Jump to content
Dogomania

Udało się Cymuniek ma super Opiekunów. Cymek z krzywym zgryzem wygląda, jakby cały czas sie śmiał, ale wcale nie jest mu do śmiechu :( Z taka urodą zostanie w schronie do końca swoich dni, jeśli mu nie pomożemy! Ale my mu pomożemy, bo jak nie my to kto?

Recommended Posts

Posted
Dnia 2.09.2022 o 21:59, Tyśka) napisał:

Pozwoliłam sobie zrobić post transprotowy na fb: KLIK

Proszę o udostępnienia.

Tysiu bardzo, bardzo serdecznie dziękuję za ful obsługę mojego Cymusia   1521664952_dlaciebiebukietczerwonychr1.gif.23830feaf3c56e0d346c9feaddb74540.gif

Udostępniłam oczywiście  🙂  Tylko myślę, że trzeba zmienić trasę, bo Cymuś jest w Bieszczadach, nie w Rzeszowie. Ostatnio Pani Kasia wyjechała po Hugo do Tarnowa jeśli dobrze pamiętam i mogłoby być w ogłoszeniu, że trasa z Tarnowa, ale jeszcze dopytam.

Posted
Dnia 2.09.2022 o 21:33, Tyśka) napisał:

A może na Śląsku miałby kto przetrzymać psiaka? Ze Śląska chyba są często transporty do Wrocławia, no a z Wrocławia do Poznania to już tylko 2,5h drogi. Mogę też ogłosić że szukamy transportu na trasie Rzeszów-Poznań, może akurat się znajdzie jakiś transport...

To dobry pomysł, ale jak szukać transportu z Gliwic do Wrocławia? To się chyba nie uda  😞 bo jeszcze trzeba byłoby zgrać to z Panią Anitą, żeby w odpowiednim czasie przyjechała do Wrocławia  😞  

Posted
Dnia 2.09.2022 o 22:10, elik napisał:

Tysiu bardzo, bardzo serdecznie dziękuję za ful obsługę mojego Cymusia   1521664952_dlaciebiebukietczerwonychr1.gif.23830feaf3c56e0d346c9feaddb74540.gif

Udostępniłam oczywiście  🙂  Tylko myślę, że trzeba zmienić trasę, bo Cymuś jest w Bieszczadach, nie w Rzeszowie. Ostatnio Pani Kasia wyjechała po Hugo do Tarnowa jeśli dobrze pamiętam i mogłoby być w ogłoszeniu, że trasa z Tarnowa, ale jeszcze dopytam.

To dopytaj proszę to zmienię:) ale najlepiej, gdyby Cymuś mógł być dowieziony przez panią Kasię do większego miasta, wieksza szansa że ktoś się znajdzie.

Posted
Dnia 2.09.2022 o 22:14, Tyśka) napisał:

To dopytaj proszę to zmienię:) ale najlepiej, gdyby Cymuś mógł być dowieziony przez panią Kasię do większego miasta, wieksza szansa że ktoś się znajdzie.

Za 2 tygodnie mąż Pani Kasi będzie mógł zawieź Cymusia do Gliwic.

Posted
Dnia 2.09.2022 o 21:35, Tyśka) napisał:

Doczytałam o drugiej Pani. Trzymam kciuki bardzo mocno 🙂 Wrocław jest bardzo psiolubny, a Cymuś miał piękną sesję foto. Dziękuję za miłe słowa, ale mała moja zasługa.

Jakże mała? To z Twojego ogłoszenia te domki   🙂

Posted
Dnia 2.09.2022 o 22:41, Tyśka) napisał:

To zmienić początek trasy z Rzeszowa na Tarnów czy na Gliwice?

Gliwice to dopiero za 2 tygodnie, a może znalazłby się transport wcześniej np z Tarnowa. Muszę porozmawiać z P. Kasią, ale dzisiaj jest już za późno.

Posted
Dnia 2.09.2022 o 20:57, elik napisał:

Problem z transportem. Pani myślała, że Cymuś jest we Wrocławiu, bo tam ogłasza go Tysia  1819741933_balonikserce2.jpg.8f3c1173c1c8b2c52d4b662ce71f3b39.jpg  i była gotowa pojechać po niego, ale Cymuś jest w Bieszczadach.

Jakby była zrzutka na transport to jakiś grosik dorzucę. 

• Like 1
Posted
Dnia 3.09.2022 o 00:49, Poker napisał:

Ja też szukam transportu,ale z Zamościa do Katowic.

A ja z Zamościa do Katowic i z Katowic do Wrocławia lub nowej Soli.

Bardzo ciesze się z domku Cymusia:)

Poczekał sobie chłopak, ale chyba było warto:)

• Like 1
Posted
Dnia 2.09.2022 o 22:41, Tyśka) napisał:

To zmienić początek trasy z Rzeszowa na Tarnów czy na Gliwice?

Pani Kasia mówi, że mogłaby zawieźć Cymusia także do Rzeszowa, albo gdzieś do autostrady.

Posted
Dnia 3.09.2022 o 00:49, Poker napisał:

Ja też szukam transportu,ale z Zamościa do Katowic.

Dnia 3.09.2022 o 12:31, Tola napisał:

A ja z Zamościa do Katowic i z Katowic do Wrocławia lub nowej Soli.

Cymusia ewentualnie zawiózłby mąż Pani Kasi z Bieszczad do Gliwic, ale samochodem osobowym.

Szykuje się dla Hugo dom we Wrocławiu i jeśli wszystko dobrze się ułoży, to Cymuś z Hugo pojechaliby razem do Gliwic. Z Gliwic do Wrocławia zabrałaby ich pani chętna na Hugo, a pani od Cymusia odebrałaby go z Wrocławia, od Pani zainteresowanej Hugo. Ale to jest wszystko patykiem na wodzie pisane  🙂  Będzie to bardziej pewne po sprawdzeniu domu we Wrocławiu.

• Like 2
  • Upvote 1
Posted
Dnia 3.09.2022 o 19:47, Tyśka) napisał:

Dzieje się, kciuki:)

Oj potrzebne, żeby to się udało przeprowadzić sprawnie i dokładnie, jak zaplanowane  🙂 

Posted

Miałam nadzieję, że od męża z firmy będą jechać ta trasą do pracy,ale niestety nie.

Może rzeczywiście ten łączony transport wypali.

Posted
Dnia 3.09.2022 o 20:36, kado napisał:

Miałam nadzieję, że od męża z firmy będą jechać ta trasą do pracy,ale niestety nie.

Może rzeczywiście ten łączony transport wypali.

Dzięki  🙂    Trudno się mówi i... szuka się dalej  🙂  

Posted
Dnia 2.09.2022 o 22:53, Radek napisał:

Jakby była zrzutka na transport to jakiś grosik dorzucę. 

Bardzo dziękuję Radku  🙂 

• Like 1
Posted
Dnia 3.09.2022 o 12:31, Tola napisał:

Ja jeszcze boję się cieszyć. Pani nie odesłała umowy adopcyjnej.

Posted
Dnia 4.09.2022 o 17:57, elik napisał:

Pani nie odesłała umowy adopcyjnej.

Trzeba mieć nadzieję, że odeśle. W każdym razie nie puszczam kciuków. 

• Like 1
Posted
Dnia 4.09.2022 o 21:32, Radek napisał:

Trzeba mieć nadzieję, że odeśle. W każdym razie nie puszczam kciuków. 

Bardzo dziękuję  🙂  

Posted
Dnia 4.09.2022 o 17:57, elik napisał:

Ja jeszcze boję się cieszyć. Pani nie odesłała umowy adopcyjnej.

Dzisiaj dospałam umowę uzupełnioną danymi adoptującego. Pani pisze, że ma nadzieje na szybkie spotkanie z Cymusiem,  a ja nie mam transportu z Gliwic do Wrocławia     😪