Jump to content
Dogomania

Maleńki szkielecik obciągnięty skórą.. I oczy pełne bezbrzeżnego smutku. Co pisać więcej?:( Jeśli możesz - zajrzyj, pomóż, napisz dobre słowo. Wszystko będzie wielkim darem. SUNIA JEST BARDZO CHORA, jest dla niej szansa, ogromne kciuki potrzebne!

Recommended Posts

Posted
Dnia 26.07.2022 o 21:53, elik napisał:

Mało zadowalające wieści, albo wcale,

Wieści mogłyby być lepsze, jestem trochę zawiedziona, ale z drugiej strony malutka żyje i ma się dobrze, jest szczęśliwa i wesoła. Więc myślę, że warto 🙂   

• Like 2
Posted
Dnia 26.07.2022 o 22:13, limonka80 napisał:

Wieści mogłyby być lepsze, jestem trochę zawiedziona, ale z drugiej strony malutka żyje i ma się dobrze, jest szczęśliwa i wesoła. Więc myślę, że warto 🙂   

Oczywiście, że warto, ja tak do tego, że przy takim nakładzie sił i środków, chciałoby się, żeby efekt był lepszy.

Posted
Dnia 26.07.2022 o 22:12, konfirm31 napisał:

Biedny Dżekuś

Tracę go, widzę to.

Kiedy tak leżał w samochodzie gdy jechaliśmy do przychodni, chciało mi się płakać z bezsilności ....  Ale teraz śpi sobie spokojnie koło mnie, a ja będę czuwać. Szkoda mi każdej chwili na sen, bo kto wie, ile wspólnego czasu nam zostało ...

• Like 1
Posted
Dnia 26.07.2022 o 22:17, limonka80 napisał:

Tracę go, widzę to. Kiedy tak leżał w samochodzie gdy jechaliśmy do przychodni, chciało mi się płakać z bezsilności ....  Ale teraz śpi sobie spokojnie koło mnie, a ja będę czuwać. Szkoda mi każdej chwili na sen, bo kto wie, ile wspólnego czasu nam zostało ...

Wiem, jakie to ciężkie, ale staraj się myśleć o tych wspaniałych chwilach. Nadal jesteście razem. 

• Like 1
Posted

Szkoda mi każdej chwili na sen, bo kto wie, ile wspónego czasu nam zostało ...

Bardzo to smutne, bardzo. Wiem co czujesz     36753753_pacze3.jpg.a5bbcb2372bb03dbb1d3e2f94e40723d.jpg 

Posted
Dnia 26.07.2022 o 22:16, elik napisał:

Oczywiście, że warto, ja tak do tego, że przy takim nakładzie sił i środków, chciałoby się, żeby efekt był lepszy

Ja wiem Elu ...   

Posted

Też mocno przytulam.  Bardzo to wszystko smutne:(

Cieszcie się tymi wspólnymi chwilami jak najdłużej.

Rozumiem ten ból i bezsilność:(

Posted
Dnia 26.07.2022 o 22:14, Ewa Marta napisał:

Limonko, poproszę numer konta. Dostałam 50 zł od mojej sąsiadki Rity dla Nukusi. Jutro wpłacę.

Bardzo dziękuję .Już wysyłam. 

Dnia 26.07.2022 o 22:20, Ewa Marta napisał:

Wiem, jakie to ciężkie, ale staraj się myśleć o tych wspaniałych chwilach. Nadal jesteście razem. 

Staram się cieszyć tym, że wciąż jest ze mną, każda godzina jest cenna ...

Posted
Dnia 26.07.2022 o 22:26, Tola napisał:

Też mocno przytulam.  Bardzo to wszystko smutne:(

Cieszcie się tymi wspólnymi chwilami jak najdłużej.

Rozumiem ten ból i bezsilność:

Niby taka kolej rzeczy, ale tak trudno się pogodzić że tak krótko są z nami....

Ale nie poddajemy się, wciąż wierzę, że kolejny raz się uda, już kilka razy myślałam że go stracę, a on stawał na łapki. To staruszek ale dzielny i kochający życie ...  jutro znów jedziemy na zastrzyki i musi być lepiej.   

• Upvote 1
Posted

Tracę go, widzę to. Kiedy tak leżał w samochodzie gdy jechaliśmy do przychodni, chciało mi się płakać z bezsilności ....  Ale teraz śpi sobie spokojnie koło mnie, a ja będę czuwać. Szkoda mi każdej chwili na sen, bo kto wie, ile wspólnego czasu nam zostało ...

Bardzo Ci współczuję, wiem jak to jest patrzeć w oczy przyjaciela i widzieć, że coraz mniej go tu..  Chyba wszyscy na dogo przez to przechodzili 😞 Niestety nie da się zatrzymać ich z nami na zawsze, ale przez ten krótki czas możemy sprawić, że ich życie będzie szczęśliwe. 

• Like 2
  • Upvote 3
Posted
Dnia 26.07.2022 o 22:46, seramarias napisał:

Bardzo Ci współczuję, wiem jak to jest patrzeć w oczy przyjaciela i widzieć, że coraz mniej go tu.. 

Dziękuję, Dżekusia  jest coraz mniej, ale wierzę, że to jeszcze nie ten moment, że jeszcze mamy trochę czasu ...  

Posted
Dnia 27.07.2022 o 03:38, Nesiowata napisał:

Trzymaj się Limonko...

Dziękuję, dziś na razie jest lepiej. W nocy trochę pospał, rano zjadł śniadanie i znów zasnął. Koło 11.30 podjadę do domu zobaczyć jak się czuje. 

Posted
Dnia 27.07.2022 o 09:29, Poker napisał:

Tak to jest że starenkimi psami. Prawie cały czas śpią. Uaktywniają się tylko by zjeść i posiusiać.

Mój Dżekunio, kiedy dobrze się czuje, jest jeszcze całkiem dziarski 🙂 

Ma swój świat, zawiesza się i drzemie na stojąco, ale też chodzi za mną, żąda uwagi i cieszy się, a jaki potrafi być uparty ...  

• Like 3
  • Upvote 1
Posted
Dnia 27.07.2022 o 09:16, limonka80 napisał:

Dziękuję, dziś na razie jest lepiej. W nocy trochę pospał, rano zjadł śniadanie i znów zasnął. Koło 11.30 podjadę do domu zobaczyć jak się czuje. 

znam ten niepokój, wciąż mi towarzyszy...

Przytulam ❤️