Jump to content
Dogomania

Nasz Michu ma DOM :) MICHU już poza schroniskiem. Bardzo potrzebuje kasy na hotel i weta.

Recommended Posts

Posted
Dnia 16.12.2021 o 17:34, Aska7 napisał:

Aska uwielbia jeździć : )

Jo37 też. Się samo wykorzystuje, bez proszenia.

Ale Ty i do Zamościa dodatkowo uwielbiasz.

Posted

Deklaracje stałe:

15,00 zł  -  Gabi 79   

20,00 zł  -  mari23  
 100,00 zł  -  Asia znajoma mari23  
   10,00 zł  -  Nesiowata  

20,00 zł  -  elik  

20,00 zł  -  Agnieszka, znajoma elik 

20,00 zł  -  hamam  

10,00 zł -  kikou    
 100,00 zł  -  Anna G-R  
   25,00 zł  -  Monika z Katowic 
   20,00 zł  -  jankamałpa
   50,00 zł  -  Iwona z Sosnowca, znajoma Toli
   20,00 zł  -  Livka  
   20,00 zł  -  mdk8
   15,00 zł  -  Tianku
   10,00 zł  -  ona03
   25,00 zł  -  Nuncek
= = = = = = = = = = = = = = = =
 520,00 zł

Deklaracje jednorazowe:

100,00 zł  -  maarit   

92,00 zł  -  na koncie Alaskan malamutte  

500,00 zł  -  od córki Figunia na koncie Fundacji ZEA    

100,00 zł  -  od  mari23 na koncie Fundacji ZEA     

200,00 zł  -  ze Staruszkowej Skarpety – mari23
      50,00 zł  -  jankamałpa
    100,00 zł  -  znajomy agat21
    100,00 zł  -  UlaFeta
    200,00 zł  -  WiosnaA

100,00 zł  -  rozi

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
 1.542,00 zł 

Muszę znaleźć jakiś swój post na początku wątku i zrobię tam post rozliczeniowy. Na razie aktualizuje w postach bieżących.

Posted
Dnia 11.12.2021 o 21:02, Nadziejka napisał:

Z calej duszy modle sciskam za wszystko

Nasza babunia podarowala dzis fajny skorzany czarny plaszcz stan bardzo bardzo dobry,mam tez inne rzeczy Nadziejutkowe naszykowane,
komu moge wyslac na bazarek?
chodzi o dobre dokladne zdjecia rzeczy aby pokazac urode 

Posted
Dnia 16.12.2021 o 20:13, Nadziejka napisał:

Nadziejko ja będę robić bazarek jeden za drugim, ale nie wiem kiedy zrobię ten pierwszy. Chyba dopiero po Nowym Roku  😞 

Posted
Dnia 16.12.2021 o 20:22, elik napisał:

Nadziejko ja będę robić bazarek jeden za drugim, ale nie wiem kiedy zrobię ten pierwszy. Chyba dopiero po Nowym Roku  😞 

Dobrze serce to przyszykujemy jeszcze i posle ku Tobie  za jakis czas
Posted
Dnia 16.12.2021 o 20:24, Nadziejka napisał:
  Dobrze serce to przyszykujemy jeszcze i posle ku Tobie  za jakis czas

Może być już po nowym roku  🙂  Dziękuję bardzo  🙂  

Posted

Jesteśmy umówieni z Aska7 jutro o 10.00, mam nadzieję, ze wszytsko pójdzie sprawnie.

Tz był dzisiaj w schronisku - Misiek zamknięty i czeka na wyjazd.

Razem z nim (pod opiekę elik) jedzie mały Śmieszek (tak go nazywali w schronisku)

1633949335629.jpg

1633949342213.jpg

1633949364951.jpg

• Like 3
Posted
Dnia 17.12.2021 o 17:39, Tola napisał:

Niestety, mała ruda suczka, która też miała jutro jechać, została wczoraj wydana.

oby tylko w dobre ręce.

Posted
Dnia 17.12.2021 o 18:29, maarit napisał:

Śmieszek jest cudny ❤️

Prawda. Bardzo uroczy psiak. 🙂

Oby jutro w schronie gładko wszystko poszło i piesy szybko ruszyły po nowe życie.

Asku, niech Ci jutro droga dobrze biegnie i pomyślne wiatry wieją w żagiel 😘 Uważaj na siebie. 

Elik, bardzo bardzo się cieszę, że zdecydowałaś się wziąć Misia pod opiekę. ❤ Dzięki Tobie nie umrze tej zimy w schronie. Oraz dzięki całej dużej grupie ludzi, którzy się zaangażowali w pomoc - ma się rozumieć. Ale to Ty jesteś w tej sytuacji tą iskrą, która jest niezbędna. 

• Like 3
Posted

Cieszę się i smucę jednocześnie. Boli mnie i boi, że mała rudaska zniknęła i nie dowiemy się gdzie trafiła  😞 Przyćmiewa to radość z tego co jutro nastąpi. Może gdybym od razu poprosiła Martusię, żeby rezerwując Misia, zarezerwowała też rudaskę i czarnego? Ale za dużo spraw musiałam zorganizować, żeby wszystkie trzy psiaki mogły wyruszyć jutro razem z Aską, a do tego Rewa i jej dzisiejsze zabranie ze schronu w Miedarach, zamiana miejsc w hotelach, rezerwacja hotelu dla rudaski i czarnego...   Udało się wszystko dopiąć, ale jakim kosztem???  Mały rudasku chcę wierzyć, że trafiłaś do dobrych ludzi.

Posted
Dnia 17.12.2021 o 19:07, agat21 napisał:

Prawda. Bardzo uroczy psiak. 🙂

Oby jutro w schronie gładko wszystko poszło i piesy szybko ruszyły po nowe życie.

Asku, niech Ci jutro droga dobrze biegnie i pomyślne wiatry wieją w żagiel 😘 Uważaj na siebie. 

Elik, bardzo bardzo się cieszę, że zdecydowałaś się wziąć Misia pod opiekę. ❤ Dzięki Tobie nie umrze tej zimy w schronie. Oraz dzięki całej dużej grupie ludzi, którzy się zaangażowali w pomoc - ma się rozumieć. Ale to Ty jesteś w tej sytuacji tą iskrą, która jest niezbędna. 

Dzięki agat za miłe słowa, które jak sama piszesz, należą się bardo wielu osobom, bo dopiero teraz zacznie się prawdziwa batalia o Misia i tylko od nas wszystkich zależy, czy ją wygramy.  Dla Misia.

On będzie potrzebował bardzo dużo naszej uwagi, naszych pieniędzy. Pani z Fundacji, która użycza Misiowi miejsca w Hotelu Amok proponowała załatwieniu dla niego wizyty u weta w Michałowicach, ostatni odcinek drogi przed hotelem. Myślałam na początek o pobraniu choćby krwi do badania. Niestety to sobota i gabinet jest czynny tylko do godz, 14-tej, a nie ma takiej możliwości, żeby zdążyli dojechać przed tą godziną z Zamościa. Rozmawiałam już o tym z Panią Iwoną z hotelu. Niestety przed Nowym Rokiem nie uda się zawieźć Misia do weta.

Posted

Trudno, jak się nie da, to się nie da. Ale najważniejsze, że będzie już miał ciepło, sucho i pełno w brzuchu. I spokojnie. Wet jeszcze chwilę musi zaczekać. 

Posted
Dnia 17.12.2021 o 20:44, agat21 napisał:

Trudno, jak się nie da, to się nie da. Ale najważniejsze, że będzie już miał ciepło, sucho i pełno w brzuchu. I spokojnie. Wet jeszcze chwilę musi zaczekać. 

Tak, najważniejsze, że będzie ciepło w doopinkę, spokój i pełny brzuszek  🙂  Ogromnie się z tego cieszę  🙂