Jump to content
Dogomania

Żegnaj Muszkieterze ♡. GUCIO już Anecik. PROSZĘ o pomoc, zdrowie Gucia coraz gorzej..na koniec każdego miesiąca kilkaset złotych na minusie! :((

Recommended Posts

Posted

A z dzisiejszych wieści od Gucia - jest spokojny, ładnie dogaduje się z innymi psami, to znaczy na razie nie gada specjalnie, bo głównie leży. Chyba odsypia i odreagowuje złe miesiące. Trzeba tylko wyganiać go od czasu do czasu na siusiu, bo sika na legowisko i potem tak leży 😕

obraz.png.d3b27fc10a590a0a05c31d68128b9704.png

• Like 3
Posted
Dnia 12.01.2022 o 08:10, Ewa Marta napisał:

Nie znałam, poczytam dzisiaj i zamówię moim. Teraz kupuje Omegę Svansona, ale to na moją gromadkę wychodzi 40 zł ma miesiąc i muszę wyciągać zawartość kapsułki strzykawką, bo jest twarda i maluchy ja zostawiają.

Ten suplement naprawdę działa po miesiącu podawania raz dziennie jednej kapsułki była znaczna poprawa sierści.Został sprawdzony na mojej pierwszej Cecylce tymczasowiczce,która chorowała na Cushinga (jedna kapsułka zawinięta w pasztecie prochowickim).Był podawany wszystkim tymczasikom,które przyjeżdżały do mnie w złym stanie.Sierść stawała się błyszcząca,zdrowa.Dowodem były wstawiane zdjęcia na wątkach moich tymczasków.

Olekardin ma więcej właściwości,wspomaga serce,wzrok.

Kiedyś był pakowany po 60 kapsułek teraz chyba 30szt.Starczał na dwa miesiące.

https://spizarniazdrowia.com/pl/p/Ginseng-Olekardin-Omega-3-6-9-30-k-38%2C5-g/21174

• Like 1
Posted

Moja Hana jest alergiczną, ma problemy skórne, od lat podaję Vetoskin, robię przerwy na Vetomune, polecam. Bdb na problemy skórne, można znaleźć w dobrej cenie, najlepiej po 90 caps. 

Posted

Bardzo bardzo Wam dziękuję za wszystkie sugestie i podpowiedzi, na pewno się przydadzą. Zakupię Guciowi niebawem któryś z preparatów. Tylko poczekam chwilę aż Gucio skończy brać antybiotyk. Apetyt ma setny, więc lepsze odżywienie tez mu trochę pomoże. Siemię lniane też pewnie na początek zrobi swoje.

A dziś pojawiły się wyniki badania moczu Gucia

obraz.png.bbf6152d61af76ebb4bc76e0dd090436.png

obraz.png.8283a76e0dac124127c782ca930c603d.png

Posted

Zapomniałam napisać o najważniejszym! Przyszła wielka paczka puszek dla Gucia od Ewy Marty! 🤩 Ewo, z całego serca dziękuję Ci za ten wspaniały prezent dla małego głodomorka. On działa wciąż jak odkurzacz, nie może się najeść, Twój prezent na pewno sprawi mu ogromną radość 😘

• Like 1
Posted
Dnia 15.01.2022 o 00:28, agat21 napisał:

Zapomniałam napisać o najważniejszym! Przyszła wielka paczka puszek dla Gucia od Ewy Marty! 🤩 Ewo, z całego serca dziękuję Ci za ten wspaniały prezent dla małego głodomorka. On działa wciąż jak odkurzacz, nie może się najeść, Twój prezent na pewno sprawi mu ogromną radość 😘

Na zdowie 🙂

• Like 2
Posted
Dnia 15.01.2022 o 18:01, Tyśka) napisał:

I słusznie:) zasługuje na najlepsze luksusy. 

Czy jest szansa, że Gucio coś widzi? 

Trochę widzi na pewno. A może nawet więcej niż trochę. Reaguje na sporo rzeczy. Po wizycie u okulisty będzie wiadomo więcej. 

• Like 1
Posted
Dnia 15.01.2022 o 19:03, agat21 napisał:

Trochę widzi na pewno. A może nawet więcej niż trochę. Reaguje na sporo rzeczy. Po wizycie u okulisty będzie wiadomo więcej. 

Cudnie, nie mogę się doczekać wizyty u okulisty 🙂