Jump to content
Dogomania

Rewa - znaleziona na śmietiku, zestresowana sunia, która kompletnie nie radzi sobie w warunkach schroniska prosi i pomoc. Ma miejsce u kikou, ale brakuje jej funduszy. Pomóżmy jej

Recommended Posts

Posted
                Iskiereczko zagladam z mnostwem tulanek pozdrowien

Marina Fedotova | Advocate-Art | Desenhos de fadas, Arte com fadas ...                             
  • Like 1
Posted
Dnia 7.01.2022 o 20:15, MALWA napisał:

Jestem i ja u Rewy. 

Wczoraj zgodnie z deklaracja na pw przekalam za grudzuen oraz styczen i luty 2022 r.

Witaj Agnieszko i zaglądaj proszę do Rewuni  🙂 

Dziękujemy bardzo za deklaracje   kwiat-ruchomy-obrazek-0267.gif.1857cccc56f4ce9f403d13ccb5be6b57.gif

Posted

Na konto Rewuni wpłynęły poniższe kwoty:

20,00 od Kaas1  deklaracja  XII   -  6.01.
  10,00 od Nesiowata  deklaracja  I   -  7.01.
  60,00 od MALWA  deklaracja  XII. - II   -  7.01.

Bardzo serdecznie dziękuję   bukiet.jpg.c5e883000752c194a7eb0a84ff82e9ff.jpg          

Posted
Dnia 31.12.2021 o 19:14, kikou napisał:

Trzeba pomyśleć w styczniu o badaniach przygotowujących do sterylizacji, ponieważ prawdopodobnie ok. października sunia miala szczeniaki, zostala znaleziona z listwami pełnymi mleka na tym śmietniku. 😕 Śpi juz pewnie i spokojnie bo pierwszej nocy była niespokojna i popiskiwała. 

Kasiu przypominam się cichutko  🙂 

Posted
Dnia 9.01.2022 o 08:09, Tyśka) napisał:

Jak się czuje Rewa? 🙂

Pewnie wkrótce się dowiemy przy okazji badań przed sterylką  🙂 

Posted

Zagladam z mnostwem pozdrowien                                                                                                                  Rewuni i braciszkom oraz bardzo dzielnej kikou

Posted
Dnia 9.01.2022 o 20:40, Nadziejka napisał:

Zagladam z mnostwem pozdrowien                                                                                                                  Rewuni i braciszkom oraz bardzo dzielnej kikou

Dziękujemy i także pozdrawiamy Ciociu Nadziejeczko    1174020255_buziaczki7.jpg.c0eb4047fe8e0a99e281075157efca14.jpg

Posted
Dnia 12.01.2022 o 13:30, Ewa Marta napisał:

Zaglądam do Rewy, cudownej sunieczki 🙂

Pięknie dziękujemy za odwiedziny   74369534_BeDzikujCi.png.563147e01bf182c109377f808227406f.png  i zapraszamy na następne  🙂 

Posted

Na konto Rewuni wpłynęły poniższe kwoty:

20,00 od jaguska  deklaracja  I   -  11.01.
  20,00 od b-b  deklaracja  II   -  12.01.

Bardzo serdecznie dziękuję 

choinka2.gif.95bb25ae01b1ce3910067294206030c2.gif

oraz
  25,00 od elik  deklaracja  I   -  12.01.

Posted
Dnia 14.01.2022 o 18:32, Ellig napisał:

Co słychać u Rewy?

Całkiem zapomniałam o swoich pieskach  😞   Rewa miała mieć badania pod kątem sterylki. Muszę zapytać Kasi.

• Like 1
Posted

Rewunia nie ma jeszcze badań ponieważ będzie powtórka z odrobaczania i dopiero, jak się odżywi po tych robalach, będzie możliwy zabieg. Badanie krwi odbędzie się więc najwcześniej na początku lutego. Wymęczyły bidulkę te robale  😞 

Posted

Z tą nasza Rewunią to nie jest zbyt prosto. Jak jeszcze w pierwszy dzień bała się ale pozwoliła się wziąć na kolana i zrobić parę zdjęć teraz jest bardziej pewna siebie i bardzo się szarpie i drapie naprawdę nie daje się dotykać.  Jest bystra, siusia na dworze, wie że tu mieszka, przybiega chetnie do domu do  ciepełka. Na szczęście kocha jeść i zawsze chętnie podchodzi jak coś mam w rękach. Ale jak już weźmie kąsek to ma człowieka gdzieś.

Ale jakie tu atrakcje urządza, jesli tylko jakieś zakupy leżą na stole, porywa błyskawicznie łup i biegnie w najdalszy kąt wybiegu. Już biegałam za nią bo pobiegła z całym chlebem żytnim, ze dwa razy ze śniadaniem do pracy, z kawałkiem wołowiny, z paczką wątróbki. Ewidentnie ta mała zdobywała sama jedzonko. 

Poza tym wszystko w porządku, apetyt przedni, kupka modelowa ( ale te dodatkowe odrobaczenia musimy zaliczyć bo jeszcze mogły jakieś jaja przeżyć po ostatnim i rozwinąć się) Niunia żyje zgodnie z wszystkimi innymi pieskami, szczególnie lubi jednego kolegę, z którym chetnie biega, a że jest ciepło to oboje przynoszą na lapkach kilogramy blota codziennie. 

Fotki mam kiepskie, musze sie czaic gdzieś z boku bo sunia jest bardzo czujna, jak widzi, że celuję telefonem to natychmiast ucieka. Może jutro zaczaję się na nią jak paparazzi gdzieś za krzakiem 😉

IMG_20220114_084507.jpg

• Like 1
Posted
Dnia 15.01.2022 o 20:24, kikou napisał:

Może jutro zaczaję się na nią jak paparazzi gdzieś za krzakiem 😉

Dzisiaj cały dzień, od rana przepłakałam, a na wieczór mnie rozbawiłaś  🙂  Dziękuję Kasiu za wiadomości.

Rewcia tak wygląda, że ma się ochotę ją przytulić, pogłaskać, a to takie niedotykalskie stworzenie. Szkoda.   Może uda Ci się zrobić z Rewy pieszczoszkę  🙂