Jump to content
Dogomania

ZAGINĄŁ!!! Już myśleliśmy, że nie żyje, że nie przetrwał ostatniej zimy. Ale jest, przetrwał jakoś. I co teraz? Kolejnej już nie przetrwa... Zajrzyjcie do Pręguska. Proszę. Zbiera deklaracje na życie. DOSTAŁ IMIĘ GRAF :))

Recommended Posts

Posted
Dnia 28.06.2023 o 15:25, kikou napisał:

Proszę nie przelewać kolejnych kwot, jeśli nasz nieboraczek się znajdzie zorganizujemy się na nowo. 

Wszystkim wspierającym dziękuję z całego serca!

Moja stała za lipiec jednak poszła - proszę o zapisanie jej na konto Bonusa

Posted

Proszę o informację Darczyńców i Deklarowiczów czy dopóki Grafcio się nie odnajdzie można spożytkować jego finanse na staruszka Gucia. Sypie się coraz bardziej i koszty weta rosną dramatycznie.. za chwilę będzie ponad tysiąc złotych na minusie.. 🫤

Posted

Za każdym razem, jak tu wchodzę mam nadzieję, że Grafcio się odnalazł. Gdzie jesteś piesku? Niedługo moje urodziny i mam tylko jedno życzenie, żeby Graf i Niukusia odnaleźli się cali i zdrowi 

• Like 1
Posted
Dnia 8.07.2023 o 18:50, agat21 napisał:

Proszę o informację Darczyńców i Deklarowiczów czy dopóki Grafcio się nie odnajdzie można spożytkować jego finanse na staruszka Gucia. Sypie się coraz bardziej i koszty weta rosną dramatycznie.. za chwilę będzie ponad tysiąc złotych na minusie.. 🫤

Jestem za tym

Posted
Dnia 9.07.2023 o 22:45, Aldrumka napisał:

To jest Gucio, a jak się czuje - idę sprawdzić na jego wątku

Tak, pozwoliłam sobie wstawić tu Gucia. Z dzisiaj.

• 4 weeks later...
Posted
Dnia 8.07.2023 o 09:50, Aldrumka napisał:

Moja stała za lipiec jednak poszła - proszę o zapisanie jej na konto Bonusa

Bardzo serdecznie dziękujemy Ci Aldrumko za ten prezent dla Bonusa. Pieniądze są już na jego koncie ❤️

• 3 weeks later...
  • 3 months later...
  • 1 year later...
Posted

Ja w cud nie wierzę.  Napiszę tylko tyle, że ta niepewność jest najgorsza. Pewne wg mnie jest to, że Grafcia i Nuki już z pewnością nie ma... Mam tylko nadzieję, że odeszli szybko i nie cierpieli zbyt długo... Świat bywa brutalny, niestety

• Like 1
Posted

Grafcio zaginął bez śladu. Co się z nim stało pewnie nigdy się nie dowiemy. Mam tylko nadzieję, że jeśli nie żyje (a tak pewnie jest) odszedł szybko i bez bólu. 

• 2 months later...
Posted
Dnia 3.01.2025 o 22:06, agat21 napisał:

Grafcio zaginął bez śladu. Co się z nim stało pewnie nigdy się nie dowiemy. Mam tylko nadzieję, że jeśli nie żyje (a tak pewnie jest) odszedł szybko i bez bólu. 

Zaginięcie Grafcia jest identyczne prawie, jak wiele lat  temu psa (bliźniaczo podobnego) uratowanego najpierw z Dobrocina, a potem z "mordowni doktora Stefana G"...zapomniałam jego imienia. Długo go szukaliśmy, różne sygnały były i "akcje" - okazywało się, że pies podobny, ale to nie on... i do dziś o nim myślę 😞 zwłaszcza zaglądając na ten wątek 😞 😞 😞 

Posted
Dnia 3.01.2025 o 22:06, agat21 napisał:

❤️❤️❤️ 

Posted
Dnia 13.03.2025 o 08:06, mari23 napisał:

Zaginięcie Grafcia jest identyczne prawie, jak wiele lat  temu psa (bliźniaczo podobnego) uratowanego najpierw z Dobrocina, a potem z "mordowni doktora Stefana G"...zapomniałam jego imienia. Długo go szukaliśmy, różne sygnały były i "akcje" - okazywało się, że pies podobny, ale to nie on... i do dziś o nim myślę 😞 zwłaszcza zaglądając na ten wątek 😞 😞 😞 

Takie przeżycia na zawsze pozostają w pamięci 😰  Serdecznie współczuję.