Aldrumka Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 Dnia 28.06.2023 o 15:25, kikou napisał: Proszę nie przelewać kolejnych kwot, jeśli nasz nieboraczek się znajdzie zorganizujemy się na nowo. Wszystkim wspierającym dziękuję z całego serca! Moja stała za lipiec jednak poszła - proszę o zapisanie jej na konto Bonusa Quote
agat21 Posted July 8, 2023 Author Posted July 8, 2023 Proszę o informację Darczyńców i Deklarowiczów czy dopóki Grafcio się nie odnajdzie można spożytkować jego finanse na staruszka Gucia. Sypie się coraz bardziej i koszty weta rosną dramatycznie.. za chwilę będzie ponad tysiąc złotych na minusie.. 🫤 Quote
Gabi79 Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 Za każdym razem, jak tu wchodzę mam nadzieję, że Grafcio się odnalazł. Gdzie jesteś piesku? Niedługo moje urodziny i mam tylko jedno życzenie, żeby Graf i Niukusia odnaleźli się cali i zdrowi 1 Quote
Aldrumka Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 Dnia 8.07.2023 o 18:50, agat21 napisał: Proszę o informację Darczyńców i Deklarowiczów czy dopóki Grafcio się nie odnajdzie można spożytkować jego finanse na staruszka Gucia. Sypie się coraz bardziej i koszty weta rosną dramatycznie.. za chwilę będzie ponad tysiąc złotych na minusie.. 🫤 Jestem za tym Quote
agat21 Posted July 9, 2023 Author Posted July 9, 2023 Dnia 9.07.2023 o 02:12, Aldrumka napisał: Jestem za tym Dziękuję bardzo 🌻🍀 Quote
Aldrumka Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 To jest Gucio, a jak się czuje - idę sprawdzić na jego wątku Quote
agat21 Posted July 9, 2023 Author Posted July 9, 2023 Dnia 9.07.2023 o 22:45, Aldrumka napisał: To jest Gucio, a jak się czuje - idę sprawdzić na jego wątku Tak, pozwoliłam sobie wstawić tu Gucia. Z dzisiaj. Quote
Ewa Marta Posted August 1, 2023 Posted August 1, 2023 Dnia 8.07.2023 o 09:50, Aldrumka napisał: Moja stała za lipiec jednak poszła - proszę o zapisanie jej na konto Bonusa Bardzo serdecznie dziękujemy Ci Aldrumko za ten prezent dla Bonusa. Pieniądze są już na jego koncie ❤️ Quote
Poker Posted December 14, 2023 Posted December 14, 2023 Dnia 14.12.2023 o 19:59, Aska7 napisał: Żegnaj Piesuniu 😥 Który? Quote
Poker Posted December 15, 2023 Posted December 15, 2023 Są konkretne, nowe informacje o jego losach? Quote
mari23 Posted January 3 Posted January 3 Dnia 15.12.2023 o 09:35, Poker napisał: Są konkretne, nowe informacje o jego losach? Ja wciąż tu zaglądam licząc na cud 😞 Quote
Kate1 Posted January 3 Posted January 3 Ja w cud nie wierzę. Napiszę tylko tyle, że ta niepewność jest najgorsza. Pewne wg mnie jest to, że Grafcia i Nuki już z pewnością nie ma... Mam tylko nadzieję, że odeszli szybko i nie cierpieli zbyt długo... Świat bywa brutalny, niestety 1 Quote
agat21 Posted January 3 Author Posted January 3 Grafcio zaginął bez śladu. Co się z nim stało pewnie nigdy się nie dowiemy. Mam tylko nadzieję, że jeśli nie żyje (a tak pewnie jest) odszedł szybko i bez bólu. Quote
mari23 Posted March 13 Posted March 13 Dnia 3.01.2025 o 22:06, agat21 napisał: Grafcio zaginął bez śladu. Co się z nim stało pewnie nigdy się nie dowiemy. Mam tylko nadzieję, że jeśli nie żyje (a tak pewnie jest) odszedł szybko i bez bólu. Zaginięcie Grafcia jest identyczne prawie, jak wiele lat temu psa (bliźniaczo podobnego) uratowanego najpierw z Dobrocina, a potem z "mordowni doktora Stefana G"...zapomniałam jego imienia. Długo go szukaliśmy, różne sygnały były i "akcje" - okazywało się, że pies podobny, ale to nie on... i do dziś o nim myślę 😞 zwłaszcza zaglądając na ten wątek 😞 😞 😞 Quote
Ellig Posted March 14 Posted March 14 Dnia 3.01.2025 o 22:06, agat21 napisał: Grafcio zaginął bez śladu. Co się z nim stało pewnie nigdy się nie dowiemy. Mam tylko nadzieję, że jeśli nie żyje (a tak pewnie jest) odszedł szybko i bez bólu. ❤️❤️❤️ Quote
elik Posted March 14 Posted March 14 Dnia 13.03.2025 o 08:06, mari23 napisał: Zaginięcie Grafcia jest identyczne prawie, jak wiele lat temu psa (bliźniaczo podobnego) uratowanego najpierw z Dobrocina, a potem z "mordowni doktora Stefana G"...zapomniałam jego imienia. Długo go szukaliśmy, różne sygnały były i "akcje" - okazywało się, że pies podobny, ale to nie on... i do dziś o nim myślę 😞 zwłaszcza zaglądając na ten wątek 😞 😞 😞 Takie przeżycia na zawsze pozostają w pamięci 😰 Serdecznie współczuję. Quote
Recommended Posts