Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 6.09.2024 o 16:26, mari23 napisał:

wciąż nie mogę w to uwierzyć...wciąż się nie potrafię pozbierać....

Bardzo jest mi przykro Marysiu... ❤️ 

• Like 1
  • 2 months later...
Posted
Dnia 6.09.2024 o 21:05, elik napisał:

Marysiu kochana, tak chciałabym Ci w jakiś sposób pomóc, ale nie mogę  😞  Nikt nie może, tylko czas. Czas pozwoli nie tyle zapomnieć, co przywyknąć do straty. Przyzwyczaić się żyć z tym uczuciem. Zapomnieć się nie da 😥  

❤️ 

Dnia 9.09.2024 o 14:32, Ellig napisał:

Bardzo jest mi przykro Marysiu... ❤️ 

❤️ 

To wciąż tak bardzo boli...

• Like 1
Posted
Dnia 13.11.2024 o 18:04, mari23 napisał:

To wciąż tak bardzo boli...

Bardzo mi przykro 😔

Dżekunia nie ma już półtorej roku, a ja ciągle mam wrażenie, że jeszcze wczoraj leżał koło mnie, bawił się swoim ulubioną zabawką, że jeszcze wczoraj uśmiechał się do mnie i patrzył tym swoim łobuzerskim spojrzeniem ...

Kochamy wszystkie nasze Psy, ale niektóre swoim odejściem łamią nam serca na zawsze ...  

Mocno ściskam ❤️

• Like 4
Posted
Dnia 16.11.2024 o 08:54, limonka80 napisał:

Bardzo mi przykro 😔

Dżekunia nie ma już półtorej roku, a ja ciągle mam wrażenie, że jeszcze wczoraj leżał koło mnie, bawił się swoim ulubioną zabawką, że jeszcze wczoraj uśmiechał się do mnie i patrzył tym swoim łobuzerskim spojrzeniem ...

Kochamy wszystkie nasze Psy, ale niektóre swoim odejściem łamią nam serca na zawsze ...  

Mocno ściskam ❤️

Odiś był psiaczkiem, którego wszędzie było pełno, zawsze szalony, radosny, ukochany..... tak smutno i pusto tu teraz, pomimo licznej gromadki tej luki nie da się wypełnić...i pytanie "dlaczego???" wciąż powraca 😞 😞

• Like 1