Jump to content
Dogomania

Rekordzista z Zamościa. Siedzi tam od 13 lat!! :( Za kilka dni będzie wolny. Nareszcie. Jak damy mu na imię? Zapraszam najcieplej. Do 27 marca RUDY NIE WYJECHAŁ. URATOWANY INNY STRASZNY BIEDAK! :(( - mamy DYLANA! :))

Recommended Posts

Posted
Dnia 22.03.2022 o 12:31, limonka80 napisał:

A na mojego Foxa nikt nie głosuje 😞

To sama sobie zagłosuję - 5 proszę.

Wahałam się pomiędzy Foxem a Jantarem.... umaszczenie lisio-bursztynowe..... najbliższe mojemu sercu chyba już na zawsze zostaną rude kudełki...

Posted
Dnia 22.03.2022 o 20:35, mari23 napisał:

... umaszczenie lisio-bursztynowe..... najbliższe mojemu sercu chyba już na zawsze zostaną rude kudełki...

To chyba najpiękniejsze umaszczenie, a nie przepraszam, najpiękniejsze jest biszkoptowo- białe (taka była moja Sunia)

Zaglądam wieczorem

• agat21 changed the title to Rekordzista z Zamościa. Siedzi tam od 13 lat!! :( Za kilka dni będzie wolny. Nareszcie. Jak damy mu na imię? Zapraszam najcieplej. Do 27 marca RUDY NIE WYJECHAŁ. URATOWANY INNY STRASZNY BIEDAK! :((
Posted
Dnia 24.03.2022 o 09:43, limonka80 napisał:

Inny pies, inne życie , inne imię - ten piesio wygląda mi na Dyzia. I 10 głosów. 

Moje bliźniaki - Gucio i Dyzio 🙄

Piękne dzięki za głosy 🙂 I za piękne imię. Dylan pieszczotliwie też może być Dyziem 😉 

Posted
Dnia 24.03.2022 o 15:53, Aska7 napisał:

The best ever falafele jadłam w Zagrzebiu, ale chętnie, chętnie : )

No z Zagrzebia to nie przywiozę, ale przy bytności we Warszawie wezmę Cię do Shuka - tam też są zacne 🙂

Posted
Dnia 24.03.2022 o 15:58, Aska7 napisał:

Nie w Zagrzebiu, w Sarajewie. No też nie przywieziesz. W Shuku jeszcze nie byliśmy, muszę rozpatrzeć jakieś terminy 😜

Rozpatruj rozpatruj. 😁

Posted

Zapraszam piątkowo. Już tylko do niedzieli możemy wybierać imię dla wielkiego szczęściarza, który w ostatniej chwili został uratowany. Gdyby nie jego wyjazd w środę nie wiadomo czy jeszcze by żył.

Posted
Dnia 23.03.2022 o 12:32, KrystynaS napisał:

Które umaszczenie najpiękniejsze? - ile osób tyle zdań. Najpiękniejsze jest takie jakie miał/ ma nasz ukochany pies, bo patrzymy sercem a nie oczami

dokładnie tak !!! To nie kolor sierści, a nasze serca "decydują" :)

Jak dobrze, że niejako "przy okazji" cudem opuścił schronisko biedak, dla którego był to zapewne ostatni moment na ratunek.