Jump to content
Dogomania

Wabi zamieszkała we Wroclawiu:) Zima w betonowym schroniskowym boksie jest straszna, a ona jest malutka, ma króciutką sierść i tak bardzo prosi o pomoc:(

Recommended Posts

Posted
Dnia 21.01.2022 o 09:57, Ellig napisał:

Super :) Ja juro rano ja poreklamuję na FB. Najlepiej właśnie w weekend.Udostepniam na grupach po jednym psie, bo jak daję więcej, to mne FB blokuje.

Dziś rano jamniki wyszły z dorosłymi i Wabi tak z nimi szalała i je męczyła, że na koniec spaceru już nie dały rady i pouciekały pod auto. Ta sunia ma niespożyte pokłady energii.

Posted
Dnia 22.01.2022 o 20:47, Tola napisał:

Dzisiaj sobota i nikt nie zapytał o Wabi:(

Jeszcze zapyta i to super domek. Sunia jest śliczna.

Posted
Dnia 26.01.2022 o 09:47, Aska7 napisał:

Poszło dla Wabi 150,00 zł. ze Srebra2, jak dojdzie poproszę o potwierdzenie

Pięknie dziękuję, potwierdzę jak dostanę wydruk z konta.❣️🌹 

Posted
Dnia 26.01.2022 o 16:08, Jo37 napisał:

Trzymam.

Ja też trzymam, ale przy okazji tak z innej beczki  🙂  Nie wiem ile mam Ci zwrócić za tą kurtkę przeciwdeszczową, która kupiłaś na jednym z bazarków od themagda. Przypomnisz sobie 🙂  Może wpłaciłabym na Twoim bazarku na serduszko, czy cegiełkę za tą kwotę?

Posted
Dnia 26.01.2022 o 16:48, elik napisał:

Ja też trzymam, ale przy okazji tak z innej beczki  🙂  Nie wiem ile mam Ci zwrócić za tą kurtkę przeciwdeszczową, która kupiłaś na jednym z bazarków od themagda. Przypomnisz sobie 🙂  Może wpłaciłabym na Twoim bazarku na serduszko, czy cegiełkę za tą kwotę?

Nie pamiętam kwoty. Wpłać może 10,00 zł na moim bazarku

Książki dla dzieci i młodzieży dla Samby i Piksela do 28.01.22 do godz. 20:00 - Bazarek - Dogomania

Dopiszę cegiełki wieczorem bo na tym bazarku ich nie ma.

Posted

Dziękuję za kciuki, przydały się, chociaż na rozstrzygnięcie musimy jeszcze poczekać.

Jest rodzina z Wrocławia zainteresowana Wabi - dom z ogrodem, dwoje dzieci w wielu 10 i 13 lat, świnka morska Groszek lat lat 5, a  w rodzinnym domu pana zawsze były zwierzaki (owczarek, 2 boksery, kot).

We Wrocławiu mieszkają dziadkowie ze strony pana, więc w razie potrzeby mogą zaopiekować się suczką, urlopy planują spędzać w miejscach,  gdzie można przyjechać z psami.

Rodzina od ok dwóch lat myśli o adopcji, rozglądali się od czasu do czasu za niedużym kundelkiem.

Wabi wzbudziła ich sympatię od razu i u obojga, (co do tej pory się nie zdarzyło), a szukali bez pośpiechu, na zasadzie, że jak już się otworzą na psa, to los sam nimi pokieruje.

Rodzina po wizycie chce jechać do hoteliku poznać sunię i wtedy podejmę decyzję.

Kciuki więc potrzebne nadal, mam nadzieję, ze wabi wróci z rodzina do Wrocławia.

Zaraz napisze do Poker i bardzo mocno poproszę o wizytę.

• Like 2
Posted
Dnia 26.01.2022 o 21:47, Jo37 napisał:

Zapowiada się nieźle.

Przy okazji - wizyta dla kotka w sobotę 29.01 o godz. 11:00

Bardzo dziękuję, napiszę na zamojskim serce-ruchomy-obrazek-0621.gif