Jump to content
Dogomania

Zmiana planów. Inny Rudy, duży i baardzo chory. Pewnie tak musiało być. Proszę o pomoc, to jeszcze pożyje, może i trawę powącha i potarza się radośnie. Proszę. Ma na imię DYLAN : )

Recommended Posts

Posted

Dylanowi urósł guz z tyłu uda. Szybko rośnie, jest twardy. Od rana nie potrafię dodzwonić się do przychodni. Na razie nikt nie odbiera i nie oddzwania. Chcę umówić wizytę u nich lub przyjazd do nas. 

Raczej musimy szykować się na zabieg, bo to może go boleć  i powodować, że nie potrafi sam wstawać. 

Może ktoś wesprze chłopaka np  bazarkiem? Być może wcześniej trzeba będzie zbadać serce, więc to dodatkowy koszt.

Na razie chcemy to pokazać lekarzowi i dać osłuchać serce.

IMG_20241112_143447.jpg

Posted
Dnia 20.11.2024 o 18:19, Aska7 napisał:

Dylan ma przełożony zabieg na jutro, na 10.00. Prosimy o ciepłe  myśli.

Ślę do Dylanka najcieplejsze fluidy.

Posted

Dylan w domu. Krwawi, bo guz mocno ukrwiony. No i tyle, czekamy na badanie h-p. Chłopak dzielny, bo zawsze taki był. Nie wiem co jeszcze napisać, no wodotrysków nie będzie. 

Posted
Dnia 21.11.2024 o 19:48, Aska7 napisał:

Dylan w domu. Krwawi, bo guz mocno ukrwiony. No i tyle, czekamy na badanie h-p. Chłopak dzielny, bo zawsze taki był. Nie wiem co jeszcze napisać, no wodotrysków nie będzie. 

Czekamy. Oby wyniki badania nie były złe.