Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pierwsze wieści z DT:

Sunieczka jest bardzo wycofana, biedna sparaliżowana strachem. Osoba od której przyjechała nic suni nie pomogła. Malutka troszku zjadła,  ale z posłanka nie z miseczki. Wczoraj przy dotyku kąsala , dzisiaj już nie. 

SAVE_20220120_123131.jpg

• Like 1
Posted
Dnia 20.01.2022 o 13:59, Ellig napisał:

Pierwsze koty za płoty 🙂
Jest nadzieja, że Sabinka się przełamie.

Na pewno się przełamie.
Moją bardzo strachliwą Benię Ewa przełamała bardzo szybko więc i z Sabinką sobie poradzi  🙂 

• Like 2
  • Aldrumka changed the title to Pomóżcie utrzymać dziką Sabinkę uratowaną przez Ewu.
Posted

Sabinka w dzień siedzi w kontenerku, w nocy wyszła, pochodziła zrobiła (dopiero wtedy) siu i ku.

Psiaki podchodzą wąchają, nie reaguje. Dziś dała sobie obejrzeć ząbki, chyba jest młoda. Książeczka jeszcze nie dojechała do DT,

Na przykurczonej łapce  nie staje, gdy chodzi trzyma jakby podawała;

Mam zamówić karmę mokrą: Animonda Grancarno

• Like 1
Posted
Dnia 21.01.2022 o 14:33, Aldrumka napisał:

Sabinka w dzień siedzi w kontenerku, w nocy wyszła, pochodziła zrobiła (dopiero wtedy) siu i ku.

Psiaki podchodzą wąchają, nie reaguje. Dziś dała sobie obejrzeć ząbki, chyba jest młoda. Książeczka jeszcze nie dojechała do DT,

Na przykurczonej łapce  nie staje, gdy chodzi trzyma jakby podawała;

Mam zamówić karmę mokrą: Animonda Grancarno

Wyszła, zwiedziła dom - to już bardzo dobrze 🙂 

• Like 2
Posted

Przyszłam na zaproszenie Aldrumki, przeczytałam od początku. Biedna dzikuska, ale póki co z każdym dniem u Pani Ewy robi postępy. Zadeklarowana jestem na dogo i poza dogo, ale dyszką stałej wspomogę. Dla Sabinki i dla ewu...

• Like 2
Posted
Dnia 21.01.2022 o 23:14, Isiak napisał:

Przyszłam na zaproszenie Aldrumki, przeczytałam od początku. Biedna dzikuska, ale póki co z każdym dniem u Pani Ewy robi postępy. Zadeklarowana jestem na dogo i poza dogo, ale dyszką stałej wspomogę. Dla Sabinki i dla ewu...

Serdecznie dziękuję

Posted
Dnia 20.01.2022 o 19:09, Aldrumka napisał:

Sabinka i wieczorne pieszczoty 😊. Robi się spięta , ale nie kąsa . Kolacja zjedzona z miseczki.

SAVE_20220120_190618.jpg

Pięknie, bedzie lepiej, juz jest 🙂