Jump to content
Dogomania

11- letnia ciapa. 8 lat w schronie. Brakuje 260,00 zł. To już ostatni raz, bo ja naprawdę nie wiem jak wyrobię szóstego psa. A on jak każdy zasługuje na miłość. Proszę ....

Recommended Posts

Posted
Dnia 30.06.2022 o 10:47, agat21 napisał:

I wytulić i wycałować .. i potem wreszcie pogadać, bo Wiktor wygląda na bardzo mądrego faceta 😉 😍

I w końcu zabrać na spacerek     1938124234_idziezpsem.gif.557abd1b07c0cf8668827f3d8375d3e9.gif

Posted

To byłoby naprawdę wspaniale gdyby Wiktor miał jeszcze dodatkowe szczęście poza już ogromnym takim, że Aska go wypatrzyła i zabrała, i trafił szybko do dobrego domu.

• Like 4
Posted

Nie zapominajmy jakie burze i nawałnice były wczoraj, może do spotkania nie doszło, może Jaaga ma teraz inne rzeczy do załatwienia, w wielu miejscach nie ma prądu.. Na pewno napisze jak będzie mogła. 

Posted

Zapytałam Jaaga choć nie wtrącam się na nieswoich wątkavch ale Ciapuś leży mi na sercu jakoś, niestety pan jest niezdecydowany. a przecież to taki fajny psiaczek.

Posted

Nikt nic nie pisze to ja napiszę że jak pan umówił się na drugie spotkanie to miałam sporą nadzieję że będzie domek dla Ciapka Wiktorka, no cóż szkoda, dom musi być pewny że chce właśnie tego domownika. 

• Like 1
Posted
Dnia 3.07.2022 o 00:31, agat21 napisał:

Czyli szans na ten dom już definitywnie nie ma? A pan przyjechał drugi raz? Czy jednak nie?

Tak, państwo przyjechali drugi raz i znowu pan nie podjął decyzji. Mysle, ze juz na tym etapie nic na siłę. 

• Upvote 1
Posted
Dnia 3.07.2022 o 09:48, Jaaga napisał:

Tak, państwo przyjechali drugi raz i znowu pan nie podjął decyzji. Mysle, ze juz na tym etapie nic na siłę. 

Absolutnie. Pan chyba sam nie wiem czego chce.

Posted

Są ludzie, którzy chcą sprzedawać, a nie sprzedać, bo to już koniec zabawy byłby. Chcą kupować, nie kupić, oglądają, porównują, to samo ci od adopcji - chcą wybierać psa, nie wybrać i wziąć.

Chyba że przypadkiem zaiskrzy. Tu nie zaiskrzyło dostatecznie i ja bym im Wiktora nie dała.

Posted

Dziękuję za wpłaty dla Wiktusia : )

04.07.22 - 300,00 - Skarpeta im. Talcott 

04.07.22 - 10,00 - Niesiowata - lipiec

04.07.22 - 20,00 - elficzkowa - lipiec

spacer.png

Posted
Dnia 5.07.2022 o 15:42, kikou napisał:

20,- stałej dla Wiktorka 

Czy nr konta ten sam co Franka?

Tak Kasiu, bardzo dziękuję 😄