Jump to content
Dogomania

11- letnia ciapa. 8 lat w schronie. Brakuje 260,00 zł. To już ostatni raz, bo ja naprawdę nie wiem jak wyrobię szóstego psa. A on jak każdy zasługuje na miłość. Proszę ....

Recommended Posts

Posted
Dnia 22.06.2022 o 16:06, Aldrumka napisał:

to może chociaż w pierwszym miesiącu nie będzie długu

Dnia 22.06.2022 o 16:12, Aska7 napisał:

Może nie będzie

Jeszcze zaraz z imiennego będzie 600 zł 🙂

Posted
Dnia 23.06.2022 o 20:24, Aldrumka napisał:

Dziękuję 

Dnia 23.06.2022 o 20:28, Aska7 napisał:

😊

Podziękowałam bo to odzew na moje zaproszenie, ale konta nie podałam  🙂

Posted

Na wątek Wikarego Ciapy czyli Wiktorka 🍀miałam wejść od razu jak wyszedł ze schronu, bardzo mi leżał na sercu i dlatego cieszę się że Asia zdecydowała się mu pomóc ❤️. Szkoda tylko że tak nas tutaj mało.

Ja niestety malutko bo u mnie jest jak jest i to jedyna będzie moja deklaracja na pieska na dogo, ale tylko 10 zł miesięcznie do końca roku na Wiktorka. Rozesłałam go też na fb z kontem ZEA, widzę że wpłaciły dwie osoby, mam jeszcze z fb jedną deklarację wpłaty i będzie to miesięczna 20zł do końca roku. Mam nadzieję że jak się ogarnie Wiktorka to znajdzie jeszcze kochający domek. A i mam pytanko, jaki on jest duży ? Taki średniak z z 30kg ?

• Like 2
Posted

To duzy pies,  jest masywniejszy niż byl Borys. Na zdjęciach ze schroniska wydawal się mi średniakiem.  Jest większy od onka Zewa. Tylko n razie chudy, bo leczymy lamblie.

Posted

Piękny chłopak dostał kaskę od kochanych ciotek : )

21.06.22 - 60,00zł. - Isiak

21.06.22 - 20,00 - jankamałpa

22.06.22 - 60,00 - elik z bazarku ( eliku, przepraszam, podaj mi link do potwierdzenia, bo stary człowiek nie ogarnia)

22.06.22 - 40,00  - Aldrumka 

27.06.22 - 580,00 - imienny dla ciapciaka : ) od kochanej Agaty

Bardzo dziękuję : )