Jump to content
Dogomania

Żegnaj Muszkieterze ♡. GUCIO już Anecik. PROSZĘ o pomoc, zdrowie Gucia coraz gorzej..na koniec każdego miesiąca kilkaset złotych na minusie! :((

Recommended Posts

Posted
Dnia 21.01.2022 o 00:41, GatoNegro22 napisał:

Nareszcie jakieś koleżanki i Wielki Myśliciel. Czy Gucio już wie, że ma na imię Gucio?

Chyba jeszcze nie za bardzo się orientuje 😄 Ale myślę, że za parę tygodni już będzie wiedział.

Posted
Dnia 21.01.2022 o 00:15, Ewa Marta napisał:

Cudowny jest. Jaki zajęty wąchaniem 🙂

Wreszcie świat stoi przed nim otworem, świat nowych znajomości, świat zapachów również 🙂  Zwłaszcza, że znajomości od zapachu się zaczyna 😄

• Like 1
Posted
Dnia 21.01.2022 o 10:43, agat21 napisał:

Wreszcie świat stoi przed nim otworem, świat nowych znajomości, świat zapachów również 🙂  Zwłaszcza, że znajomości od zapachu się zaczyna 😄

No i dlatego chce mu się żyć 🙂

Posted
Dnia 23.01.2022 o 11:13, agat21 napisał:

Dziadeczki wychodzą

received_1117738792321201.jpeg

Nic na to nie poradzę, chwyta mnie za serce taki widok i łzy pojawiają się w oczach. Obecne życie Gucia tak bardzo różni się od tego schroniskowego. Staruszeczek wychodzi sobie z ciepłego domu, z pełnym brzusiem na spacer... Bardzo mnie to wzrusza.

Posted
Dnia 23.01.2022 o 11:14, agat21 napisał:

A teraz pozujemy z kobitką - Pokerową Mimisią 🙂 Kobitka się chyba nawet uśmiechnęła 😉

received_1394073877715352.jpeg

Gucio umie pozować! Patrzy prosto w obiektyw, a czasem ustawia się z profilu.  ❤️❤️❤️

Mimisia też bystra chociaż wygląda na sporo lat.

Posted
Dnia 24.01.2022 o 12:55, Ewa Marta napisał:

Nic na to nie poradzę, chwyta mnie za serce taki widok i łzy pojawiają się w oczach. Obecne życie Gucia tak bardzo różni się od tego schroniskowego. Staruszeczek wychodzi sobie z ciepłego domu, z pełnym brzusiem na spacer... Bardzo mnie to wzrusza.

Staruszki są najbardziej bezbronne i pogodzone chyba w większości ze złym losem, dlatego taka odmiana na koniec życia bardzo cieszy. I wzrusza, tak właśnie - wzrusza 🙂

• Like 2
Posted
Dnia 24.01.2022 o 13:34, GatoNegro22 napisał:

Gucio umie pozować! Patrzy prosto w obiektyw, a czasem ustawia się z profilu.  ❤️❤️❤️

Mimisia też bystra chociaż wygląda na sporo lat.

Nie wiem ile Mimisia ma lat, to Poker będzie wiedziała, ale pasują do siebie z Guciem. Wyglądają jak stare dobre małżeństwo przed niedzielnym spacerem 😁

• Like 3
Posted
Dnia 20.01.2022 o 23:21, agat21 napisał:

I dziś znowu było hulanie po śniegu..

received_253642693544345.jpeg

received_228554302817343.jpeg

Hulaj Gucinku, hulaj, serce rosnie jak sie na ciebie patrzy.

• Like 1
Posted
Dnia 25.01.2022 o 09:04, Ellig napisał:

Hulaj Gucinku, hulaj, serce rosnie jak sie na ciebie patrzy.

oj, to prawda, serce rośnie i oczy się pocą.... aż trudno poznać, że to ten sam piesek....

• Like 2
Posted
Dnia 26.01.2022 o 09:35, Aska7 napisał:

Dla Gucia 100,00 ze Srebra2 poszła, jak się zaksięguje proszę o potwierdzenie

Dziękuję przeogromnie Aśku! 😘🧡💛💚💙

Jutro sprawdzę konto i potwierdzę.