie 292, 50 zł. Już zrobiłam przelew.Może niech te pieniążki będą na inne wydatki np.m.in. na promocję ogłoszeń? Quote
elik Posted August 31, 2022 Author Posted August 31, 2022 Dnia 31.08.2022 o 18:31, Anula napisał: Już zrobiłam przelew.Może niech te pieniążki będą na inne wydatki np.m.in. na promocję ogłoszeń? Dziękuję Aniu 🙂 1 Quote
Nadziejka Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 Dnia 16.08.2022 o 16:30, Nadziejka napisał: ❤️❤️ Zapraszam na nowy bazarusko dla ruduni Fibuni 💛 Eliczkowa poslalam 38 zl z zakonczonego kramku dla przecudnej Fibi Quote
elik Posted September 3, 2022 Author Posted September 3, 2022 Dnia 2.09.2022 o 17:44, Nadziejka napisał: 💛 Eliczkowa poslalam 38 zl z zakonczonego kramku dla przecudnej Fibi Nadziejeczko bardzo serdecznie dziękuję za wspieranie Fibi. To już drugi bazarek dla niej Oczywiście potwierdzę tu i na bazarku, gdy kasiorka znajdzie się na koncie suni. Quote
elik Posted September 3, 2022 Author Posted September 3, 2022 Mam piękne ogłoszenia dla obu psiaczków. Nie powiem czyjego autorstwa, ale nie będą też przypisywać sobie cudzych sukcesów 🙂 Bardzo serdecznie dziękuję Quote
elik Posted September 3, 2022 Author Posted September 3, 2022 Cześć. Jestem Fibi. Mam roczek i jestem leciutka jak piórko (noooo... może takie siedmiokilogramowe piórko). Jeżeli to czytasz, to pewnie szukasz „prawdziwego” przyjaciela... znaczy psa... a dokładniej to... właśnie mnie 🙂 To może ja opowiem troszkę o sobie. Mam za sobą pobyt w schronisku. Niedawno jakieś dobre człowieki wyciągnęły mnie stamtąd i umieściły w domu tymczasowym. Ty wiesz jak na wolności jest fajnie? Mogę wreszcie biegać, węszyć, tarzać się po trawie i gonić motyle. W schronisku nie było trawy… ani motyli. Nie chcę tam wracać. Człowieki mówią, że jestem mądra, szybko się uczę i nie mogę tutaj długo pozostać. Dlatego właśnie szukam domu. Takiego na zawsze. Powiem Ci co teraz gra w moim serduszku: kocham ludzi, zwierzaki, przytulaski i drapanko, uwielbiam zabawy, tropienie, bieganie, węszenie. Jeżeli lubisz aktywnie spędzać czas, to zapraszam do kontaktu. Ze mną nie będziesz się nudzić. Ty wiesz ile nasza dwójka może razem zdziałać? Aha… jestem wysterylizowana i zaszczepiona. Nie czekaj. Dzwoń. Wielka przygoda na nas czeka. Uwaga! Uwaga! Drobny psiak w typie sznaucera i duszą teriera szuka domu. Chłopak ma na imię Hugo, ma około 4 lat i jest kompaktowej budowy. Pasuje do każdego domu 🙂 Nie zajmie Ci dużo miejsca, a będzie Twoim najlepszym kumplem, dostarczy wiele radości i odwzajemni się psią wiernością. Hugo kocha ludzi, jest zapatrzony w człowieka i szuka jego uwagi. Nigdy nie doświadczył ludzkiej miłości, dlatego wlepia w człowieka te swoje piękne oczyska i szuka okazji aby być blisko. Ten psiak to takie małe, żywe sreberko. Jeżeli kochasz spacery i wyzwania, to Hugo będzie wyśmienitym towarzyszem wędrówek i zabaw. Odzywa się w nim wtedy „terierowaty” charakter: chłopak węszy, tropi, nasłuchuje… krótko mówiąc- nic nie umknie jego uwadze- żaden listek, szyszka czy wiewiórka. Dzięki niemu, w trakcie zwyczajnego spaceru, dostrzeżesz więcej szczegółów niż do tej pory. Hugo to aktywny psiak z wielką potrzebą bycia kochanym. Podaruj mu dom. Niech chłopak wreszcie zazna prawdziwej miłości. 1 Quote
elik Posted September 3, 2022 Author Posted September 3, 2022 Oba psiaki ogłosiłam na Wrocław. Fibi https://www.olx.pl/d/oferta/fibii-slodka-malolata-szuka-dobrego-opiekuna-CID103-IDQJLLk.html?bs=olx_pro_listing Hugo https://www.olx.pl/d/oferta/mix-sznaucera-szuka-kogos-kto-pokocha-go-tak-jak-on-kochac-potrafi-CID103-IDQJLpP.html?bs=olx_pro_listing Quote
elik Posted September 3, 2022 Author Posted September 3, 2022 Dnia 3.09.2022 o 19:48, Tyśka) napisał: Trzymam kciuki za Hugo. Dzięki 🙂 Psiak młody, ładny więc mam nadzieję, że szybko znajdzie dobry domek. Quote
Recommended Posts