Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY - ROZLICZONY Zapraszam na bazarek zakupowy - ile dasz, za tyle masz.

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj tj. 21.04. wyruszyły w drogę fanty do:

dwbem     -  opłata 14,99 zł

malagos    -  opłata 14,99 zł

Bardzo proszę o potwierdzenie otrzymania przesyłki tu na wątku.

Posted
Dnia 19.04.2022 o 22:55, dwbem napisał:

Kochani, wiem że to nie jest właściwe miejsce ale nie mam pojęcia gdzie to napisać. Mam ochotę adoptować jakąś niedużą i nie młodą sunię, wolałabym w miarę zdrową i sprawną, czy wiecie o jakiejś? Parę widzę w tutejszym schronisku ale może jest coś w Dogomanii.

a taka sunieczka?...

https://www.facebook.com/photo/?fbid=5032733630129633&set=a.804847086251663

Posted
Dnia 21.04.2022 o 16:29, elik napisał:

Jak miło, że zaglądnęłaś.   Wpadaj częściej, choćby tylko na chwilkę  🙂  

Jasne! jak tylko mogę to cała przyjemność po mojej stronie 😉

Posted
Dnia 21.04.2022 o 06:57, UlaFeta napisał:

To w związku z tym,zmieniam środek lokomocji 😅😅

🚲🚲 jeden dla Ciebie.Jedziemy.

Dzień dobry 😀

Tym razem proponuję podróż na Dżerbę. Wybierzemy się jednak samolotem, ale nie polskimi liniami. Warto tam pojechać. Wiem to  🙂 

Last minute na Djerbę - dlaczego warto wybrać Djerbę na wakacje? - Traveligo
Gdzie i kiedy jechać do Dżerby? Klimat i pogoda
  • Like 1
Posted
Dnia 21.04.2022 o 16:49, anica napisał:

Jasne! jak tylko mogę to cała przyjemność po mojej stronie 😉

To jesteśmy Aniu umówione  🙂 

Posted
Dnia 21.04.2022 o 16:53, Kamila Proc napisał:

fajne widoczki

Tak i zdjęcia wcale nie odbiegają od rzeczywistości. Większość widokówek jest mocno przekoloryzowana, te z Tunezji niewiele.

Posted
Dnia 21.04.2022 o 11:41, iwna5702 napisał:

Dziękuję za wymiary, ale niestety mocno za duze. 

Tak się składa, że spodni mam multum. Jeśli podasz mi na PW obwód pasa i bioder, to podeśle Ci kilka propozycji.

Kiedyś chyba zrobię mini bazarek z samymi spodniami  🙂

Posted
Dnia 21.04.2022 o 16:27, elik napisał:

Tak mi przykro, że nie mam lajków. Po prostu gdzieś znowu polazły nie pytając czy mogą. Skandal!!!

Moje nawet nie wróciły przez dzień pracy 😕 

Posted
Dnia 21.04.2022 o 17:57, dwbem napisał:

Ta sunia jest fajna ale gdzie ona jest bo ja już nie mam transportu. I ile ona ma lat, myślę że nie za młoda.

pani na fb mi odpisała, ze ma ok. 5 lat. Jest sama na opuszczonej posesji w Sierpcu.

Posted

Na fb nie wejdę bo każą się zalogowac a ja fb nie cierpię i żadna siła mnie do niego nie zmusi.

Ale sunię mogłabym wziąć tylko kwestia dowozu, jestem skłonna za transport zaplacić tylko potrzebny mi jakiś kontakt poza fb z osobą, która ma tę sunię pod opieką.

Kotów nie mam tylko prawie 14-letniego psa, zgodnego nie tylko z suczkami ale i z psami ale z psami na spacerze, nie wiem co by zrobił z psem w domu. Ale sunię przyjmie z radością.

• Like 1
Posted
Dnia 21.04.2022 o 09:53, elik napisał:

Na początek może być, ale długa jazda na quadzie może być męcząca. Proponuję  po jakimś czasie zamianę na    autko.gif.232cc6567f9bde58d4c37270bf6e118b.gif

Paliwo drogie😓

Posted
Dnia 21.04.2022 o 18:52, dwbem napisał:

Ale sunię mogłabym wziąć tylko kwestia dowozu

Jakby była potrzeba to służę dowozem. Tylko wcześniej musiałbym transporterek wziąć z działki, także nie z dnia na dzień. 

• Like 1
Posted
Dnia 21.04.2022 o 18:52, dwbem napisał:

Na fb nie wejdę bo każą się zalogowac a ja fb nie cierpię i żadna siła mnie do niego nie zmusi.

Ale sunię mogłabym wziąć tylko kwestia dowozu, jestem skłonna za transport zaplacić tylko potrzebny mi jakiś kontakt poza fb z osobą, która ma tę sunię pod opieką.

Kotów nie mam tylko prawie 14-letniego psa, zgodnego nie tylko z suczkami ale i z psami ale z psami na spacerze, nie wiem co by zrobił z psem w domu. Ale sunię przyjmie z radością.

Jeśli jesteś pewna na 100% to może malagpos podejmie się pośredniczenia w sprawie suni. Jeśli z jakiegoś powodu nie będzie mogła, to ja pomogę. Dobrze byłoby zadziałać jak najszybciej, zanim suni coś się stanie. Nieraz już było, że pomoc dla psiaka spóźniła się o dzień, czy dwa.

Posted

Jeżeli to pilne to oczywiście się decyduję bo szkoda suni i bardzo proszę o pomoc w załatwieniu sprawy i będę wdzięczna za dowóz, wiem że Radek mieszka gdzieś blisko mnie a za paliwo zwracam oczywiście, nie chcę nic za darmo.

A chyba nie macie wątpliwości, że suni będzie u mnie dobrze bo jak wiecie mam psy ponad 54 lata i chyba żaden nie narzekał.

• Like 1