Jump to content
Dogomania

Dzika, zwyczajna kundelka MELCIA po 4 latach tułaczki i bezdomności mogła spokojnie pomieszkiwać u Jaaga, PROSZE O POMOC, NIE MA KOMPLETU DEKLARACJI

Recommended Posts

Posted

Dzieciaki:) 

Aldrumko, dziękuję za bazarek. ♡

Przepraszam, że odpisuję dopiero teraz. Jeszcze muszę zaktualizować rozliczenie,  nie wiem kiedy znajdę chwilę. Mam dziecko chore, nie wiem czy nie skończy się szpitalem.

Posted
Dnia 22.01.2023 o 10:24, Tyśka) napisał:

Dzieciaki:) 

Aldrumko, dziękuję za bazarek. ♡

Przepraszam, że odpisuję dopiero teraz. Jeszcze muszę zaktualizować rozliczenie,  nie wiem kiedy znajdę chwilę. Mam dziecko chore, nie wiem czy nie skończy się szpitalem.

Oj, dobre myśli dla ćóreczki oby szybko wyzdrowiała

• Like 1
Posted
Dnia 22.01.2023 o 15:38, Aldrumka napisał:

Oj, dobre myśli dla ćóreczki oby szybko wyzdrowiała

Dziękuję, od soboty nie zmrużyliśmy ani na chwilę oka. Dzisiaj lekarka powiedziała, że taki paskudny wirus i może taki stan choroby utrzymywać się przez tydzień. 😞

Posted
Dnia 23.01.2023 o 16:27, Poker napisał:

Rebeka chyba dziś kończy roczek. Dużo maluchów jest dniu chorych.

Życzę Małej szybkiego powrotu do zdrowia.

Dziekuje za pamięć:). U nas już kryzys zażegnany. Dziękuję.

Posted

Marta mi pisala, z ogłoszenia Meli miala zapytanie o sprzedaż ... Babucia, bo byly razem na zdjeciach. Mają ludzie durne pomysły. 

Jutro Melę czeka szczepienie p. wściekliznie. 

Posted
Dnia 26.01.2023 o 16:23, sunnynight napisał:

Też bym wolała Babucia niż Melę, z całym szacunkiem  😄

Bardziej chodzilo mi o to, że ogloszeń o sprzedaży prosiąt i świń jest cale mnóstwo na olx i głupie wydaje mi się pytać o zakup świni, ktorą widzi się na zdjeciach luzem ze stadem psów. Można założyć, że taki osobnik nie jest do sprzedania 😉

Posted
Dnia 13.12.2022 o 15:21, elik napisał:

Moja znajoma Agnieszka wpłacała co miesiąc 20,00 zł na Micha, który w ubiegłą sobotę pojechał do DS.  Od grudnia przekażę deklaracje dla Melci. Myślę, że Michowi nie będą już potrzebne.
Proszę o nr konta.

Ale wstyd   702867905_gifzawstydzony.gif.a84ec4f53e40c8ee49e4f0048201c73b.gif   Kompletnie zapomniałam o tej deklaracji, a nawet styczniowe pieniądze już rozesłałam. Przepraszam  przepraszam2.jpg.e8bbadf28eca3cd15c14653d7b0feff2.jpg
Szkoda Tysiu, że nie przypomniałaś mi wcześniej   😒  Przelewy będą od lutego, już wpisałam w rozpiskę.  Pewnie podawałaś mi nr konta, ale od grudnia do teraz to  nie dokopię się do tej wiadomości więc bardzo proszę Tysiu przyślij mi ponownie.   

Posted
Dnia 30.01.2023 o 23:29, agat21 napisał:

Nie, nie wysłałaś. 

Dnia 30.01.2023 o 23:55, elik napisał:

Ale wstyd   702867905_gifzawstydzony.gif.a84ec4f53e40c8ee49e4f0048201c73b.gif   Kompletnie zapomniałam o tej deklaracji, a nawet styczniowe pieniądze już rozesłałam. Przepraszam  przepraszam2.jpg.e8bbadf28eca3cd15c14653d7b0feff2.jpg
Szkoda Tysiu, że nie przypomniałaś mi wcześniej   😒  Przelewy będą od lutego, już wpisałam w rozpiskę.  Pewnie podawałaś mi nr konta, ale od grudnia do teraz to  nie dokopię się do tej wiadomości więc bardzo proszę Tysiu przyślij mi ponownie.   

Przepraszam i ja, mało ogarniam rzeczywistość 😞 Nadrobiłam i podesłałam nr konta. 

• Tyśka) changed the title to Mela na minusie ponad tysiąc złotych! BRAKUJE 235zł MIESIĘCZNIE, aby Dzika, zwyczajna kundelka MELCIA po 4 latach tułaczki i bezdomności mogła spokojnie pomieszkiwać u Jaaga, PROSZE O POMOC
Posted
Dnia 31.01.2023 o 09:37, Tyśka) napisał:

Przepraszam i ja, mało ogarniam rzeczywistość 😞 Nadrobiłam i podesłałam nr konta. 

Dzięki  🙂 

Posted

Mela otrzymała 100 zł za styczeń i luty od Tamary G. Obie z Martą jesteśmy zaskoczone, nie wiemy komu dziękować, ale naprawdę dziękujemy za wsparcie suczki 😍

Posted

Wyslalam Marcie Alicji rozliczenie za zeszly miesiac. Karma  jest z Tozu jak pisałam, 320 zl hotelowanie i 50 zl szczepienie p wściekliznie na sedalinie, 15 zl odrobaczenie (1,5 tabl.) Razem 385 zl.

Podanie sedalinu to byl dobry pomysł. Byla lekko zdezorientowana i wyciszona. Wystarczyło ją  owinąć kocem i zaszczepić.  Poprzednio "na żywo" przy wirusowe było strasznie dla nas i dla niej. 

• Upvote 1
Posted

Tysiu, zgodnie z zaproponowanym podziałem środków finansowych pozostałych po adopcji Micha, przelałam na konto Meluni kwotę 366,69 zł.

Gdy Pani Marta da znać, że otrzymała tę kwotę, potwierdź proszę na wątku Micha    < L I N K >

• Like 1