Jump to content
Dogomania

Zakończony, rozliczony. Smutny Kołtunik z depresją [*] odszedł jako Joszko... Zabrało go parwo, pomożemy więc Guciowi. Dziękuję Wam za pomoc i głosy!

Recommended Posts

Posted
Dnia 9.01.2022 o 07:39, Livka napisał:

Dzień dobry 🙂

Dnia 9.01.2022 o 08:21, Nesiowata napisał:

Nadal zapraszamy do zabawy i pomocy!

🙂 Dobrze, że jesteście.

Posted
Dnia 8.01.2022 o 17:43, rozi napisał:

Niedoczekanie, Poker mnie spieniła 😄

50 głosów na Joszko poproszę.

rozi, wpień się jeszcze raz, proszęęęęę

• Like 1
  • Tyśka) changed the title to Jeszcze Smutny Kołtun, wkrótce... piesek o pięknym imieniu. PIESEK MA PARWO! Ekspresowy bazarek imienny na ślepego staruszka z depresją - do 10.01.2022
Posted
Dnia 9.01.2022 o 15:41, Livka napisał:

Ile to psiątko jeszcze wytrzyma ... bieduś  😞

Zaciskam kciuki !

Dnia 9.01.2022 o 15:44, Ellig napisał:

Trzymaj się bidulku ❤️

Oby dał radę, martwię się 😞

Wybaczcie, dzisiaj raczej nie dam rady zaktualizować wyścigu. Cały dzień (10h) miałam zajęcia, ledwo żyję i mam dość patrzenia w monitor. 

Posted

Piesio umarł 😞

Dzisiaj kończymy bazarek, i tak będą potrzebne pieniążki na pokrycie kosztów weta:(. 

Dnia 10.01.2022 o 09:35, Alaskan malamutte napisał:

Nie tak miało być śliczny Puchatku...😭

received_975967713273273.jpeg

Joszko 10.01.2022r [*]

Posted

Bardzo dziękuję za wpłaty (10.01.2021):

- Monika z Katowic

- Aska7

- Ellig

- Alaskan Malamutte (z nadpłatą)

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

Na ten moment na koncie mam: +316zł.  Dziękuję!

• Tyśka) changed the title to Smutny Kołtunik [*] odszedł jako Joszko... Zabrało go parwo: ogłaszam koniec bazarku imiennego dla pieska z depresją. :( Dziękuję Wam za pomoc i głosy! Rozliczam.
Posted

Pierwszy raz mam tak smutną sytuację 😞 Pomyślałam, że nie ma sensu czekać do 21:00 do końca bazarku i pora zamknąć już teraz, skoro psiulek już jest po drugiej stronie [*]. Nie jestem w stanie prowadzić bazarku po śmierci psiulka, wstawiać zdjęcia z psiakami biorących udział w wyścigu...

Tym samym - wygrało imię Joszko 110 głosami. Na drugim miejscu było imię Teo (65 głosów), a na trzecim - Fredzio (60 głosów). Dziękuję za Waszą wspaniałą mobilizację, ogromne serca i gotowość do działania ❤️ Zaskoczyliście mnie po raz wtóry.

Powoli będę rozliczać bazarek. 😞 Już nie pomożemy Puchatkowi.

Jednocześnie zapraszam do wzięcia udziału w końcówce bazarku imiennego dla współtowarzysza podróży Puchatka (*), dla psiaka bez oczka:

• Like 1
Posted
Dnia 10.01.2022 o 14:54, Tyśka) napisał:

Pierwszy raz mam tak smutną sytuację 😞 Pomyślałam, że nie ma sensu czekać do 21:00 do końca bazarku i pora zamknąć już teraz, skoro psiulek już jest po drugiej stronie [*]. Nie jestem w stanie prowadzić bazarku po śmierci psiulka, wstawiać zdjęcia z psiakami biorących udział w wyścigu...

Tym samym - wygrało imię Joszko 110 głosami. Na drugim miejscu było imię Teo (65 głosów), a na trzecim - Fredzio (60 głosów). Dziękuję za Waszą wspaniałą mobilizację, ogromne serca i gotowość do działania ❤️ Zaskoczyliście mnie po raz wtóry.

Powoli będę rozliczać bazarek. 😞 Już nie pomożemy Puchatkowi.

Jednocześnie zapraszam do wzięcia udziału w końcówce bazarku imiennego dla współtowarzysza podróży Puchatka (*), dla psiaka bez oczka:

Tysiu, dziękuję...

Moje serce rozpadło się na kawałki...💔