Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY ROZLICZONY Tym razem bazarek imienny dla dwóch sunieczek. Ostatnio było sporo bazarków różnego rodzaju, ale co począć :( Tyle jest potrzebujących pomocy psów i trudno im nie pomóc.

Recommended Posts

Posted

Agatko nie

Dnia 13.11.2021 o 08:31, agat21 napisał:

Jak seryjny morderca zmusił ich wszystkich do zażycia trującej pigułki?

Już chciałam Cię prosić o podanie rozwiązania zagadki, ale kolejny raz obrazek przemówił i wpadł mi do głowy pomysł, że to nie tabletki były trujące, a płyn w szklance. Czy tak?

Posted
Dnia 13.11.2021 o 19:16, elik napisał:

Agatko nie

Już chciałam Cię prosić o podanie rozwiązania zagadki, ale kolejny raz obrazek przemówił i wpadł mi do głowy pomysł, że to nie tabletki były trujące, a płyn w szklance. Czy tak?

BRAWOOOOOOO!!!!! 😄🍾

Posted
Dnia 13.11.2021 o 19:20, agat21 napisał:

Jednak dialog z obrazkami dobrze Ci idzie :))

Jestem na poziomie pisma obrazkowego    1717301614_miech2.gif.ff0f1984ec50c874f22ec3755c52c7d9.gif

Posted
Dnia 13.11.2021 o 18:28, elik napisał:

To było miło  🙂   

Tak, ale też i trochę zmęczyło. 

Dnia 13.11.2021 o 19:11, agat21 napisał:

Goście dobra rzecz 🙂 Zwłaszcza fajni goście.

Gości mieliśmy fajnych.

Dnia 13.11.2021 o 19:16, elik napisał:

Nie wpadłbym na to. 

Posted
Dnia 13.11.2021 o 21:41, Radek napisał:

Nie wpadłbym na to. 

Za to wpadłbyś na co inne  🙂  Każdy ma jakiś talent ukryty  🙂   

Posted

No dobra, skoro już nie śpię....

Japoński statek opuszczał port i płynął na otwarte morze. Kapitan poszedł naoliwić niektóre części statku i zdjął złoty pierścionek, żeby go nie uszkodzić. Zostawił go na stole obok swojej pryczy. Kiedy wrócił, pierścionka nie było. Podejrzewał, że winnych może być trzech członków załogi i zapytał ich, co robili przez dziesięć minut, kiedy go nie było.Kucharz powiedział: „Byłem w kuchni, przygotowując dzisiejszą kolację”.Inżynier powiedział: „Pracowałem w maszynowni, upewniając się, że wszystko działa sprawnie”.Marynarz powiedział: „Siedziałem na maszcie i poprawiałem flagę, ponieważ ktoś przez pomyłkę przymocował ją do góry nogami”.Kapitan od razu wiedział, kto to jest. W jaki sposób?

image.png

• Like 1
Posted
Dnia 14.11.2021 o 07:52, Radek napisał:

Czyżby marynarz? Japońska flaga „do góry nogami” wygląda tak samo. 
Miłej niedzieli. 

Brawo!! Przy niedzieli Waćpan dobrze kombinujesz 😀

Posted
Dnia 14.11.2021 o 07:52, Radek napisał:

Czyżby marynarz? Japońska flaga „do góry nogami” wygląda tak samo. 
Miłej niedzieli. 

No Radku  🙂  Brawo     b.dobrze.gif.8a1a575be05c8e8cad1f243e91296bba.gif 

Szkoda, że tak późno usiadłam dzisiaj do kompa, bo ominęła mnie możliwość gimnastyki szarych komórek.  Ale może Agatka nasza kochana zapoda kolejną?

Posted

Zapodaję zatem. Tematyka czysto przypadkowa 😉😄

Pierwszego dnia szkoły popełniono zbrodnie. Ktoś zamordował nauczyciela od historii. W szkole były 4 osoby, które policja podejrzewała o zbrodnie: konserwator, nauczyciel matematyki, wuefista i dyrektor. Oto ich alibi:

Konserwator: W czasie zbrodni kosiłem trawnik.

Nauczyciel matematyki: Kiedy popełniono zbrodnie przeprowadzałem moim uczniom śródroczny egzamin.

Wuefista: Podczas zbrodni przeprowadzałem zajęcia z siatkówki.

Dyrektor: W czasie zbrodni byłem w moim biurze.

Po wysłuchaniu alibi policja natychmiast aresztowała mordercę. Kto nim był?

image.png

Posted

Fiu, fiu, fiuuuu!!!   No toś mi zabiła ćwieka Agatko  1931358503_zastanawiasi.gif.940d5cd33b0a331fd3b49f444672cb6a.gif    Gdyby był już wieczór, powiedziałabym, że muszę się z tym przespać, ale przecież nie będę spać w środku dnia.  Nie pozostaje mi nic innego, jak tylko pomyśleć  🙂  

Posted
Dnia 14.11.2021 o 14:24, elik napisał:

Chyba wiem. Jeśli był to I dzień szkoły, to jak nauczyciel matematyki mógł przeprowadzać egzamin śródroczny?

Bingo! Elu, jesteś jak komputer! Bezbłędna 😀

Posted
Dnia 14.11.2021 o 15:40, agat21 napisał:

Bingo! Elu, jesteś jak komputer! Bezbłędna 😀

O kurtka  🙂  Dziękuję.   Sie po prostu udało   🙂  

Posted
Dnia 14.11.2021 o 13:55, agat21 napisał:

Brawo!! Przy niedzieli Waćpan dobrze kombinujesz 😀

Pewnie dlatego, że się wyspałem 😉

Tylko trochę martwi brak głosów.

Posted

Kilkanaście minut do końca bazarku. Już chyba nikt nie zagłosuje  😞  W takim razie ja jeszcze dorzucę kilka złociszków dla dziewuszek.

Po 5 głosów dla Bea i Emi.

Emi miałam na tymczasie  🙂

Mam gości i będą do jutra. Przepraszam, że jestem mało obecna.