Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 7.07.2022 o 12:30, teresaa118 napisał:

doszla moja pomoc : Andrzej S. ?

Dnia 7.07.2022 o 13:38, Radek napisał:

Dołączę do pytania 😉 

Zamierzam wyjątkowo codziennie aktualizować wpłaty dla suni, ale wczoraj miałam bardzo męczący dzień, i pod wieczór nie byłam w stanie zajmować się finansami. Wczorajsze wpłaty chciałam podać razem z dzisiejszymi  po ostatniej sesji przychodzącej. Skoro jednak są pytania, to dzisiaj wpadne do banku dwa razy  🙂

Na konto Saruni wpłynęły poniższe kwoty: 

.    20,00 zł  od  Pani Izabela  -  6.07.
.    30,00 zł  od  Nesiowata  -  6.07.
.    30,00 zł  od  Radek  -  6.07.
   100,00 zł  od  teresaa118  -  6.07.
   100,00 zł  od  Anula  -  7.07.

Bardzo serdecznie dziękujemy

995640567_kwiatw.jpg.37ebd8aace0f82d5b15bde6b90740ad4.jpg

• Like 1
Posted
Dnia 7.07.2022 o 16:08, Zagrodowy pies polski napisał:

Już udostępniłam i poproszę swoich znajomych o udostępnienie i wpłaty. Wyślę też następne zaproszenia na dogo.

Też udostępniłam.

Posted

Wczoraj łapka Sary wyglądała lepiej, leki podane, opatrunek zmieniony. Następną wizytę mamy w poniedziałek.

Trochę nabiera sił, lepiej się porusza.

Pieski Państwa z dt dobrze Sarunię przyjęły.

Zdjęcia,które Tola wstawiła są z wczorajszego dnia, filmik również, jest słabej jakości pewnie przez przesyłanie telefonem. Wgram jeszcze od siebie,

Sara ucieszyła się jak przyjechaliśmy do dt, poznała nas.

Po powrocie z lecznicy  w dt,

• Like 1
Posted
Dnia 6.07.2022 o 18:43, Anula napisał:

Pieniążki przelane.Może trzeba wzmocnić Sarę jakimiś preparatami aby szybciej się kości ładnie zespoiły,później też bo po śrubach pozostaną otwory,które muszą się zapełnić.Gotowane nóżki kurze mają w sobie sporo żelatyny tylko nie wiem czy pies może jeść.Na pewno może jeść ugotowane indycze chrząstki(tak się nazywają w sklepie)

Suplementów Profesor nie zalecił, ale dopytam przy najbliższej okazji. Galaretka z kurzych łapek jest super, robiłam dla pieska po urazie.Kosteczek Sara nie musi jeść, wystarczy dłużej gotowany wywar. Kupię łapki i porozmawiam z dt.

Dziękuję Anulko, że wspomniałaś o tych rzeczach, ogarniałam inne sprawy i  nie myślałam jeszcze o  tym.

Posted
Dnia 6.07.2022 o 22:27, Tola napisał:

Zbiórka wystawiona, tutaj link, jak zwykle prośba o udostępnianie, rozsyłanie wśród znajomych, rodziny.

Jeśli mam coś zmienić  - tytuł, zdjęcie tytułowe, datę zakończenia, poprawić, to bardzo proszę pisać, bo jeszcze przez parę godzin mogę to zrobić.

https://www.ratujemyzwierzaki.pl/en/operacjasary

Tolu, bardzo, bardzo Dziękujemy!

Dziękujemy również Wszystkim za pomoc!

Posted
Dnia 10.07.2022 o 10:11, Zagrodowy pies polski napisał:

Może porozsyłajcie po znajomych na FB, żeby choć troszkę się ruszyło.

I przede wszystkim trzeba udostępniać.

• Like 1
Posted
Dnia 10.07.2022 o 10:11, Zagrodowy pies polski napisał:

Może porozsyłajcie po znajomych na FB, żeby choć troszkę się ruszyło.

Puściłem na FB.

• Like 3
Posted
Dnia 11.07.2022 o 12:37, Tianku napisał:

ja rozsyłam po znajomych ale jakoś wszystkie zbiórki stoją 😞

Okres wakacyjnych wyjazdów i wydatki z tym związane pewnie ma tu znaczenie.

Posted

Łapka Sary goi się ładnie, opuchlizna zeszła. We czwartek zdjęcie szwów i wreszcie też kapelusza, on nie ułatwia jej życia w klatce:(
Sunia czuje się dobrze, odzyskuje powoli siły, przy wyjściu delikatnie zaczyna używać chorej łapki.

• Like 3
Posted

Wspaniałe wiadomości  🙂  Młody organizm szybko wraca do zdrowia, złamania szybko się zrastają. Po zdjęciu kołnierza pewnie będzie się chciała więcej poruszać. Będzie to trudny okres i dla niej i dla Ciebie Aniu.

Posted
Dnia 11.07.2022 o 22:14, WiosnaA napisał:

Łapka Sary goi się ładnie, opuchlizna zeszła. We czwartek zdjęcie szwów i wreszcie też kapelusza, on nie ułatwia jej życia w klatce:(
Sunia czuje się dobrze, odzyskuje powoli siły, przy wyjściu delikatnie zaczyna używać chorej łapki.

Znalezione obrazy dla zapytania gify misie teddy szare

🍀🍀❤️🍀🍀

Posted
               Sciskam trzymam ogromnie za wszytko
Zapraszam na kramik dla czarnusi caluni czas i dzis opiero wpislalam w tytule imionko