Jump to content
Dogomania

Bezdomna suczka i jej 3 szczeniaki spod ukraińskiej granicy doczekały się bezpiecznego miejsca u Jagny, teraz proszą o pomoc. Cała rodzinka już w nowych domach: mamcia w DS w Warszawie, Kuki pod Częstochową, Meliska w Bytomiu, Złotka w Katowicach:):):)

Recommended Posts

Posted
Dnia 18.05.2022 o 22:33, Olgaaaaaa napisał:

Dziękujemy 🙂🙂wyciąga się na kanapie i  na futrzanej podusi , a łóżeczko jest idealne 🙂 bo można się zwinąć w kulkę i jest bezpiecznie- z każdej strony podparcie 🙂   

Najpierw spała tylko w legowiskach, ale w ostatnim czasie wyrobiła sie i spała z yorką Manilą nad głową mojego męża. Legowisko poszło w odstawkę. Dziwiłam się, że nie potrafi wskakiwać do spania, ale nadrobila to jednak z nawiązką.

• Like 1
  • Upvote 1
Posted

Na koncie ZEA jest wpłata 150 zł od Olgaaaaaa, pięknie dziękuję kwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0136.gif.

Całość przeznaczam na potrzeby Tusi, która też u Jagny czeka na nowy dom i która  podróżowała do Jagny razem z Maszą i jej szczeniakami. WĄTEK.

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted

Wiadomości id p. Oli - Wszystko  już jest dobrze,coraz mniej się boi,wbijam ją w poczucie wartości, niektóre pieski już ustawiła 😂,niektóre omijamy, w domu już w zasadzie niczego się nie boi, niestety rozpacza jak wychodzę. 

• 2 weeks later...
Posted

Dzień dobry,

Nora ( Masza) najbardziej uśmiechnięty piesek na świecie 🙂 wszystkie zdjęcia są nieostre- bo ogonek mało nie odpadnie 🙂 Samochód już nie jest straszny- bo jeździmy na spacerki do parków ( jazda krótka a spacerek dłuuuuuuuuuugi) Wybrałyśmy się na dłuższy weekend w góry i Norunia spokojnie już bez lęku wyglądała przez okno, a potem spokojnie  spała.  .Moja Norunia jest najwspanialszym psem na świecie, wiem, że wszyscy tak mówią o swoich psiakach i wszyscy mają rację !!! 🙂 Niestety nie udaje mi się wstawić zdjęć 😞Pozdrawiamy wszystkich bardzo serdecznie 🙂

Ola i Nora

• Like 4
Posted
Dnia 16.06.2022 o 11:54, Olgaaaaaa napisał:

Dzień dobry,

Nora ( Masza) najbardziej uśmiechnięty piesek na świecie 🙂 wszystkie zdjęcia są nieostre- bo ogonek mało nie odpadnie 🙂 Samochód już nie jest straszny- bo jeździmy na spacerki do parków ( jazda krótka a spacerek dłuuuuuuuuuugi) Wybrałyśmy się na dłuższy weekend w góry i Norunia spokojnie już bez lęku wyglądała przez okno, a potem spokojnie  spała.  .Moja Norunia jest najwspanialszym psem na świecie, wiem, że wszyscy tak mówią o swoich psiakach i wszyscy mają rację !!! 🙂 Niestety nie udaje mi się wstawić zdjęć 😞Pozdrawiamy wszystkich bardzo serdecznie 🙂

Ola i Nora

Proszę podesłać zdjęcia, to wstawię.

Posted

Rozliczenie  szczeniaków (hotelowanie, chipy, test giardia)

Kuki - 236,70 zł

Meliska - 236,70 zł

Złotka - 306,70 zł + 150 zł zabieg oczka

Razem: 930,10 zł

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Dobry wieczór,

Nora jest bardzo uśmiechniętym pieskiem, niestety na żadnym zdjęciu tego nie widać.... gdyż jest na nich trochę obrażona... bo siedzi daleko od pańci :))))) roześmiany pyszczek widać byłoby tylko na filmach....które z kolei są  nieostre bo Nora jest w ciągłym biegu 🙂 Nara stała się ulubienicą osiedla, jest bardzo pogodna, uśmiecha się do ludzi, psy traktuje z rezerwą, ma już kolegę z którym wita się bardzo wylewnie ,pozostałym się przygląda ...oczywiście z uśmiechem. 🙂

JEST PRZEKOCHANA !!!

Pozdrawiam Ola

• Like 1