Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A Sabinka dzisiaj znowu narozrabiala. Znowu pogryzła ścianę. Poprzednio to się zdarzyło jak klatka ponownie pojawiła się w pokoju. Teraz wydaje się, że nic nowego nie zaszło ...

IMG-20220603-WA0000.jpg

Posted

Może po prostu ma niedobory? To nie jest podrapane, tylko wygryzione. Wystarczy dodać Can-vitu do jedzenia i poobserwować. Ja na bieżąco zalepiam takie dziury. Ostatnie zrobił mi prosiak i tez kupiłam jej suplementy mineralne. Jak robią szczeniaki, to zaraz dodaję mieszanke z fosforanem wapnia. Dorosły pies rez może mieć braki w karmie. Nie każdemu psy kaxda karma służy, a czasem ludzie sami przygotowują posiłki, które trudniej zbilansować. Nie ma co panikować z takiego powodu. Szczeniaki z nory zeżarły mi rattanowe obicia szuflad w szafie, zjadły w połowie ozdodębową bową nogę z szafy antyku i zniszczyły cały fotel. Kawałeczek zjedzonej zaprawy nie świadczy jeszcze o problemach z zachowaniem.

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
Dnia 4.06.2022 o 10:42, Jaaga napisał:

Może po prostu ma niedobory? To nie jest podrapane, tylko wygryzione. Wystarczy dodać Can-vitu do jedzenia i poobserwować. Ja na bieżąco zalepiam takie dziury. Ostatnie zrobił mi prosiak i tez kupiłam jej suplementy mineralne. Jak robią szczeniaki, to zaraz dodaję mieszanke z fosforanem wapnia. Dorosły pies rez może mieć braki w karmie. Nie każdemu psy kaxda karma służy, a czasem ludzie sami przygotowują posiłki, które trudniej zbilansować. Nie ma co panikować z takiego powodu. Szczeniaki z nory zeżarły mi rattanowe obicia szuflad w szafie, zjadły w połowie ozdodębową bową nogę z szafy antyku i zniszczyły cały fotel. Kawałeczek zjedzonej zaprawy nie świadczy jeszcze o problemach z zachowaniem.

dzięki pewnientrzeba spróbować :)

Posted
Dnia 15.06.2022 o 06:57, Tyśka) napisał:

Masz jakieś nowe wieści o Sabince, jak jej przełamywanie strachu do człowieka?

Maleńki kroczek jest taki, że codziennie rano przychodzi do sypialni, bawi się z psami, ale jak się zorientuje, że Pani nie śpi to ucieka.

• Like 1
Posted
Dnia 2.07.2022 o 15:07, Keyuta napisał:

Czy moja stała za lipiec doszła ? Zrobiłam przelew kilka dni temu, nie pamiętam dokładnie daty. 

Dziękuję, że sprawdzasz. Przepraszam przeoczyłam. Przyszło tak wcześnie 🙃

Bardzo dziękuję za wpłatę ❤️💛💚, już dopisuję do rozliczenia.

Posted
Dnia 4.07.2022 o 09:33, agat21 napisał:

Poszła moja stała za czerwiec i lipiec, sorry za czerwcowe opóźnienie.

Właśnie zajrzałam do banku i przyszłam odnotować.  

Bardzo dziękuję za wpłaty deklaracji. Agat21, limonka80, Nesiowata  💙💛❤️💚