Jump to content
Dogomania

Żegnaj Muszkieterze ♡. GUCIO już Anecik. PROSZĘ o pomoc, zdrowie Gucia coraz gorzej..na koniec każdego miesiąca kilkaset złotych na minusie! :((

Recommended Posts

Posted

.. a teraz gdy pora spoczynku i Tycia chciała się przytulić nieco, hrabia oczywiście zaburczał po szlachecku, bo za blisko jego nadobnej osoby się ułożyła 😁

received_346724470886666.jpeg

received_446365253924186.jpeg

• Like 3
Posted

Mój synio jest jest po prostu przecudny, gdyby był sunią, powiedziałabym że jest prześliczny 🙂 

Jakoś nie wierzę że tak po prostu obburczał malutką, raczej nie chciał jej przydusić we śnie, bo ona taka drobniutka, więc ją ostrzegł - to taki jego staromodnie męski styl bycia 🙄

A Tycia - no słoneczko takie 🙂

• Like 3
Posted

Guciuś wreszcie został zaszczepiony na wirusówki. Była już najwyższa pora, na początku zbyt duże ryzyko było z ładowaniem mu jeszcze dodatkowych atrakcji, ale teraz kiedy wydobrzał już trzeba było. Anecik zapłaciła zbiorowo za kilka psiaków, ale da mi znać ile wyszło za Gucia.

A tak w ogóle to nasz hrabia i szlachcic stał się baardzo przytulastą wyższą sferą. Innych psów nadal raczej unika - zwłaszcza przy misce - ale do człowieka przykleił się już zupełnie. Domaga się pieszczot i głasków. Śmiałam się wczoraj do anecik, że on po prostu sprawdza najpierw czy obiekt jest godzien jego uczuć i dopiero jak się przekona, że tak - raczy je okazywać 😉

• Like 4
Posted
Dnia 20.05.2022 o 09:24, agat21 napisał:

Domaga się pieszczot i głasków. Śmiałam się wczoraj do anecik, że on po prostu sprawdza najpierw czy obiekt jest godzien jego uczuć i dopiero jak się przekona, że tak - raczy je okazywać 😉

Zgadzam się w 100% z tą teorią i rozumiem Gucia - jego matka chrzestna ma tak samo 🙂

Posted
Dnia 25.05.2022 o 10:56, Aldrumka napisał:

Bije się w piersi - zapomniałam o Guciu. Przepraszam.

Już uzupełniam wpłaty

Dziękuję pięknie Alusiu. Nic się nie stało, w natłoku spraw zawsze można zapomnieć, a Gucio ma się dobrze - ba! wręcz kwitnąco 😉

Posted
Dnia 25.05.2022 o 11:30, agat21 napisał:

Gucio ma się dobrze - ba! wręcz kwitnąco 😉

Zawsze mnie zdumiewa jak one szybko się zmieniają. Jak "rozkwitają", gdy są kochane i zaopiekowane.

• Like 1
Posted
Dnia 25.05.2022 o 11:55, Aska7 napisał:

Zawsze mnie zdumiewa jak one szybko się zmieniają. Jak "rozkwitają", gdy są kochane i zaopiekowane.

Słynna "witamina M" działa cuda 🙂

• Like 1
Posted
Dnia 25.05.2022 o 21:32, Ewa Marta napisał:

Zaglądam do Gucia. Ależ on wypiękniał. Widać, że mu dobrze na święcie 😃

Dzięki za zajrzenie 🙂 Gucio też dziękuje 🙂 Piękny Gucio 😀

Posted
Dnia 26.05.2022 o 13:25, Tianku napisał:

zostawiam głaski dla Guciosława 🙂

Guciosław pięknie dziękuje. Chociaż nie wiem czy zasługuje zaiste na tak godne rozszerzenie imienia. No spójrzcie tylko... 🤭

received_4972383662889062.jpeg

received_1138897990226266.jpeg

• Like 1
  • Upvote 1
Posted

Rozliczenie ostatnich wydatków Gucia:

20 zł odrobaczenie

12 zł zabezpieczenie przeciw pchłom i kleszczom

54 zł szczepienie przeciwko wirusówkom

20 zł transport do weta

550 zł hotelowanie w maju

Razem przelewam 656 zł na konto anecik.

Posted
Dnia 31.05.2022 o 20:19, limonka80 napisał:

To tym lepiej o Guciu świadczy - koleżankom pilnuje, dżentelmenem jest  ...

Podoba mi się Twoja interpretacja, choć myślę, że intencje syńcia były kapkę inne 😉 😄

Przyszły pierwsze wpłaty stałych deklaracji za czerwiec - od Bgry i Feryenne. Piękne dzięki 😘 Wyrówna się minus za maj.

Posted
Dnia 2.06.2022 o 09:20, agat21 napisał:

Podoba mi się Twoja interpretacja, choć myślę, że intencje syńcia były kapkę inne 😉 😄

Przyszły pierwsze wpłaty stałych deklaracji za czerwiec - od Bgry i Feryenne. Piękne dzięki 😘 Wyrówna się minus za maj.

mnie też się ta interpretacja bardzo podoba :) mam nadzieję, że i moja wpłata dotrze szybko :)

• Like 1