Jump to content
Dogomania

ZAGINĄŁ!!! Już myśleliśmy, że nie żyje, że nie przetrwał ostatniej zimy. Ale jest, przetrwał jakoś. I co teraz? Kolejnej już nie przetrwa... Zajrzyjcie do Pręguska. Proszę. Zbiera deklaracje na życie. DOSTAŁ IMIĘ GRAF :))

Recommended Posts

Posted
Dnia 22.08.2022 o 11:41, agat21 napisał:

Prawda? 😃 Nie można się napatrzeć! Jaki cudny pychol, żwawsze oczka, nawet sierść już zaczyna błyszczeć 🤩

Bardzo się cieszę, że zmieniło mu się wreszcie życie. Takie zdjęcia to nagroda za wszystkie trudne chwile.

oj, zasłużył na tą nagrodę i oby cieszył się nią jak najdłużej ❤️ 

• Like 1
Posted

Grafcio będzie miał wizytę u weta 5 września. Jedyny okulista, jakiego znalazła p. Kasia. W Rzeszowie. Od razu też zrobią wszystkie badania psiuniowi. Za jednym zamachem, żeby go nie ciągać samochodem kilka razy. Upały doskwierają i jemu biedakowi. Szybciej się męczy, nie dokazuje teraz już tak, jak wczesniej. Ale p. Kasia jest w nim bardzo zakochana. Mówi, że to pies - terapeuta. Na wszelkie smutki i bóle duszy 🙂 Przychodzi jak najbliżej może, niemalże wchodzi na kolana, na leżak 😁 Tuli się, domaga się głasków. Przy człowieku jest najszczęśliwszy 🥰 Co nie znaczy, że jest nachalny. Po prostu lubi być blisko. A spacer z nim to czysta przyjemność 🙂

Cudny pychol tuliński 😁

IMG-20220823-WA0001.jpg

IMG-20220823-WA0000.jpg

• Like 4
Posted

Jaki to piękny pies i dobry pies, tyle złego doświadczył, a podłe życie go nie zmieniło jego dobrego charakteru.

Tak się cieszę że jest wolny i szczęśliwy. Dziękuję Ci Agata, że z niego nie zrezygnowałaś  ... 

• Like 3
Posted
Dnia 25.08.2022 o 18:25, agat21 napisał:

Grafcio będzie miał wizytę u weta 5 września. Jedyny okulista, jakiego znalazła p. Kasia. W Rzeszowie. Od razu też zrobią wszystkie badania psiuniowi. Za jednym zamachem, żeby go nie ciągać samochodem kilka razy. Upały doskwierają i jemu biedakowi. Szybciej się męczy, nie dokazuje teraz już tak, jak wczesniej. Ale p. Kasia jest w nim bardzo zakochana. Mówi, że to pies - terapeuta. Na wszelkie smutki i bóle duszy 🙂 Przychodzi jak najbliżej może, niemalże wchodzi na kolana, na leżak 😁 Tuli się, domaga się głasków. Przy człowieku jest najszczęśliwszy 🥰 Co nie znaczy, że jest nachalny. Po prostu lubi być blisko. A spacer z nim to czysta przyjemność 🙂

Cudny pychol tuliński 😁

IMG-20220823-WA0001.jpg

IMG-20220823-WA0000.jpg

Kochany pies ❤️

Posted
Dnia 26.08.2022 o 15:25, Tyśka) napisał:

Jakie cudo! 

Ogłaszać? 

Dzięki za chęć pomocy Tysiu 😘 Jeszcze się wstrzymajmy do czasu zrobienia badań, chcę wiedzieć jak zdrowie Kawalera. 

Posted

Mazowszanka przekazała mi trochę swoich syropów z lipy, mniszka i czarnego bzu oraz chipsów z jabłek. Z tego, co już mi się udało sprzedać przekazuję 50 zł na konto Grafa 🙂 Mazowszance serdecznie dziękuję 🤗❤️

• Like 1
Posted
Dnia 25.08.2022 o 22:32, limonka80 napisał:

Jaki to piękny pies i dobry pies, tyle złego doświadczył, a podłe życie go nie zmieniło jego dobrego charakteru.

Tak się cieszę że jest wolny i szczęśliwy. Dziękuję Ci Agata, że z niego nie zrezygnowałaś  ... 

On mi wypalił dziurę w sercu już dawno.. Pamiętasz nasze rozmowy. Cieszę się, że się odnalazł. Już przecież myślałyśmy, że po nim.

Posted
Dnia 30.08.2022 o 16:32, agat21 napisał:

Pamiętasz nasze rozmowy. Cieszę się, że się odnalazł. Już przecież myślałyśmy, że po nim.

Jeszcze jak pamiętam ...

I jestem taka szczęśliwa że jednak nie jest po nim, że najlepsze przed nim 🙂 

Ale Agata, herr Grafowi króliczka dali ? 🙄  Coś bardziej hrabiowskiego by się zdało ....

• Like 1
Posted
Dnia 30.08.2022 o 22:10, limonka80 napisał:

Super ekipa 🙂 Szczęściarze ...

Taaaak  🙂   Na pierwszym planie mój Hugo, za nim po lewej Cymusiek i Grafcio po prawej  🙂  

Posted
Dnia 30.08.2022 o 21:02, limonka80 napisał:

Jeszcze jak pamiętam ...

I jestem taka szczęśliwa że jednak nie jest po nim, że najlepsze przed nim 🙂 

Ale Agata, herr Grafowi króliczka dali ? 🙄  Coś bardziej hrabiowskiego by się zdało ....

No króliczek też może być hrabiowski. Moim zdaniem. Ale może się mylę. Nie mam doświadczenia w hrabiach 😄

Posted
Dnia 30.08.2022 o 22:15, elik napisał:

Taaaak  🙂   Na pierwszym planie mój Hugo, za nim po lewej Cymusiek i Grafcio po prawej  🙂  

Fajny portrecior 😄

• Like 1
Posted

Ostatnio skarbonkę naszego słodziaka zasiliły wpłaty:

25.08. bazarek imienny Agat21 520,-

26.08. Kiyoshi 20,-

29.08. Agat21 90,- IX ( w tym 50,- z bazarku z Mazowszczanką)

Pięknie dziękuję

images (16).jpeg

Posted
Dnia 25.08.2022 o 22:32, limonka80 napisał:

jakbyś z mojego serca czytała pisząc te słowa, limonko.... więc zacytuję ❤️ 

• Like 1