Ewa Marta Posted December 4, 2021 Posted December 4, 2021 Dnia 4.12.2021 o 19:57, agat21 napisał: Rozmawiałam z Panią Anią. Wysyłam w poniedziałek Jej książkę. Potem p. Ania prześle książkę Ewie Marcie, bo ma adres. Czy tak może być? Ewo, a Ty byś przesłała dalej na przykład do Konfirm? Jakby ktoś jeszcze był chętny za grosik dla Fado, to dajcie tu znać 🙂 Taka przekazywalnia by się zrobiła 😄 Super pomysł, wchodzę w to:) Poproszę tylko o chwilkę dłużej dla siebie, jak już książka przyjdzie, bo mam w tej chwili rozgrzebane trzy inne i muszę skończyć je czytać, żeby zacząć Panią dr Sumińską. Czy mam wpłacić już teraz swoją deklarację? A swoją drogą słuchałam dzisiaj w radio Tok Fm audycji pani doktor. Zaprosiła do rozmowy dr Jagielskiego. Ależ ten człowiek ma wiedzę onkologiczną! Mimo, że leczyłam u niego dwa moje psiaki i dużo wiedziałam, dzisiaj jeszcze sporo nowych rzeczy usłyszałam. Quote
agat21 Posted December 4, 2021 Author Posted December 4, 2021 Dnia 4.12.2021 o 20:20, Ewa Marta napisał: Super pomysł, wchodzę w to:) Poproszę tylko o chwilkę dłużej dla siebie, jak już książka przyjdzie, bo mam w tej chwili rozgrzebane trzy inne i muszę skończyć je czytać, żeby zacząć Panią dr Sumińską. Czy mam wpłacić już teraz swoją deklarację? A swoją drogą słuchałam dzisiaj w radio Tok Fm audycji pani doktor. Zaprosiła do rozmowy dr Jagielskiego. Ależ ten człowiek ma wiedzę onkologiczną! Mimo, że leczyłam u niego dwa moje psiaki i dużo wiedziałam, dzisiaj jeszcze sporo nowych rzeczy usłyszałam. Ewo, cieszę się, że pomysł przypadł Ci do gustu 🙂 Deklarację wpłać kiedy będzie Ci wygodnie. Może być teraz, może być po dotarciu książki. Ja słucham Sumińskiej co tydzień, czasem nawet dzwonię do audycji 😉 Dzisiaj też słuchałam z uwagą. Jagielski leczył moją sunię chorą na raka kości, 10 lat temu. Może trochę inne czasy były, inaczej wyglądała chemia dla zwierzaków. Nie zdecydowałam się wtedy męczyć mojej sunieczki codziennie przez kilka godzin pod kroplówką. Jagielski mówił, że bez chemii daje jej max 2 miesiące. Żyła 9. Ja jestem poza tym trochę nienormalna. Zawsze myślę o tych, którzy oddali swoje życie i cierpienie, żeby kolejne "cudowne" leki i terapie się pojawiły. I nie wiem czy mam prawo do tego. Quote
Ewa Marta Posted December 4, 2021 Posted December 4, 2021 Ale moment, po Annie G-R jest konfirm, nie ja:) Ona licytowala wyżej, więc ma pierwszeństwo Potem ja, a na końcu mogę odesłać do Anny G-R😃 Quote
agat21 Posted December 4, 2021 Author Posted December 4, 2021 Dnia 4.12.2021 o 21:40, Ewa Marta napisał: Ale moment, po Annie G-R jest konfirm, nie ja:) Ona licytowala wyżej, więc ma pierwszeństwo Potem ja, a na końcu mogę odesłać do Anny G-R😃 Tak, wiem, tylko pani Ania ma Twój adres, więc Jej łatwiej. Nie ma konta na dogo, nie ma komórki, więc po prostu dla Jej wygody. To żaden afront dla Konfirm. Żaden! Konfirm ❤ Quote
agat21 Posted December 6, 2021 Author Posted December 6, 2021 Książka Dość wysłana. Jutro pójdzie książka o górach do Livki, przepraszam dziś już nie zdążyłam. Ale jest już spakowana 😉 Quote
agat21 Posted December 8, 2021 Author Posted December 8, 2021 Książka do Livki poszła wczoraj tylko nic nie mogłam napisać na dogo. Wpłynęła kasa od pani Anny GR. I to z nawiązką - serdeczne dzięki! 💛🧡❤️ Quote
Ewa Marta Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 Ja dopiero dzisiaj wpłaciłam kasę za przechodnią książkę dr Sumińskiej. Quote
agat21 Posted December 8, 2021 Author Posted December 8, 2021 Dnia 8.12.2021 o 10:00, Ewa Marta napisał: Ja dopiero dzisiaj wpłaciłam kasę za przechodnią książkę dr Sumińskiej. Nie "dopiero", a "już"! 😄 1 Quote
Livka Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 Dostałam info, że paczka do odbioru. Migusiem poszło 😉 Dziękuję ❤️ Quote
agat21 Posted December 8, 2021 Author Posted December 8, 2021 Dnia 8.12.2021 o 12:11, Livka napisał: Dostałam info, że paczka do odbioru. Migusiem poszło 😉 Dziękuję ❤️ Wspaniale, bardzo się cieszę 🙂 Teraz jeszcze żeby książki Ci się spodobała, to będzie pełnia szczęścia 😁 Quote
kiyoshi Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 Przegapiłem 😞 😞 A tak mi zależało na tej książce o górach...... Buuuuu Quote
agat21 Posted December 9, 2021 Author Posted December 9, 2021 Przyszła wpłata od Ewy Marty 25 zł a'konto przyszłego przesłania książki Sumińskiej. Serdeczne dzięki! Dzisiaj przelałam na konto Fado 117 zł z tego bazarku. Serdecznie dziękuję! Nie spodziewałam się tak wysokiej kwoty za 2 książki! Jesteście wspaniałe i kochane ❤️🌼🌻 Quote
Ewa Marta Posted December 9, 2021 Posted December 9, 2021 A ja wczoraj rozmawiałam z Panią Anną i prosiłam, żeby się nie spieszyła z czytaniem, bo ja zaczekam spokojnie. Jaka to jest miła osoba😃 Nie mogłyśmy się nagadać. 1 Quote
Livka Posted December 9, 2021 Posted December 9, 2021 Książka już odebrana - jest piękna, nowiutka. Koleżanka zamówiła ją sobie dla męża - zapalonego człowieka gór 🙂 Wielkie dzięki 🙂 1 Quote
agat21 Posted December 9, 2021 Author Posted December 9, 2021 Dnia 9.12.2021 o 11:24, Ewa Marta napisał: A ja wczoraj rozmawiałam z Panią Anną i prosiłam, żeby się nie spieszyła z czytaniem, bo ja zaczekam spokojnie. Jaka to jest miła osoba😃 Nie mogłyśmy się nagadać. To prawda 🙂 Quote
agat21 Posted December 9, 2021 Author Posted December 9, 2021 Dnia 9.12.2021 o 17:53, Livka napisał: Książka już odebrana - jest piękna, nowiutka. Koleżanka zamówiła ją sobie dla męża - zapalonego człowieka gór 🙂 Wielkie dzięki 🙂 Cieszę się, że książka dotarła i że będzie prezentem dla człowieka gór 😀 Oby człowiek gór był zadowolony. Quote
Livka Posted December 9, 2021 Posted December 9, 2021 Dnia 9.12.2021 o 17:56, agat21 napisał: Cieszę się, że książka dotarła i że będzie prezentem dla człowieka gór 😀 Oby człowiek gór był zadowolony. Nie mam wątpliwości, że tak będzie 😉 Quote
agat21 Posted December 10, 2021 Author Posted December 10, 2021 Pani Ania dzwoniła z informacją, że książkę "Dość" dostała i już połowę przeczytała. Dziękuję 🙂 Quote
Ewa Marta Posted December 16, 2021 Posted December 16, 2021 Melduję, że książka już u mnie. Jeszcze nie zaczęłam czytać, bo kończę coś innego. Mam pytanie, komu mam słać książkę dalej? Czy jest ktoś chętny, kto wpłaci coś dla Fado? Jakby co, daj mi znać Agatko. 1 Quote
agat21 Posted December 16, 2021 Author Posted December 16, 2021 Dnia 16.12.2021 o 16:24, Ewa Marta napisał: Melduję, że książka już u mnie. Jeszcze nie zaczęłam czytać, bo kończę coś innego. Mam pytanie, komu mam słać książkę dalej? Czy jest ktoś chętny, kto wpłaci coś dla Fado? Jakby co, daj mi znać Agatko. Ależ szybko poszło 😄 Pani Ania jest jak błyskawica 😉 Zapytam Konfirm czy będzie zainteresowana, licytowała też tę książkę. Quote
Ewa Marta Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Agatko, czy mam gdzieś dalej wysyłać książkę? Quote
agat21 Posted January 5, 2022 Author Posted January 5, 2022 Dnia 5.01.2022 o 17:51, Ewa Marta napisał: Agatko, czy mam gdzieś dalej wysyłać książkę? Ewciu, przepraszam, wyleciało mi kompletnie z głowy. Napiszę do konfirm czy jest zainteresowana i dam znać. Quote
Recommended Posts