Jump to content
Dogomania

ZAGINĄŁ!!! Już myśleliśmy, że nie żyje, że nie przetrwał ostatniej zimy. Ale jest, przetrwał jakoś. I co teraz? Kolejnej już nie przetrwa... Zajrzyjcie do Pręguska. Proszę. Zbiera deklaracje na życie. DOSTAŁ IMIĘ GRAF :))

Recommended Posts

Posted
Dnia 20.07.2022 o 08:54, Ellig napisał:

Jestem,  pomogę jednorazowo.

Trzymaj się Pręgusku.

Dziękuję bardzo Elu 😘 Każdy grosz się bardzo przyda. Po wyjściu ze schronu trzeba będzie psiaka gruntownie przebadać.

• Like 1
Posted
Dnia 20.07.2022 o 10:22, elik napisał:

Mam nadzieję, że wesoły autobus Aski już niedługo wyruszy na trasę  🙂 

Wesoły i dodałabym - "pachnący" 😉😃 Aska to kobieta z ogromnym serduchem i zmysłem węchu narażonym na bardzo wymagające warunki..

• Like 1
Posted

Jeśli Gaja, która wybiera się  do  domku  od  Jaagi, zagrzeje w nim miejsce, to przeniosę  moją  deklarację -  50 zł/m-c  na  Pręguska.  Ale to od sierpnia.  

• Like 1
Posted
Dnia 20.07.2022 o 11:08, Ewa Marta napisał:

Jestem u Pręguska. Nie wiem, czy wyłuskam jeszcze jakąś deklarację, bo mam ich zdecydowanie za dużo, ale pomyślę, policzę. Sercem już jestem z Pręguskiem❤️

Witaj Ewciu 🤗🌼

• Like 1
Posted
Dnia 20.07.2022 o 11:10, Mruczka napisał:

Jeśli Gaja, która wybiera się  do  domku  od  Jaagi, zagrzeje w nim miejsce, to przeniosę  moją  deklarację -  50 zł/m-c  na  Pręguska.  Ale to od sierpnia.  

Witaj Mruczko 🤗🌼 Pięknie dziękuję za Twoją gotowość przeniesienia deklaracji, w takim razie jeszcze mocniej trzymam kciuki za dom Gajki 😀

Posted
Dnia 20.07.2022 o 19:39, Gabi79 napisał:

Bidulek kochany, bardzo się cieszę, że wkrótce opuści schronisko. Na razie nie jestem w stanie nic zadeklarować, będę chociaż zaglądać.

Witaj Gabusiu, zaglądaj jak najczęściej 🙂🌻

• Like 1
Posted
Dnia 21.07.2022 o 01:16, Isiak napisał:

Będę zaglądać na wątek, ale na razie nie mogę wspomóc - koty zrujnowały mnie finansowo.

Super, że Jesteś

Dziękujemy 🌺🌺🌺

• Like 1
Posted
Dnia 20.07.2022 o 23:24, kikou napisał:

Dzisiaj wpłynęły wplaty 
20.07. Anna GR - 200,-
20.07. konfirm31 - 20,-
20.07. Nesiowata -10,-

Pięknie dziękujemy

images (28).jpeg

Ogromne dzięki! 😘❤ Konto Pręguska nie jest już puste 🙂

Posted
Dnia 21.07.2022 o 01:16, Isiak napisał:

Będę zaglądać na wątek, ale na razie nie mogę wspomóc - koty zrujnowały mnie finansowo.

Witaj 🤗 Zaglądaj do psiaczka jak najczęściej 🙂

• Like 1