Jump to content
Dogomania

Ile może być basków w Polsce?  

912 members have voted

1. 1. Ile może być basków w Polsce?

Recommended Posts

Posted

sa 2 wersje, Cypisek (to wersja rodzicow) oraz Urwis/Urwisek (to moja, bardziej pasuje;)

pozdrawiam i bardzo dziekuje za pochwaly:)

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Te imiona Twojego psiaka już znam z poprzedniego postu. Chodzi mi o imię, jakie jest wpisane w metryczkę/rodowód. A propos - ma juz wyrobiony rodowód, czy na razie posługujesz się metryczką? Napisz kilka słów na ten temat.
Pzdr.

Posted

imie z metryczki Oxygen, no rodowodu jeszcze nie ma, nie chcialo mi sie z tym papierkiem jeszcze pojechac do zwiazku kynologicznego, bede sie musial w koncu zmusic.

pozdrawiam

Posted

jak tylko bede mial to wrzuce, niestety nie mam cyfrowki wiec bede musial poskanowac normalne zdjecia, a caly czas nie zblizylem sie do instrukcji skanera;)

pozdrawiam

Posted

To postaw sobie bojowe zadanie na ten tydzień: znajdź instrukcję, połóz na stole w widocznym miejscu i otwórz na stronie pt. "Jak uruchomić skaner"..... :kciuki:
Pzdr.

• 1 month later...
Posted

doczekacie sie doczekacie, powracam!!!! ... no ale fotek jeszcze nie mam... ale ostrzegam, pies nadal pieknieje;) postaram sie niedlugo wywolac wszystkie filmy i zeskanowac co ladniejsze fotk w celu upublicznienia ich tutaj.

pozdrawiam

Posted

No ta ja wklejam uśmiechniętego Urwisa - jutro wgalerii historyjka będzie a tym casem mordzia

[color=violet]Hej jestem Cypis zwany Urwiskiem czy na odwrót już sam nie wiem. Uwielbiam robić kawały innym i zawsze się szczerze śmieję buuuahahahahah[/color]
[img]http://www.fotoalbum.wzt.pl/fotografie/604_fotki_060f35f/8894_298822.jpg[/img]

Posted

[b]Nale[/b] - dzięki za miły spacerek. I za możliwość poznania Urwisko-Cypiska. Czekamy teraz na Twoje zdjęcia; na pewno jakieś wyszły i są super.
I może powtórka spacerku?
Pzdr.

Posted

Pokazywanych:
Farik, Felka, Gusio, Hipka, Fingal (od czasu do czasu)
Flower Ypsylon Ananty, Ice Stellanova,
Pepsi Cola Ypsylon, It's Raining Man Ypsylon,
I'm not an angel Ypsylon, Viki, Syd (?), Czaka
Chaddy Baba Ypsylon (od czasu do czasu),

Ogólnie: 80 (?), ale bez potwierdzania. Tak mi się wydaje.
Pzdr.

Posted

co do powtorki spaceru to bardzo bardzo chetnie, co do zdjec... strasznie jestem rozgoryczony, bo niestety zniszczyli mi caly film przy wywolywaniu (palila sie lampka w aparacie poczasw wyjmowania go w ciemni, to wystarczylo zeby przeswietlic film :evilbat: ). tym to smutniejsze ze bylo tam kupe zdjeci mojego Urwisa, na wiele z nich bardzo czekalem.

coz, trzeba poprostu nadrobic stracone zdjecia na nastepnym spacerze!

pozdrawiam

Posted

[quote name='agabass']a gdzie ta 100-wa członków klubu, kurcze chciałabym klubu[/quote]
Niestety, na Klub Basenji trzeba jeszcze trochę poczekać. Najpierw musi być 100 chętnych (ludzi), A tylu możemy nie uzbierać.
Pzdr.