Jump to content
Dogomania

Żegnaj Muszkieterze ♡. GUCIO już Anecik. PROSZĘ o pomoc, zdrowie Gucia coraz gorzej..na koniec każdego miesiąca kilkaset złotych na minusie! :((

Recommended Posts

Posted
Dnia 6.03.2024 o 12:45, agat21 napisał:

w takich sytuacjach nie ma tak naprawdę pociechy. To jest koszmarnie trudne. 

Trudne strasznie, ale  pociecha jest - Gucinek przeżył cudowne dwa lata, miał psich przyjaciół, jedzenie do syta i miękkie posłanie. Dobre życie.

To jest - przynajmniej dla mnie - ogromna pociecha. Guciuś jest już być może przy końcu drogi, ale póki żyje, jest nadzieja, a gdy trzeba się będzie pożegnać, to nie odejdzie nieważny i niczyj, ale jako kochany i żegnany Pan Pies.

To też jest pociecha. Trzymaj się Guciu, trzymaj się Agata ❤️

• Like 4
Posted
Dnia 6.03.2024 o 23:11, Aldrumka napisał:

Bardzo trudny czas przyszedł

przyszłam prozaicznie napisać, że tym razem wpłaciłam stałą (40 zł) do ZEA

Dziękuję, prozaiczne rzeczy składają się na wielkie rzeczy.

Posted
Dnia 6.03.2024 o 19:13, limonka80 napisał:

Trudne strasznie, ale  pociecha jest - Gucinek przeżył cudowne dwa lata, miał psich przyjaciół, jedzenie do syta i miękkie posłanie. Dobre życie.

To jest - przynajmniej dla mnie - ogromna pociecha. Guciuś jest już być może przy końcu drogi, ale póki żyje, jest nadzieja, a gdy trzeba się będzie pożegnać, to nie odejdzie nieważny i niczyj, ale jako kochany i żegnany Pan Pies.

To też jest pociecha. Trzymaj się Guciu, trzymaj się Agata ❤️

Nie umie tak pięknie ująć tego co czuję, ale zrobiłaś to Ty Bożenko. Pozwól więc, że podpiszę się pod Twoimi słowami. 

• Like 1
Posted
Dnia 7.03.2024 o 20:43, limonka80 napisał:

Trzymaj się Guciuś syniu, niech Cię jeszcze łapki donoszą do wiosennego słońca ❤️  

Dnia 8.03.2024 o 16:58, Ellig napisał:

Trzymaj się chłopaku ❤️

Dziękuję Wam za dobre słowa. Wczoraj wieczorem znowu rozmawiałyśmy z Anetą o Guciu. Jest coraz słabszy, coraz bardziej bezradny. Nie ma sił już chodzić poza kilkoma kroczkami. Apetyt jeszcze się pojawia, jeszcze Guciuś coś tam zjada. Ale chyba w tym tygodniu nastąpi ten trudny moment.. Lada chwila mocznik znowu mocniej zatruje organizm i wtedy nie ma już na co czekać. Nie można pozwolić żeby Guciuś cierpiał.

Proszę o masę dobrych myśli w kierunku Anety, Arka i Gucia. Bardzo bardzo mi przykro, że będą zmuszeni przez to przejść. Jednocześnie jestem Im ogromnie wdzięczna za dobre życie, jakie Guciuś u nich ma od ponad 2 lat. To jest bezcenne i najważniejsze.

• Like 1
Posted
Dnia 11.03.2024 o 09:34, agat21 napisał:

Dziękuję ogromnie Elu za bazarek także i dla Gucia 😘 🌼

Bidulek ma dług więc trzeba go wesprzeć.
Współczuję Wam, którzy przez te ostatnie lata życia Gucia byliście tak blisko. Ogromnie trudne chwile przed Wami. Przytulam.

Posted

Bardzo to wszystko trudne i smutne:(

Wpłaty dla Gucia na konto ZEA :kwiat-ruchomy-obrazek-0014.gif

10 zł - Nesiowata (05.03.)

50 zł - Limonka 80 (05.03.)

40 zł - Aldrumka (07.03.)

20 zł  - Ruta 93 (07.03.)

Posted
Dnia 11.03.2024 o 19:11, Tola napisał:

Bardzo to wszystko trudne i smutne:(

Wpłaty dla Gucia na konto ZEA :kwiat-ruchomy-obrazek-0014.gif

10 zł - Nesiowata (05.03.)