Alaskan malamutte Posted January 7, 2022 Author Posted January 7, 2022 Aska7 w domu!! Dotarła szczęśliwie, wszystko dobrze!. Ja już nie wiem jak jej dziękować za te staruszki.. 3 Quote
Tyśka) Posted January 7, 2022 Posted January 7, 2022 Dnia 7.01.2022 o 18:59, Alaskan malamutte napisał: Tak, ma być w mieszkaniu, za zwrot kosztów wet. Puszki Lukullus 10 sztuk 800g pojechały ode mnie Czyli na rakich samych warunkach jak byl Krecik. 🙂 Farciarz z psiaka! Quote
Ewa Marta Posted January 7, 2022 Posted January 7, 2022 Uratowałyście mu życie. Tego jestem pewna. Dziękuję... 1 Quote
Ellig Posted January 7, 2022 Posted January 7, 2022 Kochane psiaki już bezpieczne. Jesteście cudowne. ❤ Quote
Alaskan malamutte Posted January 7, 2022 Author Posted January 7, 2022 Biduś leży albo siedzi, jak go Anetka posadzi.....Boziu...co ten piesio przeżywa...😭 Quote
Monika z Katowic Posted January 7, 2022 Posted January 7, 2022 Na wniosek mari23 ten piesek (chwilowo bezimienny) otrzymał 300 złotych bezzwrotnej pomocy ze Skarpety im. Talcott. Proszę o przesłanie konta do wpłaty do skarbnika asikowska albo bezpośrednio do mnie. Po otrzymaniu pomocy proszę o potwierdzenie na wątku Skarpety oraz wklejenie tej grafiki do pierwszego postu: 2 1 Quote
Nesiowata Posted January 8, 2022 Posted January 8, 2022 Ciekawe jak po nocy spędzonej w cieple, z pełnym brzuszkiem? Quote
Tianku Posted January 8, 2022 Posted January 8, 2022 A może od niedawna całkiem nie widzi i nie potrafi się odnaleźć Quote
Alaskan malamutte Posted January 8, 2022 Author Posted January 8, 2022 Dnia 7.01.2022 o 22:20, Monika z Katowic napisał: Na wniosek mari23 ten piesek (chwilowo bezimienny) otrzymał 300 złotych bezzwrotnej pomocy ze Skarpety im. Talcott. Proszę o przesłanie konta do wpłaty do skarbnika asikowska albo bezpośrednio do mnie. Po otrzymaniu pomocy proszę o potwierdzenie na wątku Skarpety oraz wklejenie tej grafiki do pierwszego postu: Bardzo dziękujemy mari23 za wniosek i skarpecie za wsparcie staruszka w depresji Quote
Alaskan malamutte Posted January 8, 2022 Author Posted January 8, 2022 Dnia 8.01.2022 o 08:25, Ellig napisał: Rano zaglądam do bidulka ❤ Dnia 8.01.2022 o 08:36, Nesiowata napisał: Ciekawe jak po nocy spędzonej w cieple, z pełnym brzuszkiem? Dziękuję, że jesteście tutaj z nami❤ Zadzwonię później do anecik i zapytam. Quote
Alaskan malamutte Posted January 8, 2022 Author Posted January 8, 2022 Dnia 8.01.2022 o 08:37, Tianku napisał: A może od niedawna całkiem nie widzi i nie potrafi się odnaleźć Nic nie wiemy na jego temat..Na pewno nikt go nie szuka... W poniedziałek wizyta u weta, badania. Będziemy pewnie umawiać wizytę u okulisty. Dla mnie ważne jest, że już nie siedzi na betonie, na dworze...on do budki nie wchodził...a u nas znowu mrozy i zimno.. 1 Quote
Tyśka) Posted January 8, 2022 Posted January 8, 2022 Spojrzałam na to, co się dzieje za oknem... cieszę się, że Oczek i Smutasek są już u anecik. Dziękuję Wam ❤️ Quote
Alaskan malamutte Posted January 8, 2022 Author Posted January 8, 2022 Anecik wystawiła maluszka na zewnątrz. Wysikał się po raz pierwszy od przyjazdu...Przeszedł 10 metrów i zastygł....Potem sam poszedł na posłanko. 1 Quote
Ewa Marta Posted January 8, 2022 Posted January 8, 2022 Biduś straszny 😞 Miejmy nadzieję, że jak odeśpi, jak zacznie regularnie jeść, to nabierze sil i chęci do życia. Już za moment przejdzie do domu. Musi tylko poznać topografię terenu i zacznie chodzić. Tej wersji się trzymam. 2 Quote
Alaskan malamutte Posted January 8, 2022 Author Posted January 8, 2022 Dnia 8.01.2022 o 11:07, Ewa Marta napisał: Biduś straszny 😞 Miejmy nadzieję, że jak odeśpi, jak zacznie regularnie jeść, to nabierze sil i chęci do życia. Już za moment przejdzie do domu. Musi tylko poznać topografię terenu i zacznie chodzić. Tej wersji się trzymam. Anecik dzisiaj odrobaczy i odpchli. Już jest umówione spa. W poniedziałek do weta. w następnej kolejności konsultacja okulistyczna. Puchatek jest pilnowany aby zjadł i wypił, sam nie podejdzie do miseczki, Nie wiem, czy to stres, ale on się nie załatwił tam gdzie spał, dopiero jak został wyniesiony zna zewnątrz... Quote
mari23 Posted January 8, 2022 Posted January 8, 2022 Dnia 8.01.2022 o 09:33, Alaskan malamutte napisał: Nic nie wiemy na jego temat..Na pewno nikt go nie szuka... W poniedziałek wizyta u weta, badania. Będziemy pewnie umawiać wizytę u okulisty. Dla mnie ważne jest, że już nie siedzi na betonie, na dworze...on do budki nie wchodził...a u nas znowu mrozy i zimno.. Czy na pewno nikt go nie szuka, tego nie wiemy. Skoro był w schronisku tydzień, to trafił tam "około" Sylwestra, może uciekł/zagubił się jakiejś starszej osobie, która płacze, tęskni i nie wie, gdzie i jak go odnaleźć. Niektórzy starsi ludzie nie korzystają z Internetu. Może jednak rozwiesić plakaty drukowane w okolicy miejsca, gdzie został znaleziony. Przyszło mi to do głowy na podstawie przypadku, który kilka lat temu sama miałam, nawet nie starsi ludzie, a ich sąsiad zobaczył moje ogłoszenie obok sklepu na wsi, poznał psa i zawiadomił staruszków. Quote
Poker Posted January 8, 2022 Posted January 8, 2022 mari, piesio jest zaniedbany okrutnie. Nawet jak zaginął na Sylwestra, to nie powinien wrócić do poprzedniego domu. Musimy dbać o dobro psów, a nie ich właścicieli. 2 Quote
Ewa Marta Posted January 8, 2022 Posted January 8, 2022 Dnia 8.01.2022 o 11:27, Poker napisał: mari, piesio jest zaniedbany okrutnie. Nawet jak zaginął na Sylwestra, to nie powinien wrócić do poprzedniego domu. Musimy dbać o dobro psów, a nie ich właścicieli. Zgadzam się z Poker. Quote
Alaskan malamutte Posted January 8, 2022 Author Posted January 8, 2022 Myślę tak samo jak Poker. Jestem wściekła na takiego właściciela, co to nie zabezpieczy psa na Sylwestra...pies zaniedbany, i psychicznie i fizycznie...Co to za dom???Co to za właściciel?? Quote
Alaskan malamutte Posted January 8, 2022 Author Posted January 8, 2022 Biduś Puchatek...tak patrzę na te jego oczka..może jednak coś widzi?? Quote
Alaskan malamutte Posted January 8, 2022 Author Posted January 8, 2022 Ruszył!!! Biduś ruszył z miejsca!! 2 Quote
Recommended Posts