Jump to content
Dogomania

Żegnaj Muszkieterze ♡. GUCIO już Anecik. PROSZĘ o pomoc, zdrowie Gucia coraz gorzej..na koniec każdego miesiąca kilkaset złotych na minusie! :((

Recommended Posts

Posted

Myślałyśmy o nim, ale do hotelu miał pojechać w miarę młody psiak, który w założeniu miał nie siedzieć tam długo. U tego maluszka trzeba się nastawić na zupełnie inne realia i inne warunki. 😞

Posted
Dnia 3.01.2022 o 23:52, agat21 napisał:

Myślałyśmy o nim, ale do hotelu miał pojechać w miarę młody psiak, który w założeniu miał nie siedzieć tam długo. U tego maluszka trzeba się nastawić na zupełnie inne realia i inne warunki. 😞

Do którego hotelu pojedzie szczęśliwiec?

Posted
Dnia 3.01.2022 o 23:52, agat21 napisał:

Ach, rozumiem. 😞

Posted

Super wiadomość z samego rana. Edzio będzie miał od razu własny dom. I kolejny farciarz ma szansę wyjść ze schroniska! Nieważne  jaki. Ważne, że  będzie mógł żyć jak na psa przystało.

• Like 1
Posted
Dnia 3.01.2022 o 23:27, elik napisał:

Może ten?

received_298863262198450.jpeg

Słuchajcie, sytuacja jest taka - po dzisiejszej rozmowie z Anecik - może jechać i ten biedaczek bez oczka do niej, ale on będzie na pewno dużo dłużej szukał domu niż byłoby w przypadku Edzia. Powiem brutalnie i wprost: ja nie dam rady płacić za niego 230 zł albo 250 zł miesięcznie przez dłuższy, nie wiadomo jak długi, czas 😞 Dojdą na pewno też większe koszty "startowe" niż byłoby to przy Edziu, bo trzeba będzie go gruntownie przebadać i nie wiadomo co wyjdzie. 😕

Czy jest ktoś w stanie jeszcze się zadeklarować? Wesprzeć?

• Like 3
  • agat21 changed the title to UWAGA! Edzio nie jedzie do hotelu - zajrzyjcie proszę PILNE PYTANIE! Odpowiedź potrzebna w ciągu 2 godz! Nie wiem jak to zrobię bez Was. Pomóżcie wydostać Niuśka Edka ze schronu! Jest miejsce, może jechać za kilka dni, brakuje już tylko 130 zł! PROSZĘ....
Posted
Dnia 4.01.2022 o 10:24, agat21 napisał:

Słuchajcie, sytuacja jest taka - po dzisiejszej rozmowie z Anecik - może jechać i ten biedaczek bez oczka do niej, ale on będzie na pewno dużo dłużej szukał domu niż byłoby w przypadku Edzia. Powiem brutalnie i wprost: ja nie dam rady płacić za niego 230 zł miesięcznie przez dłuższy, nie wiadomo jak długi, czas 😞 Dojdą na pewno też większe koszty "startowe" niż byłoby to przy Edziu, bo trzeba będzie go gruntownie przebadać i nie wiadomo co wyjdzie. 😕

Czy jest ktoś w stanie jeszcze się zadeklarować? Wesprzeć?

Ojej, to jest jedyna szansa dla tego biedaczka. Dostałam wypowiedzenie z pracy, nie wiem, kiedy uda mi się znaleźć nową.

Agatko zapisz ode mnie skromne 5,- stałej, jak znajdę pracę zwiększę deklarację

• agat21 changed the title to UWAGA! Edzio nie jedzie do hotelu - zajrzyjcie proszę PILNE PYTANIE! Odpowiedź potrzebna w ciągu 2 godz! Może jechać ŚLEPACZEK!!!!. Pomóżcie wydostać Niuśka Edka ze schronu! Jest miejsce, może jechać za kilka dni, brakuje już tylko 130 zł! PROSZĘ....
Posted
Dnia 4.01.2022 o 10:50, Gabi79 napisał:

Ojej, to jest jedyna szansa dla tego biedaczka. Dostałam wypowiedzenie z pracy, nie wiem, kiedy uda mi się znaleźć nową.

Agatko zapisz ode mnie skromne 5,- stałej, jak znajdę pracę zwiększę deklarację

Dziękuję pięknie Gabi ❤️

• agat21 changed the title to UWAGA! Edzio nie jedzie do hotelu - zajrzyjcie proszę PILNE PYTANIE! Odpowiedź potrzebna w ciągu 2 godz! Może jechać ŚLEPACZEK!!!!. Pomóżcie wydostać go ze schronu! Jest miejsce, może jechać za kilka dni, brakuje już tylko 120 zł! PROSZĘ....
Posted
Dnia 4.01.2022 o 14:32, Aska7 napisał:

Tyśka się z następcy ucieszy i jej brzuszek też 😆

Już się cieszę mocno ❤️ Cuda są możliwe tylko dzięki Dogomaniakom! Dziękuję!

Dnia 4.01.2022 o 14:38, agat21 napisał:

To brzuszek też już dogomaniaczka? 😉

Dnia 4.01.2022 o 14:42, Aska7 napisał:

Pewnie będzie 😁

Miejmy nadzieję że tak, rodzice to psiarze to jakżeby inaczej... 😉 

Posted
Dnia 4.01.2022 o 14:42, Alaskan malamutte napisał:

Jamnisiowaty bez oczka zarezerwowany. On już pół roku w schronisku..z oczodołu wypływa ropa...Bida straszna...

Wyjęty przez pracownika potuptał do miseczki i cos tam skubał...

Boooziu 😞 Jaka bida z nędzą... Okulista na już potrzebny 😞