Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 1.03.2022 o 19:07, agat21 napisał:

Też się cieszę, że ma towarzyszkę, której obecności szuka. Może nauczy się od niej, żeby nie bać się tak panicznie ludzi 

Najważniejsze, że ma chwile, w których nie czuje panicznego strachu i że szuka towarzystwa tej suni.

Posted
Dnia 5.03.2022 o 20:10, Aldrumka napisał:

Dziękuję za kolejne wpłaty limonka80 i Nesiowata ❤️💚💛

Widzę, że masz konto w mBanku, jak i ja więc wpłata powinna być na koncie w dniu zrobienia przelewu. Wpłaciłam z małym dodatkiem 2.03. i jeśli jeszcze nie ma na koncie Sabinki, to musiałam coś pokręcić.  Czy mogłabyś podrzucić mi nr konta Sabinki. Sprawdzę czy na dobry nr posłałam.

Posted
Dnia 5.03.2022 o 20:31, elik napisał:

Widzę, że masz konto w mBanku, jak i ja więc wpłata powinna być na koncie w dniu zrobienia przelewu. Wpłaciłam z małym dodatkiem 2.03. i jeśli jeszcze nie ma na koncie Sabinki, to musiałam coś pokręcić.  Czy mogłabyś podrzucić mi nr konta Sabinki. Sprawdzę czy na dobry nr posłałam.

Jest wpłata, bardzo dziękuję i przepraszam, że nie zapisałam wcześniej. Minęła mi inna wpłata dla Sabinki na innym koncie, sprawdzałam i to mnie rozproszyło.

Zapisuję więc z naddatkiem a nie deklarację za dwa miesiące i b. Dziękuję ❤️🤗

• Like 1
Posted
Dnia 5.03.2022 o 20:44, Aldrumka napisał:

Jest wpłata, bardzo dziękuję i przepraszam, że nie zapisałam wcześniej. Minęła mi inna wpłata dla Sabinki na innym koncie, sprawdzałam i to mnie rozproszyło.

Zapisuję więc z naddatkiem a nie deklarację za dwa miesiące i b. Dziękuję ❤️🤗

Tak, to wpłata z małym bonuskiem  🙂    To dobrze,  że jest.  Nie muszę szukać gdzie posłałam.    Dziękuję  🙂  

• Like 1
Posted

Sabinka w pozycji "nic mi nie rób, ja się boje" jak pisze p. Ewa. Na tej łapce nie staje, ale świetnie sobie radzi na 3. Jest mądra i sprytna, tylko tyle w niej strachu.

IMG-20220310-WA0000.jpg

• Like 2
Posted
Dnia 18.03.2022 o 20:25, Onaa napisał:

Biedne są bardzo takie wystraszone psinki, czasami lęki zostają z nimi do końca życia, potrzeba spokoju i miłości.

Myślę, że teraz ma spokój i miłość. Liczymy na to, że nadejdzie czas kiedy leki trochę odejdą i zaufa opiekunce.

Posted

Zrobiłam dzisiaj przelew dla Sabinki za kwiecień . Biedna, skrzywdzona psina. W moim osobistym , adoptowanym psie, strach siedzi od ponad 9 lat, pomimo, że nikt go u nas nigdy nie skrzywdził. Ten strach tkwi mu w głowie od szczeniaka (był bity i długo się wałęsał, zaliczył też schronisko). Z nami dość dobrze funkcjonuje ale są sytuacje , w których reaguje paniką. 
Trzymam kciuki za Sabinkę, żeby choć trochę dała się oswoić. 

Posted
Dnia 23.03.2022 o 15:09, Keyuta napisał:

Zrobiłam dzisiaj przelew dla Sabinki za kwiecień . Biedna, skrzywdzona psina. W moim osobistym , adoptowanym psie, strach siedzi od ponad 9 lat, pomimo, że nikt go u nas nigdy nie skrzywdził. Ten strach tkwi mu w głowie od szczeniaka (był bity i długo się wałęsał, zaliczył też schronisko). Z nami dość dobrze funkcjonuje ale są sytuacje , w których reaguje paniką. 
Trzymam kciuki za Sabinkę, żeby choć trochę dała się oswoić. 

Bardzo dziękuję, jest na koncie. Zapisuję w poście rozliczeniowym 🙂

Posted

Sabinka nadal unika kontaktu z panią Ewą. Przebywa na piętrze w zacisznym miejscu, również tam śpi w nocy. Mądrala przybiega do swojego pokoju tylko na jedzenie, Już kilka razy zrobiła ku i si na kanapę, w kocykach wygryza dziury. Najchętniej je suche wymieszane z puszką.

Posted
Dnia 31.03.2022 o 07:04, elik napisał:

Czy Sabinka ma komplet deklaracji? 

niezupełnie 🙂

deklaracje 340 zł  ale oprócz 12 zł x liczba dni trzeba mieć na karmę i podklady; właśnie poprosiłam limonka80  o dofinansowanie ze zbiórki

Posted
Dnia 31.03.2022 o 21:58, Aldrumka napisał:

niezupełnie 🙂

deklaracje 340 zł  ale oprócz 12 zł x liczba dni trzeba mieć na karmę i podklady; właśnie poprosiłam limonka80  o dofinansowanie ze zbiórki

To od kwietnia będzie ode mnie 20,00 zł.

• Like 1