Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY rozliczam Bazazrek już otworzył podwoje i serdecznie zaprasza na zakupy do 3.07. godz. 22:00 :)

Recommended Posts

Posted
Dnia 3.07.2022 o 21:45, Nesiowata napisał:

A tego nie doczytałam. Szkoda, te większe byłyby akurat.

Jeśli masz na nie ochotę, to jeszcze możesz je nabyć w opcji C.W.  🙂 

Posted
Dnia 3.07.2022 o 21:58, elik napisał:

Witam ponownie  🙂  ale czy to na pewno o 49A chodzi?   Tą pozycję w opcji K.T. nabyła sunnynight, a poz. 49 B za wywoławczą także Ona.

Proszę sprawdź, który fant chciałaś licytować

Eliczku, dałaś dwa razy nr 49, Alfie pewnie chodziło o nożyczki...

Posted
Dnia 3.07.2022 o 19:56, AlfaLS napisał:

49a za wywoł. jeszcze poproszę.

Dnia 3.07.2022 o 21:58, elik napisał:

Witam ponownie  🙂  ale czy to na pewno o 49A chodzi?   Tą pozycję w opcji K.T. nabyła sunnynight, a poz. 49 B za wywoławczą także Ona.

Proszę sprawdź, który fant chciałaś licytować

Przepraszam stokrotnie. numer 49 przypisałam dwóm fantom. Podczas sporządzania bazarku numer 49 otrzymało kakao, a w trakcie trwania bazarku dodałam nożyczki także z numerem 49.
Czujna limoneczka zwróciła mi na to uwagę.

AlfaLS czy miałaś na myśli nożyczki? 

Nożyczki otrzymały nr 50 i tak je zapiszę w Twoim rozliczeniu.

Posted
Dnia 3.07.2022 o 22:24, sunnynight napisał:

Eliczku, dałaś dwa razy nr 49, Alfie pewnie chodziło o nożyczki...

Dzięki  🙂  Właśnie produkowałam wyjaśnienie, a Ty w międzyczasie zapodałaś to na wątku  🙂  

Posted
Dnia 3.07.2022 o 22:11, Nesiowata napisał:

Pewnie, proszę.

Przepraszam Danutka, ale  nie żałuj.   Dla stałych klientów mamy super gratisy  🙂

Posted

Bardzo serdecznie dziękujemy wszystkim
za udział w naszym bazarku,
za kupowanie, licytowanie, podrzucanie
i pomoc psiaczkom bezdomniaczkom.

PODZIEKOWANIE DLA CUDOWNEJ I KOCHANEJ BONI ZA WSZYSTKO

Do zobaczenia już wkrótce na następnym bazarku.

Posted

Jak zwykle bardzo, bardzo, bardzo proszę o adresy do wysyłki jeszcze przed zrobieniem przelewu - choćby zaraz, choćby dzisiaj  🙂 

Do wysyłki za pośrednictwem InPost i Paczka w Ruchu potrzebne jest:

- Imię i nazwisko,

- adres zamieszkania z kodem pocztowym (przez platformę Sendit jest nieco taniej, ale  wymagany jest adres zamieszkania)     https://panel.sendit.pl/logowanie

- adres e-mail

- nr telefonu

-  adres paczkomatu z kodem pocztowym

Posted
Dnia 3.07.2022 o 14:13, Aldrumka napisał:

@elik jeśli zgadzasz się z super gestem Negra & Anna to zapisz proszę zmiany przy pokrowcach 

Dziękuję Negra & Anna za wspaniały gest.

Oczywiście zapisane co trza i jak trza i jeszcze raz przepraszamy za zamieszanie  🙂  

• Like 1
Posted
Dnia 4.07.2022 o 07:09, Aldrumka napisał:

@elik czy książka dla @pochamerka jest u Ciebie? Pytam bo mogłaby dołączyc do naszej wspólnej przesyłki bo u mnie też kupiła coś i mogłaby razem odebrać

Odpisałam na PW, że jest to możliwe, ale to pochalelka powinna poprosić o wspólną przesyłkę  🙂 

Posted
Dnia 4.07.2022 o 10:39, elik napisał:

Odpisałam na PW, że jest to możliwe, ale to pochalelka powinna poprosić o wspólną przesyłkę  🙂 

Jasne chciałam tylko wiedzieć czy sens ją pytać  bo np. rzeczy pojedynczo kupione mogły zostać u limonki80

Posted

Czy mogę wymienić książkę na nożyczki? Okazało się ze taka książkę kupiłam wcześniej na innym bazarku i zapomniałam. Jeśli tak to proszę o wspólna wysyłkę z Aldrumka.

Posted

Zaraz wysyłam moje dane do przesyłki. Myślę, że opcja paczkomatu InPost wyjdzie taniej niż choćby PP odbiór w punkcie. Bynajmniej podam oba adresy. Z pewnością będziesz wiedzieć lepiej. Chciałabym wpłacić troszkę więcej, aby od razu pokryć koszty wysyłki i ewentualną resztę proszę potraktować jako moje malutkie serduszko dla psiaków. Prosiłabym Cię Elik o dokładny adres bo w wiadomości prywatnej otrzymałam tylko nazwę miejscowości, w której mieszkasz, a nie wiem czy to wystarczy, żeby zrobić wpłatę.

Posted
Dnia 4.07.2022 o 14:29, pochamerka napisał:

Czy mogę wymienić książkę na nożyczki? Okazało się ze taka książkę kupiłam wcześniej na innym bazarku i zapomniałam. Jeśli tak to proszę o wspólna wysyłkę z Aldrumka.

Bardzo proszę, ale są już tylko te mniejsze.

Posted
Dnia 4.07.2022 o 17:33, Kate1 napisał:

Zaraz wysyłam moje dane do przesyłki. Myślę, że opcja paczkomatu InPost wyjdzie taniej niż choćby PP odbiór w punkcie. Bynajmniej podam oba adresy. Z pewnością będziesz wiedzieć lepiej. Chciałabym wpłacić troszkę więcej, aby od razu pokryć koszty wysyłki i ewentualną resztę proszę potraktować jako moje malutkie serduszko dla psiaków. Prosiłabym Cię Elik o dokładny adres bo w wiadomości prywatnej otrzymałam tylko nazwę miejscowości, w której mieszkasz, a nie wiem czy to wystarczy, żeby zrobić wpłatę.

Serdecznie dziękuję za bardzo dokładne dane do wysyłki  🙂 

Do zrobienia przelewu wystarczy imie i nazwisko, i numer konta  🙂

Posted

Na konto bazarku wpłynęły poniższe kwoty:  

115,00 zł  od  Ani G-R  -  30.06.
.    20,00 zł  od  elmas  -  4.07.

Bardzo serdecznie dziękujemy

3389816_a72cf669.jpg.a7e11d6e939ed607391fdb480770f30b.jpg