Jump to content
Dogomania

Nasz Michu ma DOM :) MICHU już poza schroniskiem. Bardzo potrzebuje kasy na hotel i weta.

Recommended Posts

Posted

Zaglądam tutaj już drugi czy trzeci raz dzisiaj , nie mogę powstrzymać łez, ale ja ostatnio tak mam:(

Te ze szczęścia będą jednak wtedy, jak Michu pojedzie do AniaB.

Wytrzymał tyle to i to przetrzyma.

Posted

Miałam tego na razie nie pisać, bo tak życzyła sobie AniaB, ale zmieniła zdanie i pozwoliła więc powiem Wam.

8.01. Ania zabierze Micha do siebie na DT!

Aniu ogromne dzięki

1816157976_dlaciebiebukietczerwonychr.gif.70a6293072f126ac96cb3a6b46095a82.gif

Moja radość nie ma granic.

• Like 12
  • Upvote 2
Posted
Dnia 1.01.2022 o 21:33, elik napisał:

Miałam tego na razie nie pisać, bo tak życzyła sobie AniaB, ale zmieniła zdanie i pozwoliła więc powiem Wam.

8.01. Ania zabierze Micha do siebie na DT!

Aniu ogromne dzięki

1816157976_dlaciebiebukietczerwonychr.gif.70a6293072f126ac96cb3a6b46095a82.gif

Moja radość nie ma granic.

Genialna wiadomość! 😄 Szczęśliwy początek roku dla Micha - i niech tak zostanie.

Posted

Będę chciała prosić panią Iwonę, żeby w przyszłym tygodniu zawiozła Micha na badanie krwi uwzględniające stan wątroby, trzustki, i wymaz z pupy pod kątem robali i giardii, żeby było wiadomo z czym mamy do czynienia i jak postępować, żeby psiakowi jak najszybciej i jak najlepiej pomóc w odbudowie ciałka.
Ania ma obecnie pod opieką kilka psiaków, na które nie ma deklaracji. Nie może sobie pozwolić na kolejnego bezpłatnego psiaka. Zaproponowałam Ani płatne DT w kwocie 500,00 zł/m-c. Opłaty za piekę weterynaryjną oczywiście będą leżały w naszej gestii.
500,00 zł za pobyt u Ani i 450,00 zł za pobyt w hotelu, to jak niebo i ziemia.

• Like 2
Posted
Dnia 1.01.2022 o 21:45, kikou napisał:

Bardzo, bardzo się cieszę, że chłopaczek zazna domowej atmosfery

Domowej atmosfery i codziennych spacerów  🙂 

Łzy leciały mi z oczy, gdy widziałam jak Michu spragniony jest zapachu ziemi, smaku trawy. Przecież on tego nie zaznał przez kilka ostatnich lat  😞  

• Like 1
Posted
Dnia 1.01.2022 o 22:02, Ewa Marta napisał:

Wspaniała wiadomość!!! To już niebawem 🙂

No jeszcze cały tydzień Michu misi siedzieć w tym hotelu. Gdyby tam można było dojechać komunikacją zbiorową, to byłabym tam codziennie, żeby go wyprowadzić. Niestety. Wyszłam z domu o godz. 8:30,  wróciłam po 12-tej, a byłyśmy w hotelu tylko w sumie około godzinę.

Posted

Kolejna dobra wiadomość dla MICHU, powodzenia chłopczyku 🙂

500zł za opiekę w warunkach domowych  tylko z dwoma psami / kolegami do towarzystwa to luksus..., trzymajcie się Wszyscy ciepło 🙂

Posted

Jestem po rozmowie z p. Iwoną z hotelu.  Jutro zadzwoni do swojego weta i umówi się na najbliższy termin. Prosiłam, żeby Michowi pobrano krew na morfologię i biochemię oraz wymaz z odbytu pod kątem lamblii. Prosiłam o fakturę przelewową na Fundację ZEA.

Posted

Na konto Micha wpłynęły kolejne wpłaty:

200,00 od WiosnaA  - 31.12.  
    10,00 od kikou deklaracja  I  -  1.01.2022
    50,00 od ona03 deklaracja  XII.2021 - IV.2022 -  1.01.

Bardzo serdecznie dziękuję

p_280-604-Bukiet-kwiatow-polnych.jpg.b04504d4ebf31aa3b92d730de763be6e.jpg

Posted
Dnia 1.01.2022 o 22:02, Ewa Marta napisał:

Wspaniała wiadomość!!! To już niebawem 🙂

oj, wspaniała!!!!!! I oby wyłącznie takie dobre wiadomości w tym roku były!!! 

Posted

Zaglądam, wciąż jestem myślami z Michem, niech mu ten czas szybko upłynie!

Cieszę się też, że będzie miał badanie jeszcze przed wyjazdem, mam nadzieje, że wszystko z nim ok.

Posted
Dnia 2.01.2022 o 20:42, Tola napisał:

Zaglądam, wciąż jestem myślami z Michem, niech mu ten czas szybko upłynie!

Cieszę się też, że będzie miał badanie jeszcze przed wyjazdem, mam nadzieje, że wszystko z nim ok.

Ja to chyba jajo zniosę do soboty. Moje myśli wciąż do Micha uciekają. Tak mi go żal, że jeszcze tyle dni musi siedzieć w tej ciasnej klatce  😞