Jump to content
Dogomania

Żegnaj Muszkieterze ♡. GUCIO już Anecik. PROSZĘ o pomoc, zdrowie Gucia coraz gorzej..na koniec każdego miesiąca kilkaset złotych na minusie! :((

Recommended Posts

Posted

Dzięki Waszym wpłatom minus z zeszłego miesiąca zmniejszył się do -70 zł. Dziękuję!! Mam nadzieję, że za sierpień będzie tylko minus wynikający z hotelowania, czyli ok. 500 zł

Posted
Dnia 18.08.2023 o 21:56, limonka80 napisał:

Zapraszam fanki Gucia na bazarek po części dla chłopaka. 

Mój synio pewnie by zemdlał, gdyby wiedział że wyrzeźbiłam dla niego bazarek 🙂  

Gratulacje  brawo.jpg.4d11d0d67e9d985ca473b24cf7312191.jpg

Posted
Dnia 18.08.2023 o 21:56, limonka80 napisał:

Zapraszam fanki Gucia na bazarek po części dla chłopaka. 

Mój synio pewnie by zemdlał, gdyby wiedział że wyrzeźbiłam dla niego bazarek 🙂  

Synio by nie zemdlał, tylko zbladł z dumy!! 😃

Posted

Bardzo dziękuję Dulskiej za wpłatę deklaracji po Makusiu i GatoNegro za powiększoną deklarację sierpniową.

W imieniu Gućka oczywiście dziękuję. 

pies i kwiaty rysunek z pixers.pl

Posted
Dnia 24.08.2023 o 22:10, elik napisał:

Z mojego bazarku uzbierało się dla Gucia 215,00 zł.  Na które konto przelać Agatko, Twoje, czy ZEA?

Ojej, jaka wspaniała kwota! 🤩 Ogromne dzięki! 🪻🌾🌷

Możesz od razu na Zeę przelać. 

Posted
Dnia 24.08.2023 o 22:49, agat21 napisał:

Taka kwota to zasługa biorących udział w bazarku, podrzucających, zachęcających  🙂 

Posted
Dnia 24.08.2023 o 22:49, agat21 napisał:

Kurtka rano zapomniałam poszukać, a teraz nie mogę znaleźć namiaru na wątek zamojskich psiaków, żeby robić przelew. Bardzo proszę o link do postu z numerem konta ZEA.

Posted
Dnia 26.08.2023 o 00:13, elik napisał:

Kurtka rano zapomniałam poszukać, a teraz nie mogę znaleźć namiaru na wątek zamojskich psiaków, żeby robić przelew. Bardzo proszę o link do postu z numerem konta ZEA.

Wydaje mi się Elu,  że tu nie ma takiego postu, przynajmniej ja takiego nie znalazłam.

Posted
Dnia 26.08.2023 o 00:13, elik napisał:

Wątek zamojszczaków

Posted
Dnia 26.08.2023 o 07:53, Ellig napisał:

Wydaje mi się Elu,  że tu nie ma takiego postu, przynajmniej ja takiego nie znalazłam.

Dziękuję bardzo za link Elu  ❤️ 

Masz rację, nie ma tu mojego postu, bo dopiero dzisiaj zapytałam, wczoraj szukałam wątku zamojskiego, bo wiem, że tam jest nr konta ZEA, ale mi się nie udało, dlatego prosiłam o link do niego, żeby zrobić przelew dla Gucia.

Właśnie go zrobiłam  🙂

• Like 1
Posted
Dnia 26.08.2023 o 18:43, limonka80 napisał:

Pięknie dziekuję za pomoc dla mojego chrześniaka 😀

Cała przyjemność po mojej stronie  🙂  Dzisiaj poszedł przelew.

Posted

Przelewam na konto Zea deklaracje i wpłaty: GatoNegro (25 zł), Dulskiej (20 zł), Helli (50 zł), Livki (20 zł), KasiS (20 zł), Bgry (20 zł), Lipsiki (50 zł), mari (10 zł), Feryenne (50 zł), czyli 265 zł

oraz moją deklarację 100 zł oraz utarg z bazarku 65 czyli 165 zł

Po zapłaceniu kosztów hotelowania 550 zł zostanie na minusie - 125 zł. Czekam jeszcze na informację ile kosztował lek Upcard dla Gucia. Ale już widzę, że dzięki Waszej ogromnej pomocy i hojności nie będę musiała dokładać jakiejś ogromnej kwoty. Bardzo bardzo Wam dziękuję!!! ❤️

image.png

Posted

Koszt leków guciowych za sierpień to 117 zł i 171 zł.

Czyli za sierpień zostanie 413 zł na minusie.

Tolu, daj znać ile masz na kocie Zea teraz, może czegoś nie policzyłam. Muszę wiedzieć ile dopłacić.