Jump to content
Dogomania

ZAGINĄŁ!!! Już myśleliśmy, że nie żyje, że nie przetrwał ostatniej zimy. Ale jest, przetrwał jakoś. I co teraz? Kolejnej już nie przetrwa... Zajrzyjcie do Pręguska. Proszę. Zbiera deklaracje na życie. DOSTAŁ IMIĘ GRAF :))

Recommended Posts

Posted

Kochani, wygląda na to, że w środę Pręgusek opuści schron. Trzymajcie mocno kciuki, żeby wszystko się udało.

Aska Pierwsza Wspaniała rusza w kolejną podróż życia psiaków i kociaków 😘 ❤️💚💙

• Like 6
Posted
Dnia 25.07.2022 o 12:15, agat21 napisał:

Oficjalnie Aska7, a dla nas Aska Pierwsza  🙂  Podoba mi się to  🙂  

Posted
Dnia 25.07.2022 o 13:22, Aska7 napisał:

Eee, nie no taka tam normalna, starsza pani 😜

Starsza pani? No co Ty, żyjesz w realiach serialu Czterdziestolatek? Dopóki nas Alzheimer czy demencja nie dopadną, to jesteśmy dziewczynami! Moje córki mówią, że my jesteśmy tylko trochę starzy i tego się trzymamy :) Kiedy Miriam była mała, to zapytała jak to było, kiedy wampiry walczyły z wilkołakami. Andrzej śmiał się,że mam jej opowiedzieć, jak było za czasów mojej młodości. Do dziś to jest anegdotką rodzinną. 

Posted

Kochani, wygląda na to, że w środę Pręgusek opuści schron. Trzymajcie mocno kciuki, żeby wszystko się udało.

Byłam w schronisku, Pręgusek zarezerwowany, ale dopóki nie zobaczę go  w aucie u Aska7, niczego nie będę  pewna.

Posted
Dnia 25.07.2022 o 13:35, Jaaga napisał:

Kiedy Miriam była mała, to zapytała jak to było, kiedy wampiry walczyły z wilkołakami.

Żartujesz ? 😏

Wiesz, że jak spotkasz wilkołaka, to trzeba cmoknąć lub zagwizdać i rzucić mu patyk. Pobiegnie ☺

Posted
Dnia 18.07.2022 o 23:37, agat21 napisał:

🐕🐕🐕

====

Mamy 130 zł deklaracji 🙂

To nie wystarczy na utrzymanie "małego"

prosimy o jeszcze jakieś choćby maleńkie deklaracje 

AW4165808_11.gif

Posted

Kciuki za Asię i Pręguska, oraz resztę podróżującej ferajny. To fakt Aśka jest niesamowita 🙂

No i zapraszamy kolejnych darczyńców do Pręguska. Mało biedak ma na swoje utrzymanie ☹️

Posted

to już jutro !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted
Dnia 25.07.2022 o 13:22, Aska7 napisał:

Eee, nie no taka tam normalna, starsza pani 😜

Żarty się Ciebie trzymają - to fajnie, pogodni ludzie żyją lepiej 😉😁

Posted
Dnia 20.07.2022 o 11:10, Mruczka napisał:

Jeśli Gaja, która wybiera się  do  domku  od  Jaagi, zagrzeje w nim miejsce, to przeniosę  moją  deklarację -  50 zł/m-c  na  Pręguska.  Ale to od sierpnia.  

Mruczko, jak sytuacja u Ciebie? Można się nieśmiało przypomnieć? Czy poczekamy jeszcze trochę aż Gajka na dobre okrzepnie w nowym domu? Pręgusek jutro opuszcza schron 🙂

Posted
Dnia 26.07.2022 o 16:08, Nesiowata napisał:

Powtórzę się.

Już poprawiłam stan deklaracji na pierwszej stronie i z całego serca dziękuję 🤗