Jump to content
Dogomania

Rekordzista z Zamościa. Siedzi tam od 13 lat!! :( Za kilka dni będzie wolny. Nareszcie. Jak damy mu na imię? Zapraszam najcieplej. Do 27 marca RUDY NIE WYJECHAŁ. URATOWANY INNY STRASZNY BIEDAK! :(( - mamy DYLANA! :))

Recommended Posts

Posted

Kochane, nieważne jakie imię zostało wybrane - psiak będzie miał dzięki Wam sporo kasy na leczenie i odpowiednią dietę. Jesteście WSPANIAŁE!!!! Kocham Was bardzo! ❤️💚💛💙🧡🤎🤍💜

Posted
Dnia 27.03.2022 o 22:18, agat21 napisał:

Specjalnie poszłam precz, żeby nie patrzeć na finisz. Mam słabe nerwy 😅

też mam słabe nerwy i zastanawiałam się, na którą Aśka ten budzik nastawiła.... no na 21.59 :) :)

Wyniku finansowego bazarku - gratuluję :)

Posted
Dnia 27.03.2022 o 22:23, mari23 napisał:

też mam słabe nerwy i zastanawiałam się, na którą Aśka ten budzik nastawiła.... no na 21.59 🙂 🙂

Wyniku finansowego bazarku - gratuluję 🙂

Tak, to chyba jakiś historyczny bazar będzie 🤩

Posted
Dnia 27.03.2022 o 22:24, agat21 napisał:

Tak, to chyba jakiś historyczny bazar będzie 🤩

Bo w dzisiejszą rocznicę czuwał na bazarkiem sam Feniks.....

• Like 2
Posted
Dnia 27.03.2022 o 21:50, limonka80 napisał:

Dziekuję 🙂

To ja też 10 na Dyzia.

Limonko jesteś pięknym promieniem rozświetlającym każdy bazarek imienny - dziękuję Ci bardzo 😘

• Like 1
Posted
Dnia 27.03.2022 o 22:32, agat21 napisał:

Limonko jesteś pięknym promieniem rozświetlającym każdy bazarek imienny - dziękuję Ci bardzo 😘

Nie tylko każdy bazarek imienny, ale też każdy wątek !!!

• Like 2
Posted

Serdecznie dziękuję Wszystkim biorącym w jakikolwiek sposób udział w bazarku! Przepraszam, że wszystkich Was tu nie wymienię. Dzięki Wam chce się je wciąż robić dla kolejnych psiaków. A i psiaki dzięki Wam mają piękne imiona na start nowego życia.

🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

• agat21 changed the title to Rekordzista z Zamościa. Siedzi tam od 13 lat!! :( Za kilka dni będzie wolny. Nareszcie. Jak damy mu na imię? Zapraszam najcieplej. Do 27 marca RUDY NIE WYJECHAŁ. URATOWANY INNY STRASZNY BIEDAK! :(( - mamy DYLANA! :))
Posted
Dnia 28.03.2022 o 09:17, limonka80 napisał:

Bardzo dziękuję za miłe słowa, ale mój Gucio ciągle jedynakiem  .....🙄

Mam nadzieję, że wkrótce trafi się kolejna "okazja" i kolejny bazarek imienny będzie.

Posted
Dnia 28.03.2022 o 13:11, Ewa Marta napisał:

Czy numer konta pozostaje bez zmian? 

Tak, Ewo. Jeszcze nie zrobiłam rozliczenia, ale jeśli już chcesz przesłać pieniądze, to bardzo proszę. Z dopiskiem o jakiego psa bazarek chodzi 🙂

Posted
Dnia 28.03.2022 o 13:32, agat21 napisał:

Tak, Ewo. Jeszcze nie zrobiłam rozliczenia, ale jeśli już chcesz przesłać pieniądze, to bardzo proszę. Z dopiskiem o jakiego psa bazarek chodzi 🙂

Zaczekam, żeby Ci się nie pomieszało 🙂 To nawet lepiej, bo dojdzie już nowa pensja.

Posted
Dnia 28.03.2022 o 13:37, Ewa Marta napisał:

Zaczekam, żeby Ci się nie pomieszało 🙂 To nawet lepiej, bo dojdzie już nowa pensja.

Rozumiem ten ból, też czekam 😄 Ale dzisiaj postaram się już zrobić rozliczenie.

Posted

Uffff... Rozliczenie zrobione, zaraz będzie na pierwszej stronie. Sprawdźcie, proszę, czy niczego nie pomyliłam.

Jeśli dobrze policzyłam, to Dylan dostanie z bazarku 953 złote!!!! 😵😄😁 Dacie wiarę!?? 🤩 Co za wynik!!

• Like 2
Posted
Dnia 29.03.2022 o 11:44, agat21 napisał:

Uffff... Rozliczenie zrobione, zaraz będzie na pierwszej stronie. Sprawdźcie, proszę, czy niczego nie pomyliłam.

Jeśli dobrze policzyłam, to Dylan dostanie z bazarku 953 złote!!!! 😵😄😁 Dacie wiarę!?? 🤩 Co za wynik!!

Ale przecież Jemu się to należy 😜

Posted
Dnia 29.03.2022 o 11:44, agat21 napisał:

chłopak z posagiem na nowe życie :) potwierdzam, że należy mu się takie, a nawet większe "odszkodowanie" za pobyt w tym miejscu !

..... a ile "należy się" temu biednemu Rudemu, który jeszcze tam został, a 13 lat czeka ??? Limonko, to będzie szansa na "bliźniaka" dla Ciebie ❤️