Jump to content
Dogomania

Udało się Cymuniek ma super Opiekunów. Cymek z krzywym zgryzem wygląda, jakby cały czas sie śmiał, ale wcale nie jest mu do śmiechu :( Z taka urodą zostanie w schronie do końca swoich dni, jeśli mu nie pomożemy! Ale my mu pomożemy, bo jak nie my to kto?

Recommended Posts

Posted
Dnia 25.08.2022 o 16:45, Gabi79 napisał:

Zaglądam za każdym razem, gdy jest nowy wpis z zapartym tchem

Myślę, że konkretne wiadomości będą dopiero wieczorem  🙂

Posted

Próbowałam się dodzwonić,ale najpierw nikt nie odbierał,a później poczta głosowa. Wieczorkiem jeszcze raz zadzwonię,bo to różnie bywa.Moze jest w pracy, może ma spotkanie. Zobaczymy.

Posted
Dnia 25.08.2022 o 17:08, kado napisał:

Próbowałam się dodzwonić,ale najpierw nikt nie odbierał,a później poczta głosowa. Wieczorkiem jeszcze raz zadzwonię,bo to różnie bywa.Moze jest w pracy, może ma spotkanie. Zobaczymy.

Dnia 25.08.2022 o 18:17, kado napisał:

Jesteśmy umówieni na jutro w okolicach godziny 19.

Bardzo dziękuję także za wytrwałość     😉  

Posted
Dnia 25.08.2022 o 16:29, elik napisał:

Dzięki  🙂  Masz szczęśliwą rękę do ogłoszeń  🙂  

Bardzo będę wdzięczna za kolejne ogłoszenia   1287012157_balonikserce1.jpg.0429043440697f1ccc7a897c75bba801.jpg

Oj, z tą ręką jest różnie 😉 Są psy, które ogłaszam od roku albo paru lat...

Ale jeśli będziesz mieć psy do ogłaszania to pisz do mnie. 

Za wizytę i całokształt kciukuję.

• Like 1
Posted

Dzisiaj będzie wiadomo co i jak. Nawet jeśli to jeszcze nie ten dom, to dobrze, że coś drgnęło, bo do tej pory poza głupawymi telefonami nie było nic.

Posted
Dnia 26.08.2022 o 20:33, kado napisał:

Niestety,ale Cymek dalej szuka domku....

Bardzo serdecznie dziękuję Ci za przeprowadzenie tej wizyty   1939237282_dzikujlicznie2.jpg.9c81690a97413fbfcfdebd9979417664.jpg

Przykro mi, że marnowałaś czas. Gdyby facet powiedział, że w domu jest tylko w weekendy, a żona pracuje i jest około 10 godzin poza domem i do tego ma szczeniaka, to od razu powiedziałabym mu, że nie dam mu Cymusia.
Facet nie był szczery w rozmowie  i miał czelność zadzwonić i pytać czemu nie może jutro jechać po pieska. Twierdził, że zabierałby Cymusia z sobą. Powiedziałam mu, że nie takiego domu szukam dla Cymusia. On musi mieć poczucie stabilizacji i bezpieczeństwa, swoje stałe miejsce, a nie mieszkać co kilka dni w innym miejscu.

Cymuniu kochany, nadal szukamy Ci domku.

• Like 1
Posted
Dnia 26.08.2022 o 20:53, Gabi79 napisał:

Szkoda, że to jeszcze nie TEN dom.

Czekamy na najlepszy z najlepszych

Dokładnie tak Gabi. Czekamy na dom, w który Cymuś będzie miał swoje stałe miejsce w sypialni i przy stole  🙂 

Posted
Dnia 26.08.2022 o 20:58, Tyśka) napisał:

Oj, szkoda... 😞

Szkoda, bo myślałam, że Cymuniek doczekał się już swojego stałego, dobrego domku, który go rozumie  i zapewni mu jego potrzeby.

Posted

W sprawie adopcji Cymusia zadzwoniła pani z okolic Poznania. Pani mieszka w bliźniaku z dwójką dzieci - 21 i 16 lat oraz papugą. Posesja ogrodzona, zgadza się na wizytę PA i umowę adopcyjną.

Czy mamy na dogo kogoś z Poznania?

• Upvote 1
Posted
Dnia 30.08.2022 o 13:32, elik napisał:

W sprawie adopcji Cymusia zadzwoniła pani z okolic Poznania. Pani mieszka w bliźniaku z dwójką dzieci - 21 i 16 lat oraz papugą. Posesja ogrodzona, zgadza się na wizytę PA i umowę adopcyjną.

Z okolic Poznania, czyli gdzie? Może mogłabym pomóc.

• Like 1
Posted

Oj, to przeciwległa strona Poznania niż ja mieszkam. Niestety, nie mam jak pomoc. Do 20km byłabym w stanie jakoś się zorganizować, a tu dużo dalej. Przykro mi. 

Mogę jedynie poszukać kogoś. Na dogo była supergoga z Fundacji Animalia. Może ona. A może ktoś z Fundacji Kejtersi. 

Posted
Dnia 30.08.2022 o 16:37, Tyśka) napisał:

Oj, to przeciwległa strona Poznania niż ja mieszkam. Niestety, nie mam jak pomoc. Do 20km byłabym w stanie jakoś się zorganizować, a tu dużo dalej. Przykro mi. 

Mogę jedynie poszukać kogoś. Na dogo była supergoga z Fundacji Animalia. Może ona. A może ktoś z Fundacji Kejtersi. 

To około 20 km od Poznania. Bardzo proszę Tysiu o pomoc w szukaniu wizytatora    2121535780_gifproszcy.gif.aa3747331fe81c4a79b5aa9df327f0ad.gif

Cymusiowi już czas do domku własnego.   

Posted
Dnia 30.08.2022 o 16:42, elik napisał:

To około 20 km od Poznania. Bardzo proszę Tysiu o pomoc w szukaniu wizytatora    2121535780_gifproszcy.gif.aa3747331fe81c4a79b5aa9df327f0ad.gif

Cymusiowi już czas do domku własnego.   

Dnia 30.08.2022 o 16:37, Tyśka) napisał:

mail do supergogi [email protected] mam też telefon / mam nadzieje ,że aktualny/ podam na pw jak chcecie. 

Posted
Dnia 30.08.2022 o 13:32, elik napisał:

Eliku, mam namiar na pana fundacja Animalia. Robił mi wizytę dla Bemola. Bardzo kompetentny i wnikliwy. Mogę podesłać numer telefonu. Zapytasz, czy pomoże. 

• Like 1
Posted
Dnia 30.08.2022 o 17:01, Alaskan malamutte napisał:

Eliku, mam namiar na pana fundacja Animalia. Robił mi wizytę dla Bemola. Bardzo kompetentny i wnikliwy. Mogę podesłać numer telefonu. Zapytasz, czy pomoże. 

Ojejjjj bardzo, bardzo dziękuję   1592728750_dzikuj7.jpg.474635d896ef12f1aed81362c448f053.jpg   Oczywiście proszę o namiar na pana 🙂