Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 21.02.2022 o 12:21, Mazowszanka13 napisał:

❤     ❤     ❤  

Stokroc cudnie !  sciskam trzymam ogromnie za Adunie i za braciszkowo 
Posted
Dnia 21.02.2022 o 12:27, Mazowszanka13 napisał:

Tyśka:) Dziękuję🙂 Jesteś Mistrzynią i Czarodziejką zarazem. Nie dziwię się, że wszyscy Cię proszą o ogłoszenia.

Ojjj, to za duże słowa. Nie jestem czarodziejką, to kwestia szczęścia, że z mojego ogłoszenia Adzie szykuje się domek :) Cieszę się, że mogłam tak pomóc. Trzymam kciuki za adopcję, oby się nie rozmyślili. 

Daj znać kiedy ściągnąć ogłoszenie.

• Like 1
Posted
Dnia 21.02.2022 o 18:26, Tyśka) napisał:

Ojjj, to za duże słowa. Nie jestem czarodziejką, to kwestia szczęścia, że z mojego ogłoszenia Adzie szykuje się domek :) Cieszę się, że mogłam tak pomóc. Trzymam kciuki za adopcję, oby się nie rozmyślili. 

Daj znać kiedy ściągnąć ogłoszenie.

Nie za duże, nie za duże 🙂  Ja bym już ściągnęła. A co się robi z wyróżnieniem ? Moje też wyróżnione.

Posted
Dnia 21.02.2022 o 18:59, Mazowszanka13 napisał:

Nie za duże, nie za duże 🙂  Ja bym już ściągnęła. A co się robi z wyróżnieniem ? Moje też wyróżnione.

Dziękuję. Jak ogłoszenie jest wyróżnione to najlepiej podmienić na innego pieska, aby nie stracić pieniędzy. 

Posted
Dnia 21.02.2022 o 19:06, Tyśka) napisał:

Dziękuję. Jak ogłoszenie jest wyróżnione to najlepiej podmienić na innego pieska, aby nie stracić pieniędzy. 

To tak zróbmy. Ja mam na Warszawę, Białołękę.

Posted
Dnia 21.02.2022 o 19:18, Mazowszanka13 napisał:

To tak zróbmy. Ja mam na Warszawę, Białołękę.

Masz propozycje, na jakiego psiaka mam podmienić? Wyróżnienie kończy się 6. marca.

Posted
Dnia 22.02.2022 o 09:45, Mazowszanka13 napisał:

Zadecyduj sama, proszę. Masz większe rozeznanie.

Dziękuję ❤️ Podmieniłam na owczarka niemieckiego, który od paru miesięcy tkwi w niedużym gminnym kojcu. Spacery ma raz w tygodniu, dzięki uprzejmości jednego pracownika. Pies powinien wyjechać już do Zamościa, ale na razie udało się i jest w gminnym kojcu. Nie wiadomo jednak jak długo jeszcze mu się upiecze. To typowo domowy owczarek, ktoś o niego musiał dbać zanim na starość wylądował na ulicy - bardzo rozpacza za człowiekiem 😞.

https://www.olx.pl/d/oferta/owczarek-niemiecki-ares-pies-idealny-CID103-IDNebxD.html

• Like 1
Posted
Dnia 6.02.2022 o 21:45, Nadziejka napisał:
 Zapraszam  serdecznie na kolejny dla Adusi    
 Z modlitwa za pokój nam wszystkim pozdrawiam Mazowszaneczkowo calunie Rozliczam poniedzieli moze juz bede miec calosc, posle dla Aduni ok 67 zl
  • Like 1
Posted
Dnia 26.02.2022 o 11:05, Nadziejka napisał:
 Z modlitwa za pokój nam wszystkim pozdrawiam Mazowszaneczkowo calunie Rozliczam poniedzieli moze juz bede miec calosc, posle dla Aduni ok 67 zl

Pozdrawiam serduszka pozdrawiam
poslalam z baz zakonczonego pieniazki dla Adusi
Posted
Dnia 2.03.2022 o 14:40, Mazowszanka13 napisał:

Ważyłam dzisiaj Adę. Waży już 9,8 kg !!

to już ją oddaj, zanim osiągnie 15 kg, he, he!

Po naszego Miśka z kojca gminnego też był obiecujący telefon - moze w niedzielę się sprawa wyjaśni 🙂

• Like 1
Posted
Dnia 2.03.2022 o 10:09, Mazowszanka13 napisał:

Na moim koncie 67 zł z bazarku Nadziejki.

Dziękuję Nadziejko, jesteśmy na plusie 🙂

Jutro Ada ma sterylizację w Makowie o 9 rano. Płaci gmina Krasnosielc. Brawo !

Potwierdz serdenko na tym tutaj kramiku , nie a tamtym dawno zakonczonym rozliczonym           pozdrawiam pozdrawiam
Posted

Za pół godziny wyruszamy. Najtrudniejsze jest niedawanie jedzenia. Pozostała dwójka dostałą śniadanie w konspiracji. Ada dzisiaj wychodzi na smyczy pod kontrolą, aby czegoś nie zjadła, bo prawdziwy z niej odkurzacz.

• Like 1