Jump to content
Dogomania

Dzika, zwyczajna kundelka MELCIA po 4 latach tułaczki i bezdomności mogła spokojnie pomieszkiwać u Jaaga, PROSZE O POMOC, NIE MA KOMPLETU DEKLARACJI

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Posted
Dnia 3.04.2023 o 14:01, teresaa118 napisał:

poszly alimenty na drugi kwartal

Dziękuję, doleciały 🥰

Dnia 3.04.2023 o 20:58, Jaaga napisał:

Wysłałam rozliczenie za marzec Marcie Alicji - 380 zł.

Dziękuję, muszę się zabrać za aktualizację rozliczenia. 🙈 Zupełnie wyleciało mi z głowy.

• Tyśka) changed the title to BRAKUJE 235zł MIESIĘCZNIE, aby Dzika, zwyczajna kundelka MELCIA po 4 latach tułaczki i bezdomności mogła spokojnie pomieszkiwać u Jaaga, PROSZE O POMOC
Posted
Dnia 3.04.2023 o 22:21, Tyśka) napisał:

Na koncie Meli zdecydowanie mniejszy minus 🙂 -140,32 zł

A że bazarek na fb dal na podopiecznych Marty bilgorajskiej około 5 tys. to Mela na jakiś czas też zabezpieczona, jest z czego dokładać na ten minus (chociaz Marta ma pare psiakow w hotelach, bez kompletu deklaracji, wiec to też nie jest nie wiadomo jak długie zabezpieczenie). Dziękuję.

Mam nadzieję, że kiedyś Marta znajdzie czas zarejestrować się na dogomanii i samej prowadzić wątek. Mnie jest trudno pośredniczyć, bardzo ten wątek zaniedbuję. Przepraszam.

• 2 weeks later...
Posted

W ostatnich dniach Mela zaskoczyła mnie zmianami na lepsze. Tyle miesięcy od szczepienia praktycznie mieszkała na piętrze i schodziła tylko, żeby wyjść.  Od kilku dni schodzi na dół, żeby sobie ot tak tylko pobyć z psami i nami. Wczoraj nawet zastałam ją na fotelu.  Uwieczniłam z wrażenia na zdjęciach, choć kiedy zobaczyła telefon w dłoni, to minę już miała wypłoszona. Dziś w ogrodzie stała ok 0,5 m ode mnie i nie odsunęła się.  Chyba wiosna tak dobrze wplywa na Melę. 

Na zdjęciach widać szramę na całym udzie. Co przeszła kiedyś z rąk człowieka i na nią taki miało wpływ, to tylko ona wie.

IMG_20230423_123024.jpg

IMG_20230423_123020.jpg

• Like 4
Posted
Dnia 30.04.2023 o 20:03, Jaaga napisał:

Rozliczenie za kwiecień 380 zł. Wysyłam Marcie Alicji. Ma dostać karmę w przyszłym miesiącu, więc będzie taniej.

Dziekuje 🥰 Czekam na aktualizację wpłat na konto Marty 😉

Posted
Dnia 4.05.2023 o 12:35, Jaaga napisał:

Dziś dotarła karma od p. Mariusza, więc Mela 2 mies. Będzie liczona tylko za hotelowanie. Dziękujemy 🙂

Panie Mariuszu, @mariusz pp baaardzo dziękuję za karmę dla Melci 🥰💐💐💐

• Tyśka) changed the title to Dzika, zwyczajna kundelka MELCIA po 4 latach tułaczki i bezdomności mogła spokojnie pomieszkiwać u Jaaga, PROSZE O POMOC, NIE MA KOMPLETU DEKLARACJI
  • 3 weeks later...
  • 5 weeks later...
Posted
Dnia 1.07.2023 o 23:24, Poker napisał:

Poratuję trochę Melcię. Dostałam dziś od znajomych stówkę. Na jakie konto wpłacić?

Ślicznie dziękuję 😀 Tyska może podać konto Marty lub na moje, to odliczę po prostu Marcie z lipcowrj opłaty.