Jump to content
Dogomania

Dołożone kolejne nowe fanty, obniżone niektóre ceny!Bazarek z ciuchami, butami oraz innymi drobiazgami, dla Milki i Toudiego, do 24.01.2022 godz.20

Recommended Posts

Posted
Dnia 17.01.2022 o 20:47, sunnynight napisał:

Poproszę o rezerwację nr 64 (ew. kt) i info o szerokości wycięć "rękawowych"...

Jeżeli chodzi o szerokość między pachami to jest to 43cm. Czy o inny wymiar chodzi?

Posted

Chodzi mi o to wycięcie, które byłoby szerokością rękawa (od pachy), gdyby był tam rękaw ;). Nie wiem, jak się to prawidłowo nazywa... Wiesz, jak się podniesie rękę, to widać całą bieliznę, czy tylko kawałek 🙃

Posted
Dnia 17.01.2022 o 22:00, sunnynight napisał:

Chodzi mi o to wycięcie, które byłoby szerokością rękawa (od pachy), gdyby był tam rękaw ;). Nie wiem, jak się to prawidłowo nazywa... Wiesz, jak się podniesie rękę, to widać całą bieliznę, czy tylko kawałek 🙃

Zrozumiałam 🙂 Od ramienia do pachy w linii prostej jest 21cm ( z jednej strony)

Posted
Dnia 17.01.2022 o 22:31, sunnynight napisał:

Bardzo dziękuję 🙂 powinno być dobrze. Poproszę ją w kt, i poproszę jeszcze zwój nr 21 za 5.

Planujesz jeszcze coś dokładać?

To ja dziękuję 🙂 Koleżanka obiecała mi jeszcze dać jakieś ciuchy, ale może dopiero w środę dostanę.

• ala123 changed the title to Dołożyłam nowe fanty!Bazarek z ciuchami oraz innymi drobiazgami, dla Milki i Toudiego, do 24.01.2022 godz.20
Posted
Dnia 18.01.2022 o 18:55, Perełka1 napisał:

62 i 63 proszę o rezerwację, czy jest zamek w sukienkach?

Jest zamek 🙂

Dnia 18.01.2022 o 19:39, ona03 napisał:

Dzień dobry 🙂

Jakby się zwolniła rezerwacja, poproszę 62 KT 🙂

Witam 🙂  Dobrze, zaczekajmy 🙂