Nadziejka Posted December 16, 2021 Posted December 16, 2021 Dobreduszki kochane Czy zgadzacie sie aby pieniazki poszly dla tego duzutkiego uratowanego Michu Misia? tutaj wstawiam watek bidunia rudunia duutkiego, tez jest pod opieka naszej Eliczkowej a poniewaz Cymus jest troszke bogatszy,to czy moga isc bazareczkowe dla Michunia? Ciocia mdk8 kup teraz mam na koncie 25 zl Dziekuje klaniam za nadplate num 2 a bombonierka Pergale ciemna czek. praliny 7 zl num 2 b bombonierka Pergale mleczna czek.praliny 7 zl num 13 c mydelko Pani Walewska Noir 3 zl Ciocia Nesiowata kup teraz mam na koncie dziekuje num 7 misio duzy pluszak 5 zl Ciocia elik za wywol num 1 a torebunia lakierowanan w kwiaty jak nowa 13 zl Wujcio Radek kup teraz mam na koncie z nadplata dziekuje cudnie 10 zl num 10 a skarpetunki rozowe damskie 5 zl Pani Anna Nadziejkowa znajoma kup teraz num 3 serce duze ceramika kolor ecru daje Sercem 10 zl GatoNegro22 kup teraz mam na koncie z Cegielenka razem 15 zl dziekuje pieknie! num 5 zel pod prysznic Marsialis 400 mll truskawka 10 zl Jo37 kup teraz mam na koncie 6 zl num 13 a mydelko P.Walewska Noir 3 zl num 13 b mydelko P.Walewska Noir 3 zl Dobreduszki zapraszamy goraco Sercem Calem z Nadziejkowa Na pomoc temu bieduniowi nad biedunie ... tu zdj ze schronu Zapraszamy do pomocy Tak pisze nasza elikowa: ,,Psiaczek o roboczym imieniu Śmieszek, pojedzie do Pani Kasi w Bieszczady, tam, gdzie już kilka psiaczków będących pod moja opieką, odreagowało stres po schronisku i obecnie przebywają w bardzo dobrych domach. Przez tydzień Śmieszek będzie wraz z Misiem mieszkał w hotelu Amok, a 25.12. Pani Kasia zabierze go jadąc ze Ślaska w Bieszczady. Psiaczek niewiele będzie potrzebował, bo tylko karmę i opłacenie ewentualnej opieki weterynaryjnej, bez żadnych dodatkowych kosztów, ale na to też będzie potrzebna kasiorka. Dlatego zamierzam poprosić deklarowiczów Saruni [*] aby wsparli go deklaracjami. Kasę dla niego zbierać będziemy na konto Fundacji ZEA, bo to ona będzie kupować karmę i opłacać koszty ewentualnego leczenia.,, Bardzo proszę o pomoc w jego utrzymaniu,, Wysylam tylko Poczta Polska kramik roznosci potrwa do 30 grudnia do godz 23.00 Quote
Nadziejka Posted December 16, 2021 Author Posted December 16, 2021 Num 1 szaliczek husta cienka w centeczki Marks Spencer z metką tu zdj z Nadziejkowa wykonanan 100 procen stylon nowiutenka cienka przewiewna w centki kolory braz ,szary ze zlotym w pieknym pudeleczku Bardzo piekna malunia delikatna cena wywol 15 zl nowa cena wywol 11 zl Dar Mojej Kochanej Synowej Dziekuje Serce Num 1 a piekna torba bardzo modna lakierowana stan jak nowa , zapinana suwakiem pojemna dosc duza wymiary niezwykla naprawde niezwykla cena wywol 13 zl za wywol Ciocia elik dziekuje pieknie kup teraz 15 zl Quote
Nadziejka Posted December 16, 2021 Author Posted December 16, 2021 Dar Mojej Kochanej Synowej Num 2 bombonierki pysznosci praliny Pergale a ciemna czekolada kup teraz 7 zl kupila mdk8 dziekuje pieknie b mleczna czekolada kup teraz 7 zl kupila mdk8 dziekuje pieknie! Quote
Nadziejka Posted December 16, 2021 Author Posted December 16, 2021 Dar Mojej Kochanej Synowej Num 3 serce ceramiczne doc spore piekne! nowe stan idealny kolor ecru cena kup teraz 5 zl kupila Pani Anna Nadziejkowa znajoma kup teraz 10 zl Dziekuje cudnie! Quote
Nadziejka Posted December 16, 2021 Author Posted December 16, 2021 Num 4 bransoleta z kamieni rzezbenych rozmiar uniwersalny jest piekna lata temu kupilam na jakims bazarku polecam polecam jest na mocnej gumce zawiazanej i pokolorowanej ,juz taka kupilam cena wywol 6 zl kup teraz 8 zl nowa kup teraz 3 zl Num 4 a portfelik zabawka przeswietny z suwaczkiem na roznosci, na pieniazki fajny smieszny... stan jak nowy ciut uzywany zdj z Nadziejkowa cena ile ktora Dobradusza zaproponuje Quote
Nadziejka Posted December 16, 2021 Author Posted December 16, 2021 Dar Mojej Iskiereczki Synowej Num 5 żel pod prysznic Marselliais 400 mll trwaly bardzo ujmujacy piekny zapach cena kup teraz 10 zl kupila GatoNegro22 dziekuje pieknie! Quote
Nadziejka Posted December 16, 2021 Author Posted December 16, 2021 Num 6 sloiczek na roznosci,na przyprawy rozowy szklany z zakreteczka nowy zdj z Nadziejkowa cena ile Dobruszka da Quote
Nadziejka Posted December 16, 2021 Author Posted December 16, 2021 Num 7 super Misko pluszak zabawka zwierzunkowa stan uzywany ale ale bardzo dobry duzy ok 30 cm mieciutenki kolor kremowy cena ile Dobradusza da Ciocia Nesiowata za 5 zl Dziekuje Serce! Quote
Nadziejka Posted December 16, 2021 Author Posted December 16, 2021 Dar od dogomaniowej irysek Dziekuje pieknie Num 8 torebunia mala czerwona lakierowana piekna jest stan bardzo dobry jak nowa z paseczkiem zdj z Nadziejkowa cena wywol ile Dobraduszka zaproponuje Quote
Nadziejka Posted December 16, 2021 Author Posted December 16, 2021 Num 9 broszka metalowa zloty kolor liść bardzo elegancka tutaj zdj podobnej z google cena kup teraz 0,20 gr Quote
Nadziejka Posted December 18, 2021 Author Posted December 18, 2021 Num 10 sweterek zolty cytrynowy podwojny beda zdj z Nadziejkowa rozmiar L Xl jak nowy rozciaga sie cena ile Dobradusza zaproponuje Num 10 a skarpetki damskie mlodziezowe rozowe rozmiar 39-42 nowiutkie cena ile Dobradusza zaproponuje kupil Wujcio Radek za 5 zl dziekuje pieknie Quote
Nadziejka Posted December 18, 2021 Author Posted December 18, 2021 Num 11 mydelka dwa linda oliwkowe i remowe cena ile dobradusza zaproponuje Quote
Nadziejka Posted December 18, 2021 Author Posted December 18, 2021 Dary Mojej Synowej Kochanej Num 12 zawieszka choineczka piekna ozdoba ze sklejki plus male ozdobenki i napisy ok 27 cm z zawieszeczka polecam polecam cena wywol 4 zl kup teraz 6 zl nowa kup teraz 2 zl Quote
Nadziejka Posted December 18, 2021 Author Posted December 18, 2021 Dar Mojej Synowej Dziekuje Iskiereczko Num 13 mydelka Pani Walewska Noir piekny zapach 3 x po 100 gram a cena kup teraz 3 zl kupila Jo37 dziekuje! b cena kup teraz 3 zl kupila jo37 dziekuje! c cena kup teraz 3 zl kupila mdk8 dziekuje! Quote
Nadziejka Posted December 18, 2021 Author Posted December 18, 2021 Z wateczku wiesci kochani!: Psiaki są już w drodze do hotelu Amok. Ostatnie spojrzenie na wredną rzeczywistość. Moja noga nigdy więcej tu nie zawita. 1 Quote
Nadziejka Posted December 18, 2021 Author Posted December 18, 2021 Zapraszamy z Nadziejkowa cala dusza Quote
Nadziejka Posted December 18, 2021 Author Posted December 18, 2021 Dnia 18.12.2021 o 11:46, Kamila Proc napisał: wpadlam Dziekuje serdenko dziekuje ze zawsze Jestes Pozdrawiamy Quote
elik Posted December 18, 2021 Posted December 18, 2021 Nadziejeczko kochana bardzo ser4deczie dziękuję Ci zakolejny bazarek dla mojego podopiecznego piesionka Quote
Nadziejka Posted December 18, 2021 Author Posted December 18, 2021 Dnia 18.12.2021 o 15:03, Nesiowata napisał: 7 za 5 zł proszę Ciociu Kochana Dziekuje Pieknie Pozdrawiam Quote
Nadziejka Posted December 18, 2021 Author Posted December 18, 2021 Dnia 18.12.2021 o 18:41, elik napisał: Nadziejeczko kochana bardzo ser4deczie dziękuję Ci zakol3ejny bazarek dla mojego podopiecznego piesionka Jak dobrze jak cud Ciociu ze udala sie pomoc i dla kosmeczka iskiereczka Bardzo bardzo jemu kibicujemy 1 Quote
Nadziejka Posted December 18, 2021 Author Posted December 18, 2021 Dokladamy skarpetunki stopki rozowe Quote
Recommended Posts