Jump to content
Dogomania

Żegnaj Muszkieterze ♡. GUCIO już Anecik. PROSZĘ o pomoc, zdrowie Gucia coraz gorzej..na koniec każdego miesiąca kilkaset złotych na minusie! :((

Recommended Posts

Posted
Dnia 11.01.2022 o 14:43, limonka80 napisał:

Pierwszy raz jestem matką chrzestną pieska z dogo 🙂

Mam nadzieję, że to imię przyniesie Mu szczęście .... 

Tia, zaraz komunia, bierzmowanie, wesele ...

Szykuj kasę 😄

• Like 1
Posted
Dnia 11.01.2022 o 17:43, limonka80 napisał:

No nie przemyślałam tego  😕

Najgorsze to wesele ....

Oby tylko jedno 😜

Znajoma wyprawiła córce wesele z hukiem (jeszcze przed pandemią), wzięła 60 tys. kredytu na to, a oni się po 1.5 roku rozwiedli 🙄

Posted
Dnia 11.01.2022 o 17:23, Aska7 napisał:

Tia, zaraz komunia, bierzmowanie, wesele ...

Szykuj kasę 😄

Myślę, że Gucio już po weselu i to nie jednym, że o bierzmowaniu nie wspomnę.. 😁

• Like 1
Posted

"No dobra pożartowaliśmy sobie, pośmialiśmy - jak to mówią",  a teraz proza życia guciowego. Został dziś wykąpany. Kąpiel trwała ponad godzinę i pewnie mogłaby trwać i drugie tyle. Psiak był żywcem jedzony przez pchły, wszy i kto tam wie co jeszcze. W sierści miał wielkie kołtuny, które były gniazdami pełnymi larw, odchodów i martwych pasożytów.  Kogoś, kto zlał w schronie Gucia jakimś syfem odkażającym i to w wielkiej ilości, żeby to zabić, należałoby powiesić nie powiem za co. 🤬 Podczas kąpieli całe te kołtuny odpadały mu od poparzonej skóry zostawiając rany 😩

received_293121672855744.jpeg

received_339168374492771.jpeg

received_876571749706426.jpeg

received_347301593588369.jpeg

received_5123905827619989.jpeg

Posted

Teraz odzyskuje siły, które też trochę spożytkował na walkę przed kąpielą, Anecik musiała prosić o pomoc TZta, bo maluch okazał się walczakiem pierwszej wody. Potem już stał spokojnie, pewnie woda zaczęła mu ulgę też przynosić

received_604110134356301.jpeg

• Like 1
Posted

Alaskan, bardzo bardzo Ci dziękuję za te puszki po Joszku - Gucio wsuwa je aż miło, jakby tajfun przechodził. Jest bardzo chudziutki. Asiu, zaliczę te puszki na poczet Twoich deklaracji za Gucia, już nic nie wpłacaj na niego. 🌻

Posted
Dnia 11.01.2022 o 19:07, agat21 napisał:

Alaskan, bardzo bardzo Ci dziękuję za te puszki po Joszku - Gucio wsuwa je aż miło, jakby tajfun przechodził. Jest bardzo chudziutki. Asiu, zaliczę te puszki na poczet Twoich deklaracji za Gucia, już nic nie wpłacaj na niego. 🌻

Zamówiłam staruszeczkowi 24 puszki, które tak lubi. On bardzo potrzebuje dobrego jedzonka. Dzisiaj mam ostatni dzień zniżki 13% taniej, więc szybko zamówiłam. To prezent ode mnie dla staruszeczka.

Serce pęka patrząc na te rany. To go musiało bardzo boleć 😞

Twoje zamówienie

Nr zamówienia - 11.01.2022
230357910
Cena razem
141,48 zł
Dostawa do
Anetta Kopiec
Sposoby płatności
Przelew natychmiastowy
Kurier

Produkty w Twoim zamówieniu
Produkt Cena Ilość Kwota
20 + 4 gratis! Lukullus 24 x 800g 162,60 zł 1 162,60 zł

suma

162,60 zł

Zniżka z Planem Oszczędnościowym

-21,12 zł

Cena razemWszystkie ceny zawierają podatek VAT
141,48 zł

• Like 2
Posted
Dnia 11.01.2022 o 21:05, Ewa Marta napisał:

Zamówiłam staruszeczkowi 24 puszki, które tak lubi. On bardzo potrzebuje dobrego jedzonka. Dzisiaj mam ostatni dzień zniżki 13% taniej, więc szybko zamówiłam. To prezent ode mnie dla staruszeczka.

Serce pęka patrząc na te rany. To go musiało bardzo boleć 😞

Twoje zamówienie

Nr zamówienia - 11.01.2022
230357910
Cena razem
141,48 zł
Dostawa do
Anetta Kopiec
Sposoby płatności
Przelew natychmiastowy
Kurier

Produkty w Twoim zamówieniu
Produkt Cena Ilość Kwota
20 + 4 gratis! Lukullus 24 x 800g 162,60 zł 1 162,60 zł

suma

162,60 zł

Zniżka z Planem Oszczędnościowym

-21,12 zł

Cena razemWszystkie ceny zawierają podatek VAT
141,48 zł

Ojej Ewuniu, nie wiem jak mam dziękować! Masz tyle psiaków na głowie i jeszcze taki prezent robisz Guciowi!  😘🤗🧡💛💚💙

• Like 1
Posted
Dnia 11.01.2022 o 19:09, Tyśka) napisał:

🤯 Aż nie wiem co napisać. Tyle pasażerów na gapę, faktycznie horror! 

Ale jaki nagle ładny się zrobił po kąpieli. Uff! Dobrze, że dali radę.

Anecik powiedziała, że nie pamięta psiaka z sierścią w takim stanie, tak zawszonego i zapchlonego. On nie pożyłby już długo - zjadłyby go żywcem. Te ze środka i te zewnętrzne 😕😟

Posted
Dnia 11.01.2022 o 21:24, Poker napisał:

dziadziuś odżył.

Na to wygląda 🙂 A apetyt świadczy o chęci nadrobienia krzywd z ostatnich miesięcy, a może lat. Niech nabiera siły.

Posted

Tylko umówić Gucia do okulisty to nie taka prosta sprawa. Najpierw Anecik nie mogła się dodzwonić, a potem jak się udało okazało się, że najbliższy termin to początek lutego! Ale powiedziała w jakim stanie psiaczkek i oczodół i pani z recepcji obiecała zadzwonić jak tylko jakieś miejsce się zrobi lub zwolni. 

Posted

Czytam i rzadko coś piszę, bo sporo ostatnich wydarzeń, także tu na dogo wpędziło mnie w mega doła.

Tak bardzo się cieszę, że Gucio odżył, dziękuję wszystkim, kto przyczynił się do uratowania mu życia.

Gdyby tam został umarłby w męczarniach.

• Like 1