Jump to content
Dogomania

Maleńki szkielecik obciągnięty skórą.. I oczy pełne bezbrzeżnego smutku. Co pisać więcej?:( Jeśli możesz - zajrzyj, pomóż, napisz dobre słowo. Wszystko będzie wielkim darem. SUNIA JEST BARDZO CHORA, jest dla niej szansa, ogromne kciuki potrzebne!

Recommended Posts

Posted
Dnia 22.06.2022 o 06:34, agat21 napisał:

Jak pierwsza noc minęła - ciekawe. Czy wreszcie spokojnie i bepiecznie psina spała.

O to samo miałam zapytać.

Posted

W kwestaich organizacyjnych jeszcze się wypowiem: sunia będzie kosztować 360 zł miesięcznie jeśli chodzi o hotelowanie. Skarbnikiem zgodziła się zostać limonka 😘🌷 Na razie konto suńki jest puste. Jeśli ktoś będzie chciał suńkę wspomóc stałą czy jednorazową wpłatą - bardzo będziemy wdzięczne 🤗

• Like 1
Posted

Wszystko w porządku, sunia grzeczna. Noc przespała bez problemu. Jest kontaktowa, już się nie boi. Kupa dzis juz o wiele lepsza. Dostala druga dawkę leku. Bardzo dużo pije, ale tak zazwyczaj jest po wyjściu z tego schroniska. Rano dalam sucha karmę, to był foch. Widocznie byla wcześniej przyzwyczajona do gotowanych posiłków. 

• Like 1
Posted
Dnia 22.06.2022 o 09:08, Jaaga napisał:

Wszystko w porządku, sunia grzeczna. Noc przespała bez problemu. Jest kontaktowa, już się nie boi. Kupa dzis juz o wiele lepsza. Dostala druga dawkę leku. Bardzo dużo pije, ale tak zazwyczaj jest po wyjściu z tego schroniska. Rano dalam sucha karmę, to był foch.

Świetne wieści jak na początek 🙂 

Koleżanka Ewy Marty chce kupić dla małej karmę, jak uważasz, jaką ?

Posted
Dnia 22.06.2022 o 09:15, limonka80 napisał:

Świetne wieści jak na początek 🙂 

Koleżanka Ewy Marty chce kupić dla małej karmę, jak uważasz, jaką ?

Mysle, ze na poczatek Intestinal, jak zawsze przy lambliach,  bo jest dobrze wchłaniany. Może przy nich mieć gorsze parametry wątrobowe,  więc lepiej zwykłej wysokoenergetycznej karmy nie podawać. Najpierw musimy się pozbyć tego paskudztwa.

I mala potrzebuje teraz probiotyk. Ja swoim kupuje rewelacyjny Probiotyk z Eurowetu. W przychodni są znacznie droższe, wiec może udałoby się kupić z karmą. 

Posted
Dnia 22.06.2022 o 09:38, Tianku napisał:

wpłacę 50 zł na ten probiotyk, tylko do kogo? 

Pobaw się za te 50 zł na bazarku imiennym dla suni. Będzie 2 w 1. 🙂

Posted
Dnia 22.06.2022 o 09:25, Jaaga napisał:

Mysle, ze na poczatek Intestinal, jak zawsze przy lambliach,  bo jest dobrze wchłaniany. Może przy nich mieć gorsze parametry wątrobowe,  więc lepiej zwykłej wysokoenergetycznej karmy nie podawać. Najpierw musimy się pozbyć tego paskudztwa.

I mala potrzebuje teraz probiotyk. Ja swoim kupuje rewelacyjny Probiotyk z Eurowetu. W przychodni są znacznie droższe, wiec może udałoby się kupić z karmą. 

Jaaga, piszę z telefonu, więc mam utrudniony dostęp do internetu. Bardzo Cię proszę wrzuć mi link do konkretnej karmy RC. Są chyba różne. I bardzo proszę prześlij mi na pw pełny adres do siebie W domu mam, tu nie. Wyśle od razu Ani, żeby zrobiła zakupy karmy i probiotyku.

Edit: coś znalazłam, może być ta?

https://allegro.pl/oferta/royal-canin-gastro-intestinal-pies-7-5-kg-gi25-12042211880

Posted
Dnia 22.06.2022 o 09:38, Tianku napisał:

wpłacę 50 zł na ten probiotyk, tylko do kogo? 

Ja jestem skarbnikiem malutkiej 🙂 

Bardzo dziękujemy za wsparcie dla niej 🌷

Posted
On 6/22/2022 at 11:10 AM, limonka80 said:

Ja jestem skarbnikiem malutkiej 🙂 

Bardzo dziękujemy za wsparcie dla niej 🌷

Obiecalam na zamojskim 50 zl stalej, przelalam za czerwiec.

• Like 1
Posted
Dnia 22.06.2022 o 09:55, Ewa Marta napisał:

Jaaga, piszę z telefonu, więc mam utrudniony dostęp do internetu. Bardzo Cię proszę wrzuć mi link do konkretnej karmy RC. Są chyba różne. I bardzo proszę prześlij mi na pw pełny adres do siebie W domu mam, tu nie. Wyśle od razu Ani, żeby zrobiła zakupy karmy i probiotyku.

Edit: coś znalazłam, może być ta?

https://allegro.pl/oferta/royal-canin-gastro-intestinal-pies-7-5-kg-gi25-12042211880

To wlaśnie ta, druga ma mała ilość kalorii .