Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przeraża mnie to, że kojec Kudłatka nie jest już raczej pusty... jakiś inny staruszek nieboraczek tam trafił....

Alaskan, czy możesz uprzedzić wolontariuszkę, która tak usilnie chciała pomocy dla Kudlatka, aby uczulić wolontariuszy na parwo? Może udałoby się dezynfekować kojec? 

• Upvote 3
Posted
Dnia 9.01.2022 o 21:39, Tyśka) napisał:

Przeraża mnie to, że kojec Kudłatka nie jest już raczej pusty... jakiś inny staruszek nieboraczek tam trafił....

Alaskan, czy możesz uprzedzić wolontariuszkę, która tak usilnie chciała pomocy dla Kudlatka, aby uczulić wolontariuszy na parwo? Może udałoby się dezynfekować kojec? 

i żeby juz nie spacerowały wolontariuszki z niezaszczepionymi szczeniakami po schronisku, jak to było z małą kudłatką. Mam tylko nadzieje, ze ona żyje. Wszystkie psy nie szczepione, jak się rozniesie, to będzie pogrom.

Posted
Dnia 9.01.2022 o 21:39, Tyśka) napisał:

Już rozmawiałam z wolontariuszką....

• Like 2
Posted
Dnia 9.01.2022 o 21:42, Jaaga napisał:

i żeby juz nie spacerowały wolontariuszki z niezaszczepionymi szczeniakami po schronisku, jak to było z małą kudłatką. Mam tylko nadzieje, ze ona żyje. Wszystkie psy nie szczepione, jak się rozniesie, to będzie pogrom.

Kudłatka trafiła do DS, gdzie pan jest weterynarzem. Mam nadzieję, że jeśli 'coś" by się działo, to w porę zostało to zauważone.

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
Dnia 9.01.2022 o 21:55, Alaskan malamutte napisał:

Kudłatka trafiła do DS, gdzie pan jest weterynarzem. Mam nadzieję, że jeśli 'coś" by się działo, to w porę zostało to zauważone.

To miala szczęście dziewczynka. Oby szybko udało się wyeliminować wirusa w schronisku. 

Posted

UFF, czyli jednak nie były z innymi psami. Całe szczęście.

Oby Kudłatek przeżył i Oczkuś nie zachorował. i całe szczęście, że pozostałe psy są zaszczepione.

Może on w schronie już się źle czuł i dlatego siedział w kącie.

Posted
Dnia 9.01.2022 o 23:23, Poker napisał:

UFF, czyli jednak nie były z innymi psami. Całe szczęście.

Oby Kudłatek przeżył i Oczkuś nie zachorował. i całe szczęście, że pozostałe psy są zaszczepione.

Może on w schronie już się źle czuł i dlatego siedział w kącie.

Oczkuś za godzinę będzie u weta. Miejmy nadzieję, że test na parwo wyjdzie ujemny. Oraz że stan jego zdrowia nie będzie taki zły.. 

A Kudłatek bidak na pewno już był chory. 😞 Chorować w takim miejscu to katastrofa. Dobrze, że został zabrany.

• Like 1
  • Alaskan malamutte changed the title to Joszko umarł.. Mały, niewidomy, z depresją piesek w schronisku!!Wyrzucony na starość jak śmieć...Zbieramy na karmę i weta!!!
Posted

biedactwo 😞 😞 😞 Joszko[*]... nie znajduję słów nawet 😞 😞

Jak dobrze, że choć na ten ostatni czas miał opiekę i ciepło 😞 😞 😞 i nie umarł bezimienny....

Posted

Joszko ....

jak zobaczyłam  jego pierwszy uśmiech, to po ostatnich okropnych wieściach zrobiło mi się jakoś cieplej na sercu, a teraz już nie ma pieska ....

Co to zo podła ironia losu, wyjechał ze schronu i umarł....