Jump to content
Dogomania

Koniec - mamy WIKTORA :))) Łagodny dobry pies - dusza na 4 łapach, anioł zesłany w okropne miejsce - właśnie je opuścił i mimo, że świat obszedł się na razie z nim paskudnie, wybierzmy mu piękne imię :) Zapraszam do 19 czerwca do 22.00

Recommended Posts

Posted
Dnia 19.06.2022 o 09:51, Aska7 napisał:

Nie, pełna nie. Na dwójce jest dużo muzyki klasycznej. Była aria z Traviaty.

Ah so!! A ja myślałam, że psiul Ci "grał i śpiewał" 😆 A to radyjo! Aria z Traviaty! Tośmy się zrozumiały 😅 A która aria? "Libiamo"? 

Posted

No to wszystko jasne: mamy Wiktora! 😀 

Bardzo pięknie dziękuję wszystkim biorącym udział 🌷🌷🌷🌷🌷 Dzięki Wam psiak ma nowe imię i kasę na pierwsze wydatki 😘 Jutro zrobię rozliczenie i powysyłam pw.

• Like 1
  • agat21 changed the title to Koniec - mamy WIKTORA :))) Łagodny dobry pies - dusza na 4 łapach, anioł zesłany w okropne miejsce - właśnie je opuścił i mimo, że świat obszedł się na razie z nim paskudnie, wybierzmy mu piękne imię :) Zapraszam do 19 czerwca do 22.00
Posted
Dnia 22.06.2022 o 21:31, Tola napisał:

Nie ma jeszcze mojej wpłaty? Nie dostałam nr konta, wpłaciłam na ten nr  z poprzedniego bazarku.

Jest, dotarła, tylko nie połapałam od razu się do którego bazarku - było opisane po prostu "bazarek", a ja mam teraz 3 bazarki 😅

Już zapisałam, dzięki !

Posted

Mam już wszystkie wpłaty z bazarku !! 😄  Przelewam na konto Aski7 580 zł, jak Aska dołoży swoje 35 zł, to razem do kupy będzie 615 zł!

Tyle kasy dostanie Wiktor dzięki Wam! Piękne dzięki raz jeszcze 😘

image.png.c1103f17c54f914b806330f63480f6e6.png

Asku, potwierdź tutaj, jak kasa dotrze na Twoje konto.