Nale Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 sa 2 wersje, Cypisek (to wersja rodzicow) oraz Urwis/Urwisek (to moja, bardziej pasuje;) pozdrawiam i bardzo dziekuje za pochwaly:) Quote
Asiaczek Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Te imiona Twojego psiaka już znam z poprzedniego postu. Chodzi mi o imię, jakie jest wpisane w metryczkę/rodowód. A propos - ma juz wyrobiony rodowód, czy na razie posługujesz się metryczką? Napisz kilka słów na ten temat. Pzdr. Quote
Nale Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 imie z metryczki Oxygen, no rodowodu jeszcze nie ma, nie chcialo mi sie z tym papierkiem jeszcze pojechac do zwiazku kynologicznego, bede sie musial w koncu zmusic. pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Zmuś się, zmuś. Będzie okazja, aby spotkać się na wystawach i pogadac o naszych pupilach. :sweetCyb: Pzdr. Quote
Nale Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 jak tylko bede mial to wrzuce, niestety nie mam cyfrowki wiec bede musial poskanowac normalne zdjecia, a caly czas nie zblizylem sie do instrukcji skanera;) pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 To postaw sobie bojowe zadanie na ten tydzień: znajdź instrukcję, połóz na stole w widocznym miejscu i otwórz na stronie pt. "Jak uruchomić skaner"..... :kciuki: Pzdr. Quote
Basenji Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 A ja nadal czekam na fotki! Zdrówko :evilbat: Quote
Savannah Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 chyba się nie doczekamy Basenji tych fotek :-? Pzdr Villarica Siberians Quote
Nale Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 doczekacie sie doczekacie, powracam!!!! ... no ale fotek jeszcze nie mam... ale ostrzegam, pies nadal pieknieje;) postaram sie niedlugo wywolac wszystkie filmy i zeskanowac co ladniejsze fotk w celu upublicznienia ich tutaj. pozdrawiam Quote
Savannah Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 trzymamy za słowo :wink: Pzdr Villarica Siberians Quote
agabass Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Piękny ten Urwis/Cypis maleńki kochany niunio Quote
Savannah Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 piękny, zobaczymy tylko co z niego wyrosnie :lol: Pzdr Villarica Siberians Quote
Basenji Posted June 20, 2005 Author Posted June 20, 2005 Uwaga kobiałki. To ile jest w tym roku basków w Polsce? Zdrówko Quote
agabass Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 No ta ja wklejam uśmiechniętego Urwisa - jutro wgalerii historyjka będzie a tym casem mordzia [color=violet]Hej jestem Cypis zwany Urwiskiem czy na odwrót już sam nie wiem. Uwielbiam robić kawały innym i zawsze się szczerze śmieję buuuahahahahah[/color] [img]http://www.fotoalbum.wzt.pl/fotografie/604_fotki_060f35f/8894_298822.jpg[/img] Quote
Asiaczek Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [b]Nale[/b] - dzięki za miły spacerek. I za możliwość poznania Urwisko-Cypiska. Czekamy teraz na Twoje zdjęcia; na pewno jakieś wyszły i są super. I może powtórka spacerku? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='Basenji']Uwaga kobiałki. To ile jest w tym roku basków w Polsce? Zdrówko[/quote] Wystawianych, czy ogólnie? pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Pokazywanych: Farik, Felka, Gusio, Hipka, Fingal (od czasu do czasu) Flower Ypsylon Ananty, Ice Stellanova, Pepsi Cola Ypsylon, It's Raining Man Ypsylon, I'm not an angel Ypsylon, Viki, Syd (?), Czaka Chaddy Baba Ypsylon (od czasu do czasu), Ogólnie: 80 (?), ale bez potwierdzania. Tak mi się wydaje. Pzdr. Quote
Savannah Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='Asiaczek'] Ogólnie: 80 (?), ale bez potwierdzania. Tak mi się wydaje. [/quote] to i tak nieźle :D Pzdr Villarica Siberians Quote
agabass Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 a gdzie ta 100-wa członków klubu, kurcze chciałabym klubu Quote
Nale Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 co do powtorki spaceru to bardzo bardzo chetnie, co do zdjec... strasznie jestem rozgoryczony, bo niestety zniszczyli mi caly film przy wywolywaniu (palila sie lampka w aparacie poczasw wyjmowania go w ciemni, to wystarczylo zeby przeswietlic film :evilbat: ). tym to smutniejsze ze bylo tam kupe zdjeci mojego Urwisa, na wiele z nich bardzo czekalem. coz, trzeba poprostu nadrobic stracone zdjecia na nastepnym spacerze! pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 [quote name='agabass']a gdzie ta 100-wa członków klubu, kurcze chciałabym klubu[/quote] Niestety, na Klub Basenji trzeba jeszcze trochę poczekać. Najpierw musi być 100 chętnych (ludzi), A tylu możemy nie uzbierać. Pzdr. Quote
Recommended Posts