Jump to content
Dogomania

Żegnaj Muszkieterze ♡. GUCIO już Anecik. PROSZĘ o pomoc, zdrowie Gucia coraz gorzej..na koniec każdego miesiąca kilkaset złotych na minusie! :((

Recommended Posts

Posted

Dnia 16.03.2024 o 20:46, agat21 napisał:

Zjada w miarę chętnie, trochę spaceruje. Każdy kolejny dzień Gucia to dar. 

Tak, na cud już nie liczymy ale każdy dzień z apetytem i w dobrym samopoczuciu to dar. 

Dostań jeszcze trochę tych darów od losu Guciu ❤️🍀

• Like 1
Posted
Dnia 16.03.2024 o 20:46, agat21 napisał:

Gucio jeszcze daje radę. Zjada w miarę chętnie, trochę spaceruje. Każdy kolejny dzień Gucia to dar. 

❤️

Posted

Bardzo biednie Guciuś wygląda, zwłaszcza na drugim zdjęciu, jak tak siedzi na ziemi, widać że łapki już nie współpracują 😔 

Na ostatnim zdjęciu widać jak mu nosek łysieje - starość zaatakowała z wszystkich stron...

Guciusiu ❤️

Posted
Dnia 18.03.2024 o 22:57, limonka80 napisał:

Bardzo biednie Guciuś wygląda, zwłaszcza na drugim zdjęciu, jak tak siedzi na ziemi, widać że łapki już nie współpracują 😔 

Na ostatnim zdjęciu widać jak mu nosek łysieje - starość zaatakowała z wszystkich stron...

Guciusiu ❤️

łzy same lecą.....

mam podobną sytuację z chorą na czerniaka Betty..... najgorsza jest świadomość, że trzeba wkrótce "podjąć decyzję" i pytanie, czy cierpi, czy to już.....

❤️ Guciu, całym sercem przy Tobie, z tymi, którzy się opiekują i z tymi, którzy - jak ja - choć daleko, to jednak bardzo blisko....

Posted

Skończyła się historia Gucia 💔

Guciuś przypominał mojego Dżekunia w ostatnich tygodniach życia, tak samo nieporadny i zagubiony, tak samo więzień swojego ciała, które jakby już było nie Jego. Starość zabierała co dzień cząstkę Gucia, aż w końcu całego zabrała ...

Odpocznij Guciu, mój pierwszy chrześniaku z dogo😔